ΧΑΡΑΔΙΑΤΙΚΑ: Το ονομα προερχεται απο τη λεξη χαραδρα.
Στη φωτογραφια φαινεται μερος απο το φαραγγι (χαραδρα) στη περιοχη Καναλια - Λουμπαρδα του χωριου Χαραδιατικα Λευκαδας.

THE GRAND CANYON OF LEFKAS

Διαφημίστε την επιχείρησης σας ή καταχωρείστε τις μικρές αγγελίες σας, στο haradiatika.blogspot.com

Advertise your business or enter your classifieds in haradiatika.blogspot.com.

Πληροφορίες /Info: Email haradiatika@hotmail.com tel 6972501290-6944502069


ΤΟ AL JAZEERA και το STOPCARTELTV-GR LIVE ΣΤΟ haradiatika blog

To haradiatika εισέρχεται στο κόσμο του web tv. Το haradiatika TV είναι πλέον πραγματικότητα.

Η μετάδοση live του Al Jazeera και του StopCartelTV συνεχίζεται στις σχετικές σελίδες. Καλή ενημέρωση.

Παρασκευή, 20 Νοεμβρίου 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                
ΝΟΜΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ
www.lefkada.gov.gr                                                  
τηλ. 2645360500                                                        
Λευκάδα,  20 Νοεμβρίου 2015


           
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Ενημερώνουμε τους δημότες ότι ο Δήμος μας παραμένει σε επιφυλακή. Τα τηλέφωνα του Δήμου για καταγραφή προβλημάτων από τις σεισμικές δονήσεις θα λειτουργούν και το Σαββατοκύριακο, με βάρδιες από τις 7 πμ έως και τις 11 μμ.
Επαναλαμβάνουμε τα τηλέφωνα στα οποία μπορείτε να απευθύνεστε: 2645360528 και 529. Επίσης, ενεργά θα είναι και τα τηλέφωνα 2645360511 και 500.
Ο Δήμος μας από την πρώτη στιγμή, ως όφειλε, προσάρμοσε πλήρως τη λειτουργία του στις έκτακτες συνθήκες. 
 Μεταξύ άλλων, ανακλήθηκαν οι άδειες των εργαζομένων, ενώ Τρίτη 17.11 και Τετάρτη 18.11 λειτούργησε με 24ωρες βάρδιες. Έκτοτε το τηλεφωνικό κέντρο λειτουργεί έως τις 11 μ.μ. Κλιμάκια βρίσκονται σε κατάσταση ετοιμότητας για την αντιμετώπιση ενδεχόμενων νέων συμβάντων.
Τα συνεργεία του Δήμου για την καταγραφή των ζημιών σε οικοσκευές έχουν αρχίσει τις αυτοψίες με προτεραιότητα τις περισσότερο πληγείσες περιοχές.
Συνεργεία μηχανικών του Δήμου συνεχίζουν τους πρώτους ελέγχους κυρίως σε δημόσια κτίρια για να διαπιστωθούν οι επιπτώσεις από τις ζημιές και μηχανήματα συνεχίζουν τους καθαρισμούς του οδικού δικτύου από τα υλικά καταπτώσεων.
Κλιμάκια του τμήματος Κοινωνικής Προστασίας, κοινωνικοί λειτουργοί και ομάδες του προγράμματος Βοήθεια στο Σπίτι επισκέφθηκαν τις πληγείσες περιοχές για ενημέρωση και στήριξη.
Ειδικές βάρδιες έχουν προβλεφθεί για μια σειρά Υπηρεσιών και Τμημάτων, όπως για το Πρωτόκολλο ώστε να προωθούνται άμεσα τα έγγραφα που αφορούν τις αυτοψίες που διενεργούν τα συνεργεία του Δήμου.
Παράλληλα, καταγράφονται οι ανάγκες και διατυπώνονται εγγράφως αιτήματα στους αρμόδιους φορείς για την κάλυψη των έκτακτων αναγκών που προέκυψαν για το Δήμο και τους δημότες του και την οικονομική και υλικοτεχνική ενίσχυση.
Οι ενέργειές μας είναι σε πλήρη συντονισμό με τις ενέργειες της Π.Ε. Λευκάδας και των αρμόδιων φορέων που έσπευσαν ενισχυτικά στο νησί.
Εκ μέρους του Δήμου συνίσταται η διατήρηση της ψυχραιμίας που έχουν ήδη επιδείξει οι δημότες της Λευκάδας. Το νησί μας γνωρίζει από σεισμικές δονήσεις και οφείλει μέρος της άγριας ομορφιάς του σε αυτές. Με ψυχραιμία και ενότητα θα αντιμετωπίσουμε και τις σημερινές προκλήσεις.


ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου