ΧΑΡΑΔΙΑΤΙΚΑ: Το ονομα προερχεται απο τη λεξη χαραδρα.
Στη φωτογραφια φαινεται μερος απο το φαραγγι (χαραδρα) στη περιοχη Καναλια - Λουμπαρδα του χωριου Χαραδιατικα Λευκαδας.

THE GRAND CANYON OF LEFKAS

Διαφημίστε την επιχείρησης σας ή καταχωρείστε τις μικρές αγγελίες σας, στο haradiatika.blogspot.com

Advertise your business or enter your classifieds in haradiatika.blogspot.com.

Πληροφορίες /Info: Email haradiatika@hotmail.com tel 6972501290-6944502069


ΤΟ AL JAZEERA και το STOPCARTELTV-GR LIVE ΣΤΟ haradiatika blog

To haradiatika εισέρχεται στο κόσμο του web tv. Το haradiatika TV είναι πλέον πραγματικότητα.

Η μετάδοση live του Al Jazeera και του StopCartelTV συνεχίζεται στις σχετικές σελίδες. Καλή ενημέρωση.

Τετάρτη, 18 Νοεμβρίου 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Δήλωση Δημάρχου Λευκάδας, Κ. Δρακονταειδή 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Δήλωση Δημάρχου Λευκάδας, Κ. Δρακονταειδή
 Οι ισχυρές σεισμικές δονήσεις που έπληξαν το νησί μας άφησαν πίσω τους δύο αδικοχαμένες συμπολίτισσες μας. Θέλω να εκφράσω τα πιο θερμά μου συλλυπητήρια στους οικείους τους. Εκ μέρους του Δήμου θα φροντίσουμε με κάθε τρόπο να βρεθούμε έμπρακτα στο πλευρό τους.
  Υπάρχουν  εκτεταμένες ζημιές στο οδικό δίκτυο και σε κτίρια,  κυρίως παλαιότερης κατασκευής. Μένει δε να εκτιμηθεί από τους ειδικούς το μέγεθος  των επιπτώσεων που είχαν οι σεισμοί στα δίκτυα και τις βασικές υποδομές του νησιού. Σε κάθε περίπτωση, ας κρατήσουμε τις διαπιστώσεις των πλέον αρμοδίων ότι οι νεότερες κατασκευές αποδεικνύονται εξαιρετικά ανθεκτικές, διαπιστώσεις που καλλιεργούν αίσθημα ασφάλειας.
Από τη μεριά του ο Δήμος, σε πλήρη συντονισμό με την Περιφέρεια και σε συνεργασία με τα κλιμάκια που κατέφθασαν, τόσο σε κυβερνητικό επίπεδο, όσο και σε επίπεδο αρμόδιων επιστημονικών φορέων, κινητοποιήθηκε ώστε να αντιμετωπίσει τις πρώτες και κατ’ επείγουσες ανάγκες των συμπολιτών μας, με έμφαση στις περιοχές που επλήγησαν περισσότερο. Συνεχίζουμε με καλό συντονισμό τις προσπάθειές μας ώστε σύντομα να επουλωθούν οι πληγές μας.
Θέλω να εκφράσω ένα μεγάλο ευχαριστώ, εκ μέρους όλων των Λευκαδίων, σε όλους όσοι βρέθηκαν και βρίσκονται στο πλευρό μας. Στους Δήμους της ευρύτερης περιοχής, αλλά και όλης της Ελλάδας, που επικοινώνησαν μαζί μας δηλώνοντας την προθυμία τους να παρέχουν κάθε ενίσχυση. Στις επιχειρήσεις, στους εθελοντές και στους φίλους της Λευκάδας σε κάθε γωνιά που προσφέρουν απλόχερα πολύτιμη βοήθεια. Η αλληλεγγύη τους είναι συγκινητική.
Ευχαριστώ, τέλος, το σύνολο των δημοτών μας για την εξαιρετική ωριμότητα και ψυχραιμία που επιδεικνύει. Τέτοιες δύσκολες μέρες η ενότητα, η ψυχραιμία και η αλληλοβοήθεια είναι τα πλέον ασφαλή καταφύγια.


           

Ο Δήμαρχος Λευκάδας


Κωνσταντίνος Δρακονταειδής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου