ΧΑΡΑΔΙΑΤΙΚΑ: Το ονομα προερχεται απο τη λεξη χαραδρα.
Στη φωτογραφια φαινεται μερος απο το φαραγγι (χαραδρα) στη περιοχη Καναλια - Λουμπαρδα του χωριου Χαραδιατικα Λευκαδας.

THE GRAND CANYON OF LEFKAS

Διαφημίστε την επιχείρησης σας ή καταχωρείστε τις μικρές αγγελίες σας, στο haradiatika.blogspot.com

Advertise your business or enter your classifieds in haradiatika.blogspot.com.

Πληροφορίες /Info: Email haradiatika@hotmail.com tel 6972501290-6944502069


ΤΟ AL JAZEERA και το STOPCARTELTV-GR LIVE ΣΤΟ haradiatika blog

To haradiatika εισέρχεται στο κόσμο του web tv. Το haradiatika TV είναι πλέον πραγματικότητα.

Η μετάδοση live του Al Jazeera και του StopCartelTV συνεχίζεται στις σχετικές σελίδες. Καλή ενημέρωση.

Τετάρτη 7 Μαΐου 2014

Νυδρί: Ανοίγει σήμερα το βράδυ το μεζεδοπωλείο & παντοπωλείο ERGON.


Το Έργον αποτελεί μια νέα πρόταση για την ελληνική γαστρονομία. Άνοιξε αρχικά ως παντοπωλείο συγκεντρώνοντας και συσκευάζοντας κάτω από την δική του επωνυμία, παραδοσιακά προϊόντα από όλη την Ελλάδα: όσπρια, βασιλομανίταρα Πίνδου, λάδια αρωματισμένα με τρούφα, πάστες, τόνο Αλοννήσου, διάφορα αλείμματα ψαρικών, αλείμματα φέτας με σκόρδο ή πιπεριά, μουστάρδες, σάλτσες και πολλά άλλα. Ακόμα και φακές Εγκλουβής.
Το πρώτο deli στη Θεσσαλονίκη ακολούθησε ένα δεύτερο στη Σάνη της Χαλκιδικής, στο οποίο αποφάσισαν να σερβίρουν και μεζέδες επιτόπου με χρήση των δικών τους προϊόντων. Το μενού κλήθηκε να σχεδιάσει, o γνωστός chef Δημήτρης Σκαρμούτσος.

Λογική συνέχεια της πολύ μεγάλης αποδοχής από τον κόσμο, ήταν οι νέοι Θεσσαλονικείς επιχειρηματίες να θελήσουν να μεταφέρουν το εγχείρημα σε όλη την Ελλάδα αλλά και στο Λονδίνο.
Το επιτυχημένο εγχείρημα είχε ως επακόλουθο να ακολουθήσει τον δρόμο του franchise και έφτασε αύριο να αρχίζει την λειτουργία του το κατάστημα στο Νυδρί της Λευκάδος με Λευκαδίτη επιχειρηματία καταγωγή από τα Βουρνικά ο οποίος συμμετέχει από την αρχή στην ομάδα του ERGON.
Σύμφωνα με πληροφορίες του haradiatika η αυριανή έναρξη του μεζεδοπωλείου - παντοπωλείου είναι αποκλειστικά για τους εμπλεκόμενους στην δημιουργία - κατασκευή του και άρα φιλοξενούμενοι θα είναι όλοι οι εμπλεκόμενοι με την ανακατασκευή του κτιρίου και την δημιουργία του concept. Θα είναι και παράλληλα η πρώτη "live" δοκιμή των εργαζομένων που οι περισσότεροι έχουν έρθει από τη Θεσσαλονίκη. Τα εγκαίνια για το ευρή κοινό θα είναι μεθαύριο Πέμπτη.

Και τις δύο μέρες φυσικά θα είναι στο Νυδρί παρών και θα υποδέχεται τους καλεσμένους ο ίδιος ο Δημήτρης Σκαρμούτσος στον οποίον οφείλεται η έμπνευση και η αρχική δημιουργία όλου του μενού σε όλη την αλυσίδα Ergon.
Chef στο κατάστημα του Νυδριού θα είναι ο γνωστός παίκτης Μανώλης Αναστασίου από το τηλεοπτικό reality Master Chef του MEGA.


Το Νυδρί μπαίνει στο χάρτη της Ελληνικής επώνυμης γαστρονομίας και εμείς καλοσωρίζουμε το Ergon.

Στην χθεσινή πρώτη έναρξη του καταστήματος για το κοινό το haradiatika ήταν εκεί και συνομίλησε με τον Κώστα τον ένα από τα δύο αδέρφια εμπνευστές του ERGON και ιδιοκτήτες της εταιρείας, τον καταγώμενο από την Λευκάδα franchisee  στο κατάστημα Νυδριού και βέβαια με τον πολύ Δημήτρη Σκαρμούτσο.
Ο εξωτερικός χώρος διαμορφώθηκε όμορφα και δίνει την αίσθηση της ηρεμίας με τα τραπέζια που είναι απλωμένα. Τον χώρο του delicatessen τον περιμέναμε μεγαλύτερο αλλά εντυπωσιαστήκαμε από την ποικιλία των παραδοσιακών προϊόντων με την συσκευασία ERGON που υπήρχαν. Οι γεύσεις των πιάτων από το ελληνικό αλλά πρωτότυπο σε σύλληψη και δημιουργία menu φάνηκαν στα ικανοποιημένα πρόσωπα όλων όσων έφαναν την πρώτη αυτή μέρα. 
Εμείς ευχόμαστε κάθε επιτυχεία και καλή σεζόν μια που η προσπάθεια του ERGON στο Νυδρί εμπλουτίζει το ήδη καλό τουριστικό και γαστρονομικό προϊόν της περιοχής μας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου