ΧΑΡΑΔΙΑΤΙΚΑ: Το ονομα προερχεται απο τη λεξη χαραδρα.
Στη φωτογραφια φαινεται μερος απο το φαραγγι (χαραδρα) στη περιοχη Καναλια - Λουμπαρδα του χωριου Χαραδιατικα Λευκαδας.

THE GRAND CANYON OF LEFKAS

Διαφημίστε την επιχείρησης σας ή καταχωρείστε τις μικρές αγγελίες σας, στο haradiatika.blogspot.com

Advertise your business or enter your classifieds in haradiatika.blogspot.com.

Πληροφορίες /Info: Email haradiatika@hotmail.com tel 6972501290-6944502069


ΤΟ AL JAZEERA και το STOPCARTELTV-GR LIVE ΣΤΟ haradiatika blog

To haradiatika εισέρχεται στο κόσμο του web tv. Το haradiatika TV είναι πλέον πραγματικότητα.

Η μετάδοση live του Al Jazeera και του StopCartelTV συνεχίζεται στις σχετικές σελίδες. Καλή ενημέρωση.

Πέμπτη, 30 Απριλίου 2015

Ο ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΤΟ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α/Γ ΚΑΙ ΣΥΝΘΕΤΩΝ ΠΚ Α’Το Σάββατο 18 Απριλίου 2015, διεξήχθη το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών & η Α' Αγωνιστική ημέρα Συνθέτων Αγωνισμάτων Πανκορασίδων Α' του 3ου Ομίλου του ΣΕΓΑΣ, που πραγματοποιήθηκαν στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο του Άργους Ορεστικού.
Στους αγώνες συμμετείχαν σωματεία των ΕΑΣ Θεσσαλίας, Ηπείρου, Δυτικής Μακεδονίας και Κέρκυρας. Ο Γυμναστικός Σύλλογος Λευκάδας συμμετείχε με 4 αθλητές, τον Άγγελο Καρύδη και τον Χαράλαμπο Κοντογεώργη στη σφαιροβολία Παίδων, την Ζακυνθινού Θάλεια στα 100μ  Κορασίδων και τη Νεφέλη Φίλιππα στο πένταθλο Πανκορασίδων Α’ (80μ εμπόδια, μήκος, σφαίρα, ακόντιο, 600μ).
Ο σφαιροβόλος μας Άγγελος Καρύδης με βολή στα 13,35μ κατετάγη 2ος στη γενική κατάταξη (παίδες, έφηβοι, νέοι, άντρες) ενώ ο ακοντιστής μας Κοντογεώργης Χαράλαμπος με βολή στα 10,91μ κατέλαβε την 10η θέση. Να σημειωθεί ότι η σφαίρα ήταν βάρους 7,260χγρ που χρησιμοποιείται στην κατηγορία ανδρών.
Η περσινή πρωταθλήτρια του πεντάθλου Θάλεια Ζακυνθινού, εν όψει της συμμετοχής της στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Συνθέτων, έλαβε μέρος σε μια κούρσα 100μ όπου με χρόνο 13’’ 50 κατέλαβε την 4η θέση.     
Τέλος, η μικρή της παρέας Νεφέλη Φίλιππα, έλαβε για πρώτη φορά μέρος στο πένταθλο Πανκορασίδων (80μ εμπόδια, μήκος, σφαίρα, ακόντιο, 600μ) και με μια αξιέπαινη προσπάθεια συγκέντρωσε  2697 βαθμούς και κατέλαβε την 13η θέση.

ΡΕΚΟΡ ΚΑΙ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΥΔΗ
 Στο ίδιο Στάδιο, στις 22 Απριλίου και στα πλαίσια της Β΄ Φάσης του Σχολικού Πρωταθλήματος, ο Άγγελος Καρύδης με βολή στα 16,53μ πήρε την 1η θέση αλλά και την πρόκριση στην Γ΄ και τελική φάση  που θα γίνει στις Εγκαταστάσεις του ΟΑΚΑ περί τις αρχές Μαΐου. Η επίδοση, που αποτελεί προσωπικό ρεκόρ, είναι η 4η καλύτερη πανελληνίως.                             


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου