ΧΑΡΑΔΙΑΤΙΚΑ: Το ονομα προερχεται απο τη λεξη χαραδρα.
Στη φωτογραφια φαινεται μερος απο το φαραγγι (χαραδρα) στη περιοχη Καναλια - Λουμπαρδα του χωριου Χαραδιατικα Λευκαδας.

THE GRAND CANYON OF LEFKAS

Διαφημίστε την επιχείρησης σας ή καταχωρείστε τις μικρές αγγελίες σας, στο haradiatika.blogspot.com

Advertise your business or enter your classifieds in haradiatika.blogspot.com.

Πληροφορίες /Info: Email haradiatika@hotmail.com tel 6972501290-6944502069


ΤΟ AL JAZEERA και το STOPCARTELTV-GR LIVE ΣΤΟ haradiatika blog

To haradiatika εισέρχεται στο κόσμο του web tv. Το haradiatika TV είναι πλέον πραγματικότητα.

Η μετάδοση live του Al Jazeera και του StopCartelTV συνεχίζεται στις σχετικές σελίδες. Καλή ενημέρωση.

Πέμπτη, 30 Απριλίου 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΕΥΚΑΔΑΣ Σχετικά με τις ενέργειες του Δήμου για την αναβάθμιση των γηπέδων ποδοσφαίρουΕντός των ημερών θα ξεκινήσουν εργασίες στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου μας, με στόχο να αντιμετωπισθούν οι σοβαρές ελλείψεις που παρουσιάζουν και να εξασφαλιστεί η απαιτούμενη καταλληλότητα για τη χρήση τους. Παρά τις οικονομικές δυσκολίες, έχει ενταχθεί στον προϋπολογισμό του Δήμου σημαντικό κονδύλι για να προχωρήσουν οι απαιτούμενες ενέργειες στα γήπεδα ώστε να πραγματοποιηθούν τα πρωταθλήματα της επόμενης περιόδου. Ανάμεσά τους προβλέπονται αλλαγές περιφράξεων, μελέτη και κατασκευή χώρων υγιεινής, εξοπλισμοί ιατρείων, τοποθέτηση πυροσβεστικών κρουνών, συνδέσεις με ΔΕΗ, έκδοση οικοδομικών αδειών κλπ.


Επίσης, εντείνονται οι διεργασίες για την αντιμετώπιση της έλλειψης αθλητικών χώρων, κυρίως ποδοσφαίρου, στη Δημοτική Ενότητα Λευκάδας. Η Δημοτική Αρχή προκρίνει τη λύση της πλήρους αναβάθμισης του γηπέδου Τσουκαλάδων ώστε αυτό να χρησιμοποιηθεί ως έδρα της τοπικής ομάδας (και όχι μόνο), αλλά και ως βοηθητικό γήπεδο για τις προπονήσεις των ομάδων της πόλης. Αυτό, μεταξύ άλλων, θα έχει ως αποτέλεσμα την ηπιότερη χρήση του Σταδίου Λευκάδας του οποίου ο χλοοτάπητας έχει αγγίξει το όριο ηλικίας του και σύντομα θα χρειαστεί ανανέωση.

Η Δημοτική Αρχή κινείται στην κατεύθυνση της εξεύρεσης των απαιτούμενων πόρων και σ’ αυτό το πλαίσιο εντάσσεται η προ ημερών συνάντηση του Δημάρχου, Κ. Δρακονταειδή και Αντιδημάρχου, Γ. Φίλιππα, με τη νέα ηγεσία του υφυπουργείου Αθλητισμού, στην Αθήνα. Τα πρώτα σημάδια είναι θετικά και ευελπιστούμε ότι σύντομα θα έχουμε απτά αποτελέσματα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα γίνουν προσπάθειες εξεύρεσης και άλλων χώρων άθλησης.


Σπύρος Πολίτης


Εντεταλμένος Σύμβουλος Αθλητισμού


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου