ΧΑΡΑΔΙΑΤΙΚΑ: Το ονομα προερχεται απο τη λεξη χαραδρα.
Στη φωτογραφια φαινεται μερος απο το φαραγγι (χαραδρα) στη περιοχη Καναλια - Λουμπαρδα του χωριου Χαραδιατικα Λευκαδας.

THE GRAND CANYON OF LEFKAS

Διαφημίστε την επιχείρησης σας ή καταχωρείστε τις μικρές αγγελίες σας, στο haradiatika.blogspot.com

Advertise your business or enter your classifieds in haradiatika.blogspot.com.

Πληροφορίες /Info: Email haradiatika@hotmail.com tel 6972501290-6944502069


ΤΟ AL JAZEERA και το STOPCARTELTV-GR LIVE ΣΤΟ haradiatika blog

To haradiatika εισέρχεται στο κόσμο του web tv. Το haradiatika TV είναι πλέον πραγματικότητα.

Η μετάδοση live του Al Jazeera και του StopCartelTV συνεχίζεται στις σχετικές σελίδες. Καλή ενημέρωση.

Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2014

Πολιτιστικός και Εξωραϊστικός Σύλλογος Περιγιαλίου Λευκάδας "τ'αηδονάκι": Ιδρύθηκε ο Πολιτιστικός -Εξωραϊστικός Σύλλογος Περ...

Πολιτιστικός και Εξωραϊστικός Σύλλογος Περιγιαλίου Λευκάδας "τ'αηδονάκι": Ιδρύθηκε ο Πολιτιστικός -Εξωραϊστικός Σύλλογος Περιγιαλίου

Σήμερα 8 Δεκεμβρίου 2014 έκλεισε και η τελευταία πράξη της νόμιμης ίδρυσης του συλλόγου μας με την εγγραφή του σωματείου στο βιβλίο αναγνωρισμένων Σωματείων που τηρήται στο Πρωτοδικείο Λευκάδας.





Η προσωρινή επιτροπή που είχε αναλάβει τις διαδικασίες για την ίδρυση του σωματείου μετά από την απόφαση της συνέλευσης των ιδρυτικών μελών μπορεί πλέον να προκυρήξει την διενέργεια Εκλογοαπολογιστικής Γενικής Συνέλευσης για την ανάδειξη του πρώτου επίσημου Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής.

Η προσωρινή επιτροπή απολείται από τους: Ιωάννης Μεσσήνης (6932457745), Ανδριάννα Κονιδάρη (6942952260), Άκης Καλύβας (6944502069), Πέτρος Μεσσήνης (6932521121) και Νότης Κατωπόδης (6932411583).

Τα ιδρυτικά μέλη του σωματείου είναι 71 άτομα, τα οποία έχουν υπογράψει το καταστατικό. Το σύνολο των μελών μέχρι στιγμής είναι 85 μέλη. Οποιαδήποτε στιγμή μπορούν άτομα που πληρούν τις προϋποθέσεις για την εγγραφή τους σαν μέλος (Άρθρο 5 του καταστατικού που παρουσιάζεται στο τέλος της οθόνης), μπορούν να καταθέσουν σχετική αίτηση σε οποιοδήποτε μέλος της προσωρινής επιτροπής για να γίνουν μέλη στον σύλλογο και να καταβάλλουν το "δικαίωμα εγγραφής" και την εισφορά του τρέχοντος έτους, για να γίνουν Τακτικά μέλη του συλλόγου και να μπορούν να θέσουν υποψηφιότητα στις εκλογές και να ψηφίσουν (Άρθρο 5, Άρθρο 5Β και Άρθρο 5Γ του καταστατικού).

Τα άρθρα του καταστατικού που αφορούν την διαδικασία των εκλογών υπάρχουν συγκεντρωμένα στην παρακάτω ανάρτηση για ενημέρωση όλων των ενδιαφερόμενων. 


Για την προκύρηξη των πρώτων αρχαιρεσιών θα ακολουθήσει προσεχώς σχετική ανάρτηση. Παρακαλούμε να ενημερώνεστε τακτικά για αυτό από την σελίδα μας.


Στην συνέχεια υπάρχουν υποδείγματα "Αίτηση Εγγραφή Μέλους" και "Αίτηση Υποψηφιότητας για την εκλογή στο ΔΣ και την Εξ. Επ." που μπορεί κάθε ενδιαφερόμενος για ευκολία του να εκτυπώσει, συμπληρώσει και καταθέσει στην προσωρινή επιτροπή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου