ΧΑΡΑΔΙΑΤΙΚΑ: Το ονομα προερχεται απο τη λεξη χαραδρα.
Στη φωτογραφια φαινεται μερος απο το φαραγγι (χαραδρα) στη περιοχη Καναλια - Λουμπαρδα του χωριου Χαραδιατικα Λευκαδας.

THE GRAND CANYON OF LEFKAS

Διαφημίστε την επιχείρησης σας ή καταχωρείστε τις μικρές αγγελίες σας, στο haradiatika.blogspot.com

Advertise your business or enter your classifieds in haradiatika.blogspot.com.

Πληροφορίες /Info: Email haradiatika@hotmail.com tel 6972501290-6944502069


ΤΟ AL JAZEERA και το STOPCARTELTV-GR LIVE ΣΤΟ haradiatika blog

To haradiatika εισέρχεται στο κόσμο του web tv. Το haradiatika TV είναι πλέον πραγματικότητα.

Η μετάδοση live του Al Jazeera και του StopCartelTV συνεχίζεται στις σχετικές σελίδες. Καλή ενημέρωση.

Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014

Χριστίνα Ωνάση: Η πιο φτωχή πλούσια που γεννήθηκε ποτέ



26 χρόνια από το θάνατο της Χριστίνας Ωνάση. Ο Αρίστος, η μοναξιά, η εικόνα της, οι γάμοι και η διαρκής αναζήτηση της αγάπης.
Στις 28 Ιουλίου του 1975 η Χριστίνα Ωνάση είναι εξώφυλλο στο περιοδικό Newsweek. Τη φωτογραφία της συνοδεύει ο εξής τίτλος: ''The poor, little, rich girl''. Τέσσερις μήνες από το θάνατο του Αρίστου η Χριστίνα είναι αυτό ακριβώς που περιγράφουν οι λέξεις κάτω από τη αγέλαστη εικόνα της. Αυτό ήταν πάντα η Χριστίνα. Το πιο πλούσιο κορίτσι του κόσμου και συνάμα το πιο φτωχό.



Γεννήθηκε μέσα στην απόλυτη χλιδή, καταδικασμένη να ζει στη σκιά του αδερφού της Αλέξανδρου. Ο Ωνάσης δεν ήθελε οικογένεια, ήθελε απλώς τον διάδοχο που θα συνέχιζε την αυτοκρατορία του. Παντρεύεται την κατά πολύ μικρότερή του Αθηνά Λιβανού και το 1948 γεννιέται ο Αλέξανδρος.
Ένα δεύτερο παιδί θα φέρει μπερδέματα στη διαθήκη φέρεται να λέει στις παρέες του ο Αρίστος.
Η Τίνα μένει έγκυος ξανά. Εκείνος θέλει να το ρίξει, εκείνη τον αγνοεί επιδεικτικά.
Στις 11 Δεκεμβρίου του 1950 σε ένα πολυτελές μαιευτήριο της Νέας Υόρκης θα γεννηθεί ο κλώνος του Αρίστου. Η Χριστίνα είναι φτυστή ο πατέρας της. Έχει τα μεγάλα θλιμμένα μάτια του, τους μαύρους κύκλους του, τη φαρδιά μύτη του, το άχαρο σουλούπι του.
H οικογένεια Ωνάση
Ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους του κόσμου μόλις είχε γεννηθεί με ένα και μόνο σκοπό. Θα ψάχνει απεγνωσμένη την αγάπη, μέχρι τη στιγμή που θα αφήσει την τελευταία της πνοή σε μία κρύα μπανιέρα στο Μπουένος Άιρες.
Μεγαλώνει με νταντάδες και σωματοφύλακες. Ο Ωνάσης είναι πολύ απασχολημένος με τις επιχειρήσεις και τις εξωσυζυγικές του σχέσεις και η μητέρα της δεν έχει χρόνο ούτε για την ίδια ούτε για τον Αλέξανδρο.
Την στοιχειώνει η εικόνα ενός πατέρα που έρχεται, της φέρνει πανάκριβες κούκλες, τη φιλά και απομακρύνεται. Είναι μόνη της, αυτή είναι η μοίρα της.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου