ΧΑΡΑΔΙΑΤΙΚΑ: Το ονομα προερχεται απο τη λεξη χαραδρα.
Στη φωτογραφια φαινεται μερος απο το φαραγγι (χαραδρα) στη περιοχη Καναλια - Λουμπαρδα του χωριου Χαραδιατικα Λευκαδας.

THE GRAND CANYON OF LEFKAS

Διαφημίστε την επιχείρησης σας ή καταχωρείστε τις μικρές αγγελίες σας, στο haradiatika.blogspot.com

Advertise your business or enter your classifieds in haradiatika.blogspot.com.

Πληροφορίες /Info: Email haradiatika@hotmail.com tel 6972501290-6944502069


ΤΟ AL JAZEERA και το STOPCARTELTV-GR LIVE ΣΤΟ haradiatika blog

To haradiatika εισέρχεται στο κόσμο του web tv. Το haradiatika TV είναι πλέον πραγματικότητα.

Η μετάδοση live του Al Jazeera και του StopCartelTV συνεχίζεται στις σχετικές σελίδες. Καλή ενημέρωση.

Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

Γυμναστικός Σύλλογος Λευκάδας.


ΕΝΑ ΓΕΜΑΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟ
Πλούσιο ήταν το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, 22 & 23 Μαρτίου 2014 για το Γυμναστικό Σύλλογο Λευκάδας. 

Το Σάββατο πραγματοποιήθηκε η ενημερωτική ημερίδα που είχαμε προαναγγείλει με θέμα «Η ομαλή ανάπτυξη των παιδιών και η προαγωγή αυτής μέσω της άθλησης» σε αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου ΙΟΝΙΟΝ ΣΤΑΡ. Εισηγητές ήταν η κα Γαβρίλη Σταυρούλα Λογοθεραπεύτρια – Λογοπεδικός, που μίλησε για τα στάδια ανάπτυξης των παιδιών και η κα Καραμποΐκη  Δήμητρα ψυχολόγος, που μας εξήγησε πως η άθληση επηρεάζει την εξέλιξη τους.
Έγινε μια συνοπτική παρουσίαση του συλλόγου και των στόχων του καθώς και ένας σύντομος χαιρετισμός από τον Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων κο Σπύρου.  Ήταν μια αρκετά αναλυτική και εμπεριστατωμένη παρουσίαση που δυστυχώς (για τους απόντες) δεν είχε μεγάλη συμμετοχή. Ελπίζουμε και θα προσπαθήσουμε στην επόμενη ημερίδα να προσελκύσουμε μεγαλύτερο κοινό!
        

4 ΜΕΤΑΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ
Την Κυριακή 23/03/14, το τμήμα στίβου του συλλόγου πήρε μέρος στην 8η Δωδωναία Συνάντηση Ακαδημιών στα Ιωάννινα που διοργάνωσε η ΕΚΑ  Δωδώνη, εκδήλωση στην οποία συμμετείχαν περίπου 650 αθλητές ηλικίας  9 – 14 ετών, από 16 συλλόγους από τις γύρω περιοχές(Άρτα, Πρέβεζα,  Ηγουμενίτσα, Κέρκυρα) αλλά και από πιο απομακρυσμένες (Αλεξανδρούπολη, Κατερίνη, Νάουσα,  Κιλκίς, Λάρισα).
Ο σύλλογος συμμετείχε με περίπου 30 παιδιά και ήταν μια καλή ευκαιρία για αγώνες προετοιμασίας για τα μεγαλύτερα παιδιά αλλά και συλλογής εμπειριών για τα μικρότερα. Διακρίθηκαν οι Ιωακειμίδου Γεωργιάννα που κατέκτησε χρυσό μετάλλιο στο ύψος και αργυρό μετάλλιο στα 60μ με εμπόδια, η Ζακυνθινού Ζωή που κατέκτησε αργυρό στα 60μ, και η Λογοθέτη Πηνελόπη που κατέκτησε χάλκινο στο ύψος (το στρώμα του ύψους αρχίζει να αποδίδει καρπούς). Προσδοκούσαμε ακόμη ένα μετάλλιο στον ακοντισμό αλλά ο αθλητής μας τελευταία στιγμή αρρώστησε..
 

Εκ του Δ.Σ.



 
 
 



 

  


 
 
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου