ΧΑΡΑΔΙΑΤΙΚΑ: Το ονομα προερχεται απο τη λεξη χαραδρα.
Στη φωτογραφια φαινεται μερος απο το φαραγγι (χαραδρα) στη περιοχη Καναλια - Λουμπαρδα του χωριου Χαραδιατικα Λευκαδας.

THE GRAND CANYON OF LEFKAS

Διαφημίστε την επιχείρησης σας ή καταχωρείστε τις μικρές αγγελίες σας, στο haradiatika.blogspot.com

Advertise your business or enter your classifieds in haradiatika.blogspot.com.

Πληροφορίες /Info: Email haradiatika@hotmail.com tel 6972501290-6944502069


ΤΟ AL JAZEERA και το STOPCARTELTV-GR LIVE ΣΤΟ haradiatika blog

To haradiatika εισέρχεται στο κόσμο του web tv. Το haradiatika TV είναι πλέον πραγματικότητα.

Η μετάδοση live του Al Jazeera και του StopCartelTV συνεχίζεται στις σχετικές σελίδες. Καλή ενημέρωση.

Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΟΝΕΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΝΥΔΡΙΟΥ ΣΤΙΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΤΟΥ κ. ΔΗΜΑΡΧΟΥ



 ΑΠΑΝΤΗΣΗ  ΓΟΝΕΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ  ΝΥΔΡΙΟΥ ΣΤΙΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΤΟΥ κ. ΔΗΜΑΡΧΟΥ 
    κ. Δήμαρχε, κάποτε θα πρέπει να καταλάβετε ότι ο Ηλίας ο Κοντογιώργης δεν εκφράζει την προσωπική του άποψη για το θέμα του Νηπιαγωγείου Νυδριού,  αλλά τις αποφάσεις της Γενικής Συνέλευσης των Γονέων.  Τις προσωπικές σας, λοιπόν, 

 διαφορές, κ. Δήμαρχε, με τον κ. Κοντογιώργη να τις λύσετε αλλού και όχι στις πλάτες των ΠΑΙΔΙΩΝ μας.  Οι γονείς, κ. Δήμαρχε δεν είμαστε πρόβατα και ούτε ο κ. Κοντογιώργης τσοπάνης για να μας καθοδηγεί και να μας παρασύρει.  Είμαστε αρκετά μεγάλοι και ώριμοι για να μπορούμε να σκεφτούμε, να εκφραστούμε και να διαμαρτυρηθούμε χωρίς την υποκίνηση κανενός κ. Κοντογιώργη ή οποιουδήποτε  άλλου.  Γι' αυτούς τους λόγους καλύτερα να σταματήσετε τις προσωπικές επιθέσεις στον Πρόεδρο του Συλλόγου μας.  Το γνωστό σας σύστημα διάσπασης όποιων σας αντιστέκονται και δεν υποκλίνονται δεν θα περάσει στο δικό μας Σύλλογο.  Εμείς θα παραμείνουμε ενωμένοι και θα στηρίζουμε ο ένας τον άλλο για το καλό των ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ!!!!!!!!!!
  Ποιο πρόβλημα στέγασης λύνετε, κ. Δήμαρχε...;;;;;;  Τις δύο αίθουσες του Νηπιαγωγείου, που στεγάζονται σήμερα μέσα στο Δημοτικό Σχολείο θα τις μεταφέρετε έξω, ΠΕΡΙΟΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΠΡΟΑΥΛΙΟ ΧΩΡΟ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΜΑΣ  ΠΑΙΔΙΩΝ, κ. Δήμαρχε. Η τρίτη αίθουσα του Νηπιαγωγείου τι θα γίνει;;;  Θα παραμείνει στο Περιγιάλι;;;;  Όπως αναφέρετε ο ίδιος στην απάντησή σας, η λύση του Περιγιαλίου ήταν προσωρινή.  Αλλά όπως φαίνεται ΟΥΔΕΝ ΜΟΝΙΜΟΤΕΡΟ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΥ!!!!!!!  Πόσα νήπια έχει το Περιγιάλι, κ. Δήμαρχε;; Επειδή οικειοθελώς κάποιοι γονείς πηγαίνουμε τα παιδιά μας στο Περιγιάλι, νομίζετε ότι θα συνεχιστεί αυτό;;;  Όταν την επόμενη σχολική χρονιά, εσείς και η Δ/νση Πρωτ. Εκπαίδευσης, που συμφωνεί μαζί σας, έχετε 60 νήπια στο Νυδρί και 5-7 στο Περιγιάλι τι θα κάνετε;;;;;  "ΚΛΗΡΩΣΗ" θα κάνετε ποια παιδιά θα πάνε στο σχολείο ή θα υποχρεώσετε εκβιαστικά, όπως πάντα, τους γονείς να πάμε παιδιά και στο Περιγιάλι;;;;;;  Η περιοχή μας  γνωρίζει, άλλωστε, το "Μερκελικό" σας σύστημα επικοινωνίας και το έχει νιώσει βαθιά μέσα στο πετσί της τόσα χρόνια!!!!  ΑΥΤΗ ΤΗ ΛΥΣΗ θα δώσετε για τα νήπια της περιοχής  μας, κ. Δήμαρχε και κύριοι τοπικοί παράγοντες;;;;



 Τέλος θέλουμε ως γονείς να "ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΜΕ" εκτός από εσάς κ. Δήμαρχε, που "νοιάζεστε τόσο πολύ" για την περιοχή μας, και τους 3 εκπροσώπους της παράταξής σας του πρώην Δήμου Ελλομένου για την "αμέριστη" συμπαράστασή τους στα προβλήματα των ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ και της περιοχής μας γενικά.  κ. Δήμαρχε ΛΕΥΚΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΛΕΥΚΑΔΑ!!!!!!!!

                                                                                                       



ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Τα Μέλη του Δ.Σ.              
 Οι Γονείς του  Δημοτικού ΣχολείουΝυδριού

1.Θερμός Απόστολος                  
2. Θερμός Θεόδωρος                           
3. Γαζή Σωτηρία
4. Κονιδάρη Ελπίδα


                                                                                              


1 σχόλιο:


  1. Έχετε δίκιο ο δήμαρχος όπως και νομάρχης όταν ήταν ποτέ δεν τον ενδιέφεραν οι υπόλοιπες περιοχές του νομού Λευκάδας διότι τις προτεραιότητες τις έβαζε και τις βάζει σύμφωνα με το πόσους ψήφους έπαιρνε(πόλη της Λευκάδας) και όχι με τις πραγματικές ανάγκες των τοπικών δημοτικών διαμερισμάτων όλου του Νησιού .Όσο για τους τοπικούς εκπροσώπους του πριν Δήμου ελλομένου αυτοί στρουθοκαμηλίζουν ακόμη και σήμερα και το μόνο που κατάφεραν είναι να κατηγοριοποιήσουν την περιοχή σε προνομιούχους και μη πολίτες και επιχειρήσεις για μικροσυμφέροντα και να δημιουργήσουν διχόνοια στην τοπική κοινωνία (βόρειους και νότους) . Για την Ιστορία αν δεν γίνει κανένας σεισμός δεν πρόκειται να γίνει έργο στον Ελλομένο και όσο ορισμένοι βλέπουν το Νυδρι στα 100 μέτρα θα μείνει μόνο το Όνομα !!!!


    Ένας παρατηρητής εκ του μακρόθεν

    ΑπάντησηΔιαγραφή