ΧΑΡΑΔΙΑΤΙΚΑ: Το ονομα προερχεται απο τη λεξη χαραδρα.
Στη φωτογραφια φαινεται μερος απο το φαραγγι (χαραδρα) στη περιοχη Καναλια - Λουμπαρδα του χωριου Χαραδιατικα Λευκαδας.

THE GRAND CANYON OF LEFKAS

Διαφημίστε την επιχείρησης σας ή καταχωρείστε τις μικρές αγγελίες σας, στο haradiatika.blogspot.com

Advertise your business or enter your classifieds in haradiatika.blogspot.com.

Πληροφορίες /Info: Email haradiatika@hotmail.com tel 6972501290-6944502069


ΤΟ AL JAZEERA και το STOPCARTELTV-GR LIVE ΣΤΟ haradiatika blog

To haradiatika εισέρχεται στο κόσμο του web tv. Το haradiatika TV είναι πλέον πραγματικότητα.

Η μετάδοση live του Al Jazeera και του StopCartelTV συνεχίζεται στις σχετικές σελίδες. Καλή ενημέρωση.

Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013

Νεαρή Ισπανίδα ξεμπρόστιασε τους ηγέτες της Σοσιαλιστικής Διεθνούς και τον Πρόεδρό της Γεώργιο Α. Παπανδρέου.


Η σύνοδος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς έγινε στις 3 & 4 Φεβρουαρίου στο Κασκάι της Πορτογαλίας.
Θυμίζουμε ότι τον περασμένο Αύγουστο στην Ν. Αφρική επανεκλέγει πρόεδρος ο Γεώργιος Α. Παπανδρέου (ήταν ο μοναδικός υποψήφιος).  
Έσπευσε λοιπόν, στο βήμα της Σοσιαλιστικής Διεθνούς για να τα μπαλώσει ο ΓΑΠ  αμέσως μετά την ομιλία νεαρής Ισπανίδας. Ο Γιώργος Παπανδρέου, πήρε το λόγο και προσπάθησε να υπερασπιστεί τους συμμετέχοντες, οι οποίοι είχαν μείνει άφωνοι από τις αιτιάσεις της λέγοντας: «Δεν είμαστε το ΔΝΤ ή η Παγκόσμια Τράπεζα. Εμείς που είμαστε εδώ δεν δίνουμε μάχη από ξενοδοχεία πέντε αστέρων. Δίνουμε μάχη στους δρόμους, στα συνδικάτα, στις χώρες μας. Ας προσπαθήσουμε να δουλέψουμε μαζί».

Δείτε το video (στα Ισπανικά) της ομιλίας της Βeatriz Τalegon μέλος της Νεολαίας της Διεθνούς.

Η νεαρή σοσιαλίστρια είπε μεταξύ άλλων :



«Πώς θέλουμε να κάνουμε την επανάσταση από ένα ξενοδοχείο πέντε αστέρων στο Κασκάις, φτάνοντας εδώ με πολυτελή αυτοκίνητα; Αναρωτιέμαι αν μπορούμε να δώσουμε στους πολίτες μια απάντηση όταν εσείς λέτε ότι τους καταλαβαίνετε, ότι υποφέρετε ως σοσιαλιστές», είπε η Ταλεγόν.
«Κάνετε εμάς τους νέους να ντρεπόμαστε», είπε με νόημα η νεαρή Ισπανίδα, ενώ ερωτηματικά άφησε η νύξη της στα οικονομικά της Διεθνούς, τα οποία χαρακτήρισε ως «μυστήριο, όπως οι πυραμίδες της Αιγύπτου».
Στη συνέχεια πραγματικά τους κατακεραύνωσε, λέγοντας: «Είστε εσείς οι υπεύθυνοι αυτού που συμβαίνει τώρα. Εμείς πληρώνουμε τις συνέπειες από την απουσία πολιτικής σας ή από τις πολιτικές σας», αφήνοντάς τους όλους άφωνους.
Αναφέρθηκε επίσης σε «πολιτικούς-αστέρια των ΜΜΕ», οι οποίοι προσέρχονται στις συνεδριάσεις μιλώντας για τις χώρες τους χωρίς να προσφέρουν καμία λύση στους υπόλοιπους και υποστήριξε «Μας θέλετε διακοσμητικούς εμάς τους νέους, απλά για να γεμίζουμε τις αίθουσες».


Στην επίσημη ιστοσελίδα της Σοσιαλιστικής Διεθνούς (http://www.socialistinternational.org) δεν υπάρχει φυσικά αναφορά για την ομιλία της Ταλεγόν ούτε και φωτογραφία της. Στο τέλος της συνόδου ήταν όλα καλά και έβγαλαν και τις αναμνηστικές φωτογραφίες.



πηγή : Youtube και  E-Radio.gr Blog

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου