ΧΑΡΑΔΙΑΤΙΚΑ: Το ονομα προερχεται απο τη λεξη χαραδρα.
Στη φωτογραφια φαινεται μερος απο το φαραγγι (χαραδρα) στη περιοχη Καναλια - Λουμπαρδα του χωριου Χαραδιατικα Λευκαδας.

THE GRAND CANYON OF LEFKAS

Διαφημίστε την επιχείρησης σας ή καταχωρείστε τις μικρές αγγελίες σας, στο haradiatika.blogspot.com

Advertise your business or enter your classifieds in haradiatika.blogspot.com.

Πληροφορίες /Info: Email haradiatika@hotmail.com tel 6972501290-6944502069


ΤΟ AL JAZEERA και το STOPCARTELTV-GR LIVE ΣΤΟ haradiatika blog

To haradiatika εισέρχεται στο κόσμο του web tv. Το haradiatika TV είναι πλέον πραγματικότητα.

Η μετάδοση live του Al Jazeera και του StopCartelTV συνεχίζεται στις σχετικές σελίδες. Καλή ενημέρωση.

Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2020

Η διαδρομή του χρήματος στον τουρισμό.


Η διαδρομή του χρήματος στον τουρισμό.

Ποιος είναι ο μεγαλύτερος χαμένος στην παγκόσμια αγορά του τουρισμού    ?

Κατά κανόνα και πάγια τακτική δεν αναχωρεί πελάτης από όποιο δίποτε μέρος του κόσμου για διακοπές χωρίς να μην έχει προπληρώσει το κόστος του πακέτου των διακοπών  του.

Ο πελάτης  τουρίστας έχει πληρώσει τον tour operator,ο tour operator πρέπει να πληρώσει το ξενοδοχείο και το ξενοδοχείο πρέπει να πληρώσει τους εργαζομένους ,προμηθευτές και το κράτος(εμμέσους και αμέσους φόρους).

Όταν το ξενοδοχείο στην προκειμένη περίπτωση δεν προπληρωθεί όπως προβλέπετε από τον  tour operator τι θα πάθει ? ΘΑ  ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΗ . Τι θα πάθουν  οι προμηθευτές αν δεν πληρωθούν? ΘΑ  ΧΡΕΟΚΟΠΉΣΟΥΝ . Τι θα πάθουν  οι εργαζόμενοι ?Θα μείνουν απλήρωτοι και άνεργοι .  Τι θα πάθουν ο tour operator ο οποίος έχει  πληρωθεί από τον πελάτη γιατί δεν πληρώνει τα ξενοδοχείο  και γιατί χρεοκοπεί ? Γιατί τον επόμενο χρόνο επαναλειτουργη με άλλο εμπορικό όνομα άλλα στη ουσία είναι ο ίδιος? Γιατί γίνεται αυτό? Γιατί η πολιτεία το επιτρέπει ? Τι γίνεται με τον Έλληνα πράκτορα  που τον αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα ?Είναι συνεννοημένοι ?Γιατί νύπτη τας χείρας του σαν Πόντιος Πιλάτος?

Φέτος δεν ξέρουμε πόσα ξενοδοχεία έχουν αυτό το πρόβλημα,αλλά δεν θέλομε  να πιστεύουμε να είναι να είναι το ίδιο πρόβλημα όπως και με την Cook.!!!!!!!!!!!/

Πάντως το πρόβλημα αυτό ταλανίζει τους ξενοδόχους εδώ και χρόνια χωρίς καμία κυβέρνησή μέχρι σήμερα να παίρνει κάποια μέτρα για την προστασία για όλα τα τουριστικά καταλύματα.
Το άρθρο το υπογράφει ένας αγανακτισμένος  ξενοδόχος .Θ.Κ

1 σχόλιο:

  1. Δεν ξέρω αν θα χρεοκοπήσει κάποιος tour operator,ξέρω οτι στη Λευκάδα ο Christian tours γραφείο από Ρουμανία δεν έχει πληρώσει ξενοδοχείο πού συνεργαζόταν το καλοκαίρι 2020 και δεν δίνει κανένα σημείο ζωής ούτε και ο τοπικός πράκτορας travel solution .

    ΑπάντησηΔιαγραφή