ΧΑΡΑΔΙΑΤΙΚΑ: Το ονομα προερχεται απο τη λεξη χαραδρα.
Στη φωτογραφια φαινεται μερος απο το φαραγγι (χαραδρα) στη περιοχη Καναλια - Λουμπαρδα του χωριου Χαραδιατικα Λευκαδας.

THE GRAND CANYON OF LEFKAS

Διαφημίστε την επιχείρησης σας ή καταχωρείστε τις μικρές αγγελίες σας, στο haradiatika.blogspot.com

Advertise your business or enter your classifieds in haradiatika.blogspot.com.

Πληροφορίες /Info: Email haradiatika@hotmail.com tel 6972501290-6944502069


ΤΟ AL JAZEERA και το STOPCARTELTV-GR LIVE ΣΤΟ haradiatika blog

To haradiatika εισέρχεται στο κόσμο του web tv. Το haradiatika TV είναι πλέον πραγματικότητα.

Η μετάδοση live του Al Jazeera και του StopCartelTV συνεχίζεται στις σχετικές σελίδες. Καλή ενημέρωση.

Πέμπτη 7 Μαρτίου 2019

Trips2go.bg : Δημόσιο ευχαριστήριο προς την Περιφερειακή Ενότητα Λευκάδας.








Προς: ΤΜΗΜΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ Π.Ε. ΛΕΥΚΑΔΑΣ


Ευχαριστούμε δημόσια για την στήριξη της Περιφερειακής Ενότητας Λευκάδας στην προσπάθειά μας να προβάλουμε τις τουριστικές ιδιαιτερότητες της Λευκάδας στην τουριστική αγορά της Βουλγαρίας και συγκεκριμένα στην τουριστική έκθεση της Σόφιας Holiday & Spa Expo από τις 14-16/2/2019.


Δύο μεγάλα banner της Περιφερειακής Ενότητας Λευκάδας είχαν αναρτηθεί σε ένα περίπτερό μας προσελκύοντας το ενδιαφέρον των επισκεπτών για την Λευκάδα.






Από τα περίπτερά μας μοιράστηκε όλο το διαφημιστικό υλικό που μας χορήγησε το Τμήμα Τουρισμού της ΠΕ Λευκάδας. Συγκεκριμένα μοιράστηκαν ένα κιβώτιο από το έντυπο της Λευκάδας στην Βουλγαρική γλώσσα, 100 αφίσες με εικόνες από την Λευκάδα και 400 χάρτες της Λευκάδας μεγέθους Α4. Επίσης διανέμαμε τα δικά μας και των συνεργατών μας επαγγελματικά έντυπα που αφορούσαν την Λευκάδα, (ακόμα περίπου 1500) τα μισά από τα οποία ήταν στην Βουλγαρική γλώσσα και τα υπόλοιπα στην Αγγλική. 


Η επιχειρηματική παρουσία μας στην συγκεκριμένη έκθεση ήταν με δύο περίπτερα, από ένα στα δύο κεντρικά HALL της έκθεσης. Το ένα ήταν στο χώρο που καταλάμβανε ο κύριος όγκος των Βουλγάρικων τουριστικών γραφείων εξερχόμενου τουρισμού και το δεύτερο στο HALL 2 όπου ήταν συγκεντρωμένη η ελληνική συμμετοχή. Η διανομή του υλικού έγινε και στις δύο θέσεις.  Και στις δύο θέσεις απασχολήσαμε βούλγαρους συνεργάτες που γνωρίζουν πολύ καλά την Λευκάδα σαν τουριστικό προορισμό και παρείχαν την απαραίτητη ενημέρωση στο Βουλγαρικό κοινό καθ' όλη την διάρκεια της έκθεσης. 





Διοργανώσαμε στον χώρο της έκθεσης λοταρία με διαφημιζόμενο μεγάλο έπαθλο ένα ολοκληρωμένο τουριστικό πακέτο για δύο άτομα για να επισκεφτούν την Λευκάδα το ερχόμενο Πάσχα. 


Η συμμετοχή στην λοταρία για την εκδρομή στη Λευκάδα ξεπέρασε τις 500 συμμετοχές και το νικητήριο ζευγάρι προβλήθηκε στα social media και σε τουριστικά έντυπα προβάλλοντας έμμεσα την Λευκάδα. Στους νικητές η εταιρεία μας και οι συνεργάτεσ μας προσφέρουν δωρεάν μεταφορά, διαμονή, γεύματα, ξεναγήσεις, κρουαζιέρες για 4 ημέρες στην Λευκάδα κατά την διάρκεια του Πάσχα. 





Πέρα από το δικό μας τουριστικό γραφείο (Trips2go.bg) που εξειδικεύεται στον προορισμό Λευκάδα στην Βουλγάρικη τουριστική αγορά και τα προγράμματά μας, παρουσιάσαμε και τους συνεργάτες μας στη Λευκάδα Ημερήσιες Κρουαζιέρες Επτάνησος και Boat Fishing Cruise






Το τουριστικό μας γραφείο πρωτοπορεί διότι είναι το μοναδικό μέχρι σήμερα που δημιούργησε και προωθεί ολοκληρωμένο πακέτο τουριστικού ψαρέματος με σκάφος στην Λευκάδα. O συνεργάτη μας διαθέτει το μοναδικό σκάφος με τουριστική άδεια αλιείας στην Λευκάδα. Το ολοκληρωμένο πακέτο αφορά μεταφορά - διαμονή - γεύματα - ξεναγήσεις και φυσικά ψάρεμα. 

   

Η Λευκάδα ήταν η μοναδική περιοχή με παρουσία στην συγκεκριμένη έκθεση από όλα τα νησιά της Περιφέρειας Ιονίων Νήσσων.

Ευχαριστούμε για άλλη μια φορά το Τμήμα Τουρισμού της Περιφερειακής Ενότητας Λευκάδας.          


Παναγιώτης Καλύβας
Manager of Nebeco Ltd
Strategic & Corporate Account Manager of Trips2go Ltd

62 Kyustendil  Str.
1612 Sofia, Bulgaria
mob. (GR) (+30) 6944502069
mob.(+359) 879037109
tel.(+359) 2 444 66 01 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου