ΧΑΡΑΔΙΑΤΙΚΑ: Το ονομα προερχεται απο τη λεξη χαραδρα.
Στη φωτογραφια φαινεται μερος απο το φαραγγι (χαραδρα) στη περιοχη Καναλια - Λουμπαρδα του χωριου Χαραδιατικα Λευκαδας.

THE GRAND CANYON OF LEFKAS

Διαφημίστε την επιχείρησης σας ή καταχωρείστε τις μικρές αγγελίες σας, στο haradiatika.blogspot.com

Advertise your business or enter your classifieds in haradiatika.blogspot.com.

Πληροφορίες /Info: Email haradiatika@hotmail.com tel 6972501290-6944502069


ΤΟ AL JAZEERA και το STOPCARTELTV-GR LIVE ΣΤΟ haradiatika blog

To haradiatika εισέρχεται στο κόσμο του web tv. Το haradiatika TV είναι πλέον πραγματικότητα.

Η μετάδοση live του Al Jazeera και του StopCartelTV συνεχίζεται στις σχετικές σελίδες. Καλή ενημέρωση.

Τρίτη, 18 Σεπτεμβρίου 2018

Κανέναν δεν βρήκαν ένοχο για το δομημένο ομόλογο


Με την καταδίκη μόνο δύο εκπροσώπων της Χρηματιστηριακής ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ και την αθώωση όλων των υπολοίπων κατηγορουμένων στο αποκαλούμενο σκάνδαλο των ομολόγων, της αγοράς δηλαδή από ασφαλιστικά ταμεία δομημένου ομολόγου ύψους 280 εκατομμυρίων ευρώ και μη δομημένου ύψους 70 εκατομμυρίων ευρώ, που είχαν εκδοθεί το 2006, έκλεισε τελεσίδικα η μεγάλη δικογραφία.


Δεκαέξι μήνες μετά την έναρξη της δίκης στο εφετείο, σε δεύτερο δηλαδή βαθμό, των 13 κατηγορουμένων το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων Αθήνας εξέδωσε σήμερα την απόφαση του.

Η δευτεροβάθμια κρίση είναι εντελώς διαφορετική από εκείνη του πρώτοδικου δικαστηρίου που είχε καταδικάσει τους εμπλεκομένους σε καθείρξεις από 15 έως 25 χρόνια.
Το δικαστήριο σήμερα, χωρίς να ανακοινώσει ούτε καν περιληπτικό σκεπτικό, εξέδωσε αθωωτική απόφαση για τους τότε υπευθύνους των ασφαλιστικών ταμείων που συμμετείχαν στην αγορά των επίμαχων προϊόντων αλλά και για τους εμπλεκόμενους χρηματιστές και εκπροσώπους χρηματιστηριακών εταιριών.
Όλοι οι κατηγορούμενοι κηρύχθηκαν αθώοι από τις βασικέςκακουργηματικές πράξεις που τους είχαν αποδοθεί και συγκεκριμένα της απάτης, της απιστίας αλλά και της εγκληματικής οργάνωσης.
Η αθωωτική απόφαση αφορά τους τότε επικεφαλής των ασφαλιστικών ταμείων ΤΕΑΔΥ Αγάπιο Σημαιοφορίδη και Παναγιώτα Καραδήμα, ΤΕΑΠΟΚΑ Κωνσταντίνο Χρηστίδη, ΤΕΑΥΦΕ Παναγιώτη Δεμέστιχα και Γεράσιμο Κονιδάρη καθώς και τους υπευθύνους των εταιρειών που ενεπλάκησαν στην υπόθεση, Χάρη Αδαμόπουλο και Αβραάμ Σαββίδη της JP Morgan, Γιώργο Παπαμαρκάκη της Νorth Αsset Μanagement (NAM), το στέλεχος της Hyppovereinsbank Νίκο Μπούγο αλλά και τους εκπροσώπους της ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ για το σκέλος των κατηγοριών σχετικά με την εμπλοκή τους στα επίμαχα ομόλογα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου