ΧΑΡΑΔΙΑΤΙΚΑ: Το ονομα προερχεται απο τη λεξη χαραδρα.
Στη φωτογραφια φαινεται μερος απο το φαραγγι (χαραδρα) στη περιοχη Καναλια - Λουμπαρδα του χωριου Χαραδιατικα Λευκαδας.

THE GRAND CANYON OF LEFKAS

Διαφημίστε την επιχείρησης σας ή καταχωρείστε τις μικρές αγγελίες σας, στο haradiatika.blogspot.com

Advertise your business or enter your classifieds in haradiatika.blogspot.com.

Πληροφορίες /Info: Email haradiatika@hotmail.com tel 6972501290-6944502069


ΤΟ AL JAZEERA και το STOPCARTELTV-GR LIVE ΣΤΟ haradiatika blog

To haradiatika εισέρχεται στο κόσμο του web tv. Το haradiatika TV είναι πλέον πραγματικότητα.

Η μετάδοση live του Al Jazeera και του StopCartelTV συνεχίζεται στις σχετικές σελίδες. Καλή ενημέρωση.

Πέμπτη, 28 Απριλίου 2016

Γυμναστικός Σύλλογος Λευκάδας 6οι Ιόνιοι Αγώνες Στίβου

Ο Γυμναστικός Σύλλογος Λευκάδας σε συνεργασία με την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Ηπείρου , το Δήμο Λευκάδας και την Π. Ιονίων Νήσων – Π.Ε. Λευκάδας διοργανώνουν τους 6ους ΙΟΝΙΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΙΒΟΥ το Σάββατο 14 Μαΐου 2016 στο Δημοτικό Στάδιο Λευκάδας «Πλάτωνας Γρηγόρης».

Οι ΙΟΝΙΟΙ ΑΓΩΝΕΣ, που πραγματοποιούνται στα πλαίσια του εορτασμού της Ένωσης των Επτανήσων, τελούνται κάθε χρόνο από το 2011 και αποτελούν πλέον θεσμό, όχι μόνο για τη Λευκάδα, αλλά για όλα τα Επτάνησα και την ευρύτερη περιοχή, αποτελώντας ένα από τα μεγαλύτερα στιβικά γεγονότα. Περιλαμβάνονται κάθε χρόνο στο ετήσιο, επίσημο καλεντάρι του ΣΕΓΑΣ και οι επιδόσεις που σημειώνονταιμετράνε ως όρια πρόκρισης σε Πανελλήνια Πρωταθλήματα.
Το γεγονός αυτό σε συνδυασμό με το υψηλό επίπεδο διοργάνωσης, της φιλοξενίας που τυγχάνουν οι αποστολές των συλλόγων αλλά και την αναβάθμιση του συλλόγου σε λειτουργικό επίπεδο και επίπεδο επιδόσεων, προσελκύει κάθε χρόνο πολλούς και υψηλού επιπέδου αθλητές, προπονητές και παράγοντες του Στίβου.
Φέτος λοιπόν και πάντα με γνώμονα τη συνεχή βελτίωση και αναβάθμιση των αγώνων, θα έχουμε τη χαρά να φιλοξενήσουμε την «δικιά» μας Κορίνα Πολίτη, τον Παναγιώτη Τριβιζά και τον Παναγιώτη Ανδρεάδη, όλοι πρωταθλητές στα σπριντ. Περιμένουμε επίσης μεγάλους αθλητές σε άλματα και ρίψεις και στις επόμενες μέρες θα είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε περισσότερα ονόματα.
Οι 6οι ΙΟΝΙΟΙ ΑΓΩΝΕΣ είναι αφιερωμένοι στη μνήμη του πρωτεργάτη και για πολλά χρόνια προπονητή του συλλόγου, Σπύρου Πολίτη, που συμπληρώνονται φέτος 10 χρόνια από το θάνατό του.
Απευθύνουμε λοιπόν πρόσκληση προς όλους τους φίλους του Στίβου και του Αθλητισμού να παραβρεθούν στο Δημοτικό Στάδιο Λευκάδας τη μέρα των αγώνων και να παρακολουθήσουν υψηλού επιπέδου αγώνες,ενθαρρύνοντας  τις προσπάθειες των αθλητών.
Για το ΔΣ του ΓΣ Λευκάδας
Ο πρόεδρος
Σπυρίδων Μεσσήνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου