ΧΑΡΑΔΙΑΤΙΚΑ: Το ονομα προερχεται απο τη λεξη χαραδρα.
Στη φωτογραφια φαινεται μερος απο το φαραγγι (χαραδρα) στη περιοχη Καναλια - Λουμπαρδα του χωριου Χαραδιατικα Λευκαδας.

THE GRAND CANYON OF LEFKAS

Διαφημίστε την επιχείρησης σας ή καταχωρείστε τις μικρές αγγελίες σας, στο haradiatika.blogspot.com

Advertise your business or enter your classifieds in haradiatika.blogspot.com.

Πληροφορίες /Info: Email haradiatika@hotmail.com tel 6972501290-6944502069


ΤΟ AL JAZEERA και το STOPCARTELTV-GR LIVE ΣΤΟ haradiatika blog

To haradiatika εισέρχεται στο κόσμο του web tv. Το haradiatika TV είναι πλέον πραγματικότητα.

Η μετάδοση live του Al Jazeera και του StopCartelTV συνεχίζεται στις σχετικές σελίδες. Καλή ενημέρωση.

Πέμπτη, 31 Μαρτίου 2016

2οι ΕΝΔΟΣΥΛΛΟΓΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΙΒΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Την Κυριακή 27/03/2016, ο Γυμναστικός Σύλλογος Λευκάδας διοργάνωσε για δεύτερη φορά ενδοσυλλογικούς αγώνες στίβου στο Δημοτικό Στάδιο Λευκάδας «Πλάτωνας Γρηγόρης».
Στους αγώνες συμμετείχαν περίπου 70 λιλιπούτειοι αθλητές από τα τμήματα της Λευκάδας, του Νυδριού, της Βασιλικής και της Καρυάς, όμως ήταν ανοιχτός και σε όποιο άλλο παιδάκι εκτός συλλόγου ήθελε να δοκιμάσει και να γνωρίσει τη χαρά που προσφέρει ο κλασικός αθλητισμός. 
Οι μικροί μας αθλητές μοιράστηκαν σε τρία ηλικιακά γκρουπ, δηλαδή προσχολική μαζί με Α’ Δημοτικού, Β’ μαζί με Γ’ Δημοτικού και Δ’, Ε’ και ΣΤ’ μαζί. Το Α’ γκρουπ αγωνίστηκε σε 30μ και μήκος, το Β’ γκρουπ σε 40μ, μήκος και ρίψη vortexκαι το Γ’ γκρουπ σε 50μ, ύψος και vortex. Η γιορτή έκλεισε με σκυταλοδρομίες 4Χ50μ, όπου τον πρώτο λόγο είχαν οι επευφημίες και οι παροτρύνσεις προς τους αγωνιζομένους.
Ο συναγωνισμός ήταν έντονος, οι μικροί μας αθλητές τα έδωσαν όλα και άδραξαν την ευκαιρία να δείξουν τις δυνατότητες και τις ικανότητες τους μπροστά στους περήφανους και περιχαρείς γονείς, συγγενείς και φίλους που τους παρακολουθούσαν από την κερκίδα.
Τα πρώτα ταλέντα από το Νυδρί και τη Βασιλική είχαν ξεχωρίσει ήδη,αφού τα τμήματα προϋπήρχαν από πέρυσι, όμως δόθηκε η ευκαιρία και σε καινούργια να ξεπεταχτούν από το τμήμα της Καρυάς αλλά και της Λευκάδας.
Ως έπαθλα απονεμήθηκαν διπλώματα συμμετοχής σε όλα τα παιδιά καθώς και μετάλλια στους τρεις πρώτους νικητές κάθε κατηγορίας. Επίσης προσφέρθηκαν νερά, χυμοί φρούτων και μπανάνες
Ευχαριστούμε θερμά τον Πάνο Μαρίνο (Γενικό Εμπόριο/Petshop) για τα νερά και τους χυμούς που προσέφερε στους αθλητές μας, καθώς και το φούρνο «Ζεστά Ξεφουρνίσματα» για τα κέικ και τα βουτήματα που συνόδευσαν τον καφέ που προσφέραμε στους συνοδούς των παιδιών.
Η επόμενη δράση του Συλλόγου θα είναι την ερχόμενη Κυριακή 03/04/2016 στους 1ους Παιδικούς Αγώνες Στίβου “Run&Fun”, που διοργανώνει η ΓΕ Αγρινίου στο ΔΑΚ Αγρινίου «Μιχάλης Κούσης».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου