ΧΑΡΑΔΙΑΤΙΚΑ: Το ονομα προερχεται απο τη λεξη χαραδρα.
Στη φωτογραφια φαινεται μερος απο το φαραγγι (χαραδρα) στη περιοχη Καναλια - Λουμπαρδα του χωριου Χαραδιατικα Λευκαδας.

THE GRAND CANYON OF LEFKAS

Διαφημίστε την επιχείρησης σας ή καταχωρείστε τις μικρές αγγελίες σας, στο haradiatika.blogspot.com

Advertise your business or enter your classifieds in haradiatika.blogspot.com.

Πληροφορίες /Info: Email haradiatika@hotmail.com tel 6972501290-6944502069


ΤΟ AL JAZEERA και το STOPCARTELTV-GR LIVE ΣΤΟ haradiatika blog

To haradiatika εισέρχεται στο κόσμο του web tv. Το haradiatika TV είναι πλέον πραγματικότητα.

Η μετάδοση live του Al Jazeera και του StopCartelTV συνεχίζεται στις σχετικές σελίδες. Καλή ενημέρωση.

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου 2016

Σχετικά με τις τελευταίες ενέργειες του Δήμου για την αντιμετώπιση των προβλημάτων από τον σεισμό της 17ης Νοεμβρίου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Λευκάδα, 29 Ιανουαρίου 2016

Σε συνέχεια των ενεργειών του Δήμου για την αποκατάσταση των προβλημάτων που δημιούργησε ο καταστροφικός σεισμός της 17ης Νοεμβρίου 2015 ενημερώνουμε τους δημότες ότι:

-         Τη Δευτέρα 25.01, ο Δήμαρχος Λευκάδας, κ. Κων/νος Δρακονταειδής μετέβη στην Αθήνα όπου και πραγματοποιήθηκε συνάντηση στο Υπουργείο Μεταφορών, Υποδομών κ’ Δικτύων, με τη συμμετοχή του Γ.Γ. Υποδομών, κ. Γ. Δέδε, του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Λευκάδας, κ. Θοδ. Χαλικιά, Αντιδημάρχους Λευκάδας και υπηρεσιακούς παράγοντες του Υπουργείου. Πλην των άλλων, οι εκπρόσωποι του Υπουργείου δεσμεύτηκαν για την άμεση απελευθέρωση της έκτακτης χρηματοδότησης προς τον Δήμο Λευκάδας για την αποκατάσταση των άμεσων ζημιών. Επιπλέον, και με δεδομένη τη βαρύτητα για την τοπική -και όχι μόνο- Οικονομία, αλλά και τη δυσκολία εκτέλεσης των έργων, δεσμεύτηκαν την ευθύνη για την αποκατάσταση της πρόσβασης στις παραλίες διεθνούς φήμης να αναλάβει το Υπουργείο. Παράλληλα, ενημέρωσαν για την πορεία αποστολής των οικίσκων για τη στέγαση των σεισμόπληκτων συμπολιτών μας, υποστηρίζοντας ότι μέχρι στιγμής οι αιτήσεις (σ.σ.: 18 στο σύνολο) δεν είναι πλήρεις από την άποψη των απαιτούμενων δικαιολογητικών.
-         Την Πέμπτη 28.01, ο Δήμαρχος Λευκάδας μετέβη στην Κέρκυρα όπου και συναντήθηκε με τον Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων, κ. Θοδ. Γαλιατσάτο. Αντικείμενο της συνάντησης ήταν ο συντονισμός των ενεργειών και το θέμα της χρηματοδότησης των έργων.
-         Τη Δευτέρα 1.02 ο Δήμαρχος Λευκάδας θα μεταβεί εκ νέου στην Αθήνα όπου θα έχει διαδοχικές συναντήσεις με τον Υφυπουργό Ανάπτυξης, κ. Α. Χαρίτση, στην οποία θα συμμετέχει, επίσης, ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων, και κατόπιν με τον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών, κ. Τ. Αλεξιάδη.

Αναλυτική ανοιχτή ενημέρωση για τα αποτελέσματα των τελευταίων ενεργειών, με την κλήση των προέδρων των πληγέντων κοινοτήτων και των σεισμόπληκτων συμπολιτών μας, θα γίνει την Τετάρτη 3.02, στην αίθουσα του Διοικητηρίου.

ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου