ΧΑΡΑΔΙΑΤΙΚΑ: Το ονομα προερχεται απο τη λεξη χαραδρα.
Στη φωτογραφια φαινεται μερος απο το φαραγγι (χαραδρα) στη περιοχη Καναλια - Λουμπαρδα του χωριου Χαραδιατικα Λευκαδας.

THE GRAND CANYON OF LEFKAS

Διαφημίστε την επιχείρησης σας ή καταχωρείστε τις μικρές αγγελίες σας, στο haradiatika.blogspot.com

Advertise your business or enter your classifieds in haradiatika.blogspot.com.

Πληροφορίες /Info: Email haradiatika@hotmail.com tel 6972501290-6944502069


ΤΟ AL JAZEERA και το STOPCARTELTV-GR LIVE ΣΤΟ haradiatika blog

To haradiatika εισέρχεται στο κόσμο του web tv. Το haradiatika TV είναι πλέον πραγματικότητα.

Η μετάδοση live του Al Jazeera και του StopCartelTV συνεχίζεται στις σχετικές σελίδες. Καλή ενημέρωση.

Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2015

Νυδριώτης είναι ο "κατάσκοπος" που συνελήφθει χθες στη Βουλή.



Τεστ ετοιμότητας πέρασαν το βράδυ της Τετάρτης  οι υπηρεσίες ασφαλείας της Βουλής των Ελλήνων. Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση "συνελήφθη 32χρονος,  από Αστυνομικούς της Υπηρεσίας Ασφάλειας της Βουλής των Ελλήνων,  γιατί κατελήφθη να χειρίζεται τηλεκατευθυνόμενο ιπτάμενο τετρακόπτερο (drone), με ενσωματωμένη κάμερα, όπου βιντεοσκοπούσε τον προαύλιο χώρο της Βουλής και του Μνημείου του Άγνωστου Στρατιώτη, πετώντας το τετρακόπτερο πάνω από τους προαναφερόμενους χώρους, διαταράσσοντας την ομαλή λειτουργία των υπηρεσιών της Βουλής.
Προανάκριση ενεργείται από την Δ.Α.Α./Υ.Κ.Α."

Ο 32 χρονος άντρας είναι Λευκαδίτης από το Νυδρί της Λευκάδας και τα στοιχεία του είναι στη διάθεση του blog. Σύμφωνα με αδιασταύρωτες αλλά αξιόπιστες πληροφορίες του haradiatika blog, αντιμετωπίζει κατηγορίες κατασκοπίας αλλά έχει αφεθεί ελεύθερος. Επίσης λέγεται ότι κινητοποιήθηκε και η αντιτρομοκρατική υπηρεσία μια που το περιστατικό συνέβει μετά το τρομοκρατικό χτύπημα στη Γαλλία και την Καλιφόρνια.

Σύμφωνα όμως με μια άλλη εκδοχή που έχει φτάσει στο blog, ανεπίσημα και με κάθε επιφύλαξη, σκοπός του 32χρονου δεν ήταν η διατάραξη της ομαλής λειτουργίας των υπηρεσιών της Βουλής, όπως η επίσημη ανακοίνωση  λέει, αλλά η επαναφορά της ομαλής λειτουργίας των υπηρεσιών της Βουλής των Ελλήνων, η οποία για πολλούς μήνες τώρα έχει αποργανωθεί και τις συνέπειες αυτές τις βιώνει η πλειοψηφία των Ελλήνων.

Τέλος άλλα σενάρια που έχουν ακουστεί ότι στόχος του τηλεκατευθηνόμενου ελικοπτέρου με την κάμερα ήταν η παρακολούθηση του κοινοβουλευτικού έργου του Βουλευτή Λευκάδας κ. Καββαδά διαψεύδονται ως σενάρια επιστημονικής φαντασίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου