ΧΑΡΑΔΙΑΤΙΚΑ: Το ονομα προερχεται απο τη λεξη χαραδρα.
Στη φωτογραφια φαινεται μερος απο το φαραγγι (χαραδρα) στη περιοχη Καναλια - Λουμπαρδα του χωριου Χαραδιατικα Λευκαδας.

THE GRAND CANYON OF LEFKAS

Διαφημίστε την επιχείρησης σας ή καταχωρείστε τις μικρές αγγελίες σας, στο haradiatika.blogspot.com

Advertise your business or enter your classifieds in haradiatika.blogspot.com.

Πληροφορίες /Info: Email haradiatika@hotmail.com tel 6972501290-6944502069


ΤΟ AL JAZEERA και το STOPCARTELTV-GR LIVE ΣΤΟ haradiatika blog

To haradiatika εισέρχεται στο κόσμο του web tv. Το haradiatika TV είναι πλέον πραγματικότητα.

Η μετάδοση live του Al Jazeera και του StopCartelTV συνεχίζεται στις σχετικές σελίδες. Καλή ενημέρωση.

Κυριακή, 5 Ιουλίου 2015

Από τους ποιο ασφαλέστερους τουριστικούς προορισμούς Παγκόσμιος είναι η Ελλάδα


Μία από τις πιο ασφαλείς χώρες του κόσμου, με επαρκείς υπηρεσίες και δομές υγείας είναι η Ελλάδα, σύμφωνα με τον παγκόσμιο χάρτη ασφάλειας υγείας για τουρίστες. Τον χάρτη δημιούργησε ο ασφαλιστικός οργανισμός International SOS, πελάτες του οποίου είναι μεγάλα ταξιδιωτικά πρακτορεία. Στον αντίποδα βρίσκεται η Τουρκία, η οποία θεωρείται από τις χώρες που μπορεί η υγεία κάποιου να βρεθεί σε κίνδυνο και να μην υπάρχουν οι κατάλληλες δομές να αντιμετωπιστεί το περιστατικό.

Ο Χάρτη Κινδύνου Υγείας, όπως ονομάζεται, καταμερίζει τους προορισμούς σε πέντε βασικές κατηγορίες, ώστε οι αναγνώστες, είτε είναι ταξιδιώτες, είτε πρακτορεία, να γνωρίζουν με μια ματιά τους κινδύνους που ενδεχομένως να αντιμετωπίσουν σε χώρα, όταν θα χρειαστεί να αναζητήσουν επείγουσα ιατρική βοήθεια.

Μία από τις πιο ασφαλείς χώρες στον πλανήτη είναι η Ελλάδα, όπως επίσης και η Ισλανδία, η Ιαπωνία, η Βρετανία αλλά και ολόκληρες οι ΗΠΑ. Ωστόσο, δημοφιλείς προορισμοί για διακοπές, όπως είναι η Τουρκία, το Μεξικό, το Μαρόκο και η Ταϊλάνδη, χαρακτηρίζονται από την έρευνα «μετρίου κινδύνου».

Τουριστικού προορισμοί με υψηλό κίνδυνο για την υγεία του επισκέπτη, σύμφωνα πάντα με την ίδια έρευνα, είναι η Τανζανία, η Αίγυπτος, το Λάος και η Καμπότζη.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδα Daily Mail, «πριν πάρουν την τελική απόφαση οι τουρίστες θα πρέπει να γνωρίζουν εάν θα βρουν ποιοτικές υπηρεσίες υγείας στη χώρα που ταξιδεύουν. Διαφορετικά μπορεί εν μέσω των διακοπών τους, να χρειαστεί να μεταφερθούν για νοσηλεία σε άλλη χώρα».
πηγη .tanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου