ΧΑΡΑΔΙΑΤΙΚΑ: Το ονομα προερχεται απο τη λεξη χαραδρα.
Στη φωτογραφια φαινεται μερος απο το φαραγγι (χαραδρα) στη περιοχη Καναλια - Λουμπαρδα του χωριου Χαραδιατικα Λευκαδας.

THE GRAND CANYON OF LEFKAS

Διαφημίστε την επιχείρησης σας ή καταχωρείστε τις μικρές αγγελίες σας, στο haradiatika.blogspot.com

Advertise your business or enter your classifieds in haradiatika.blogspot.com.

Πληροφορίες /Info: Email haradiatika@hotmail.com tel 6972501290-6944502069


ΤΟ AL JAZEERA και το STOPCARTELTV-GR LIVE ΣΤΟ haradiatika blog

To haradiatika εισέρχεται στο κόσμο του web tv. Το haradiatika TV είναι πλέον πραγματικότητα.

Η μετάδοση live του Al Jazeera και του StopCartelTV συνεχίζεται στις σχετικές σελίδες. Καλή ενημέρωση.

Παρασκευή, 3 Απριλίου 2015

ΔΗΜΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ ΥΔΡΕΥΣΗΔΗΜΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ
Λευκάδα: 2-4-2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

  
Σε συνέχεια των ενεργειών μας για την αντιμετώπιση των χρονιζουσών βλαβών του δικτύου ύδρευσης, ολοκληρώθηκαν σήμερα οι εργασίες αποκατάστασης του φθαρμένου τμήματος του αγωγού που υδρεύει τη Λευκάδα από τις πηγές του Αγίου Γεωργίου, στο ύψος του κλειστού κολυμβητηρίου Πρέβεζας.

Συγκεκριμένα, με συνεργασία των Συνδέσμων Ύδρευσης Λευκάδας και Πρέβεζας έγινε αντικατάσταση του φθαρμένου τμήματος μήκους 40 μέτρων, το οποίο συνδέει τον χαλυβδοσωλήνα με έναν από τους δίδυμους υποθαλάσσιους αγωγούς πολυαιθυλενίου.
Πρόκειται για μια παρέμβαση ιδιαίτερης σημασίας που αποκατέστησε διαβρωμένο τμήμα αγωγού το οποίο με συχνές βλάβες που εμφάνιζε για πάνω από δυο χρόνια δημιουργούσε προβλήματα στην υδροδότηση της Λευκάδας, αλλά και κατασπατάληση του νερού. Υπενθυμίζουμε ότι παρέμβαση στο συγκεκριμένο τμήμα του αγωγού πραγματοποιήθηκε από τον Δήμο μας ήδη από τα μέσα Σεπτεμβρίου του προηγούμενου έτους, οπότε με μέριμνα της μόλις εκλεγείσας Δημοτικής Αρχής, είχε γίνει προσωρινή αποκατάσταση του μεταλλικού αγωγού.
Σήμερα, με την τοποθέτηση αγωγού σύγχρονης τεχνολογίας, ολοκληρώνουμε με επιτυχή τρόπο την παρέμβασή μας. Τονίζουμε δε ότι η συνεργασία των Συνδέσμων Ύδρευσης Λευκάδας και Πρέβεζας θα συνεχιστεί με στόχο την αναβάθμιση του Δικτύου και την παροχή όσο το δυνατόν καλύτερων υπηρεσιών στους δημότες.ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου