ΧΑΡΑΔΙΑΤΙΚΑ: Το ονομα προερχεται απο τη λεξη χαραδρα.
Στη φωτογραφια φαινεται μερος απο το φαραγγι (χαραδρα) στη περιοχη Καναλια - Λουμπαρδα του χωριου Χαραδιατικα Λευκαδας.

THE GRAND CANYON OF LEFKAS

Διαφημίστε την επιχείρησης σας ή καταχωρείστε τις μικρές αγγελίες σας, στο haradiatika.blogspot.com

Advertise your business or enter your classifieds in haradiatika.blogspot.com.

Πληροφορίες /Info: Email haradiatika@hotmail.com tel 6972501290-6944502069


ΤΟ AL JAZEERA και το STOPCARTELTV-GR LIVE ΣΤΟ haradiatika blog

To haradiatika εισέρχεται στο κόσμο του web tv. Το haradiatika TV είναι πλέον πραγματικότητα.

Η μετάδοση live του Al Jazeera και του StopCartelTV συνεχίζεται στις σχετικές σελίδες. Καλή ενημέρωση.

Τρίτη, 24 Μαρτίου 2015

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΕΤΕΙΟ
Η 25η Μαρτίου δεν είναι απλώς μια επέτειος, μια αφορμή για εθιμοτυπικές δηλώσεις και παρεμβάσεις. Στον αντίποδα, είναι μια μέρα ορόσημο για τη γέννηση του ελληνικού έθνους και λαού, η πλέον ιδανική για να αφουγκραστούμε τα μηνύματα που αποστέλλουν οι πιο λαμπρές σελίδες της Ιστορίας μας. Τα μηνύματα της Ελευθερίας, της Ανεξαρτησίας, μα και της δύναμης που έχουν οι άνθρωποι όταν ενωμένοι αναλαμβάνουν να ορίσουν τη μοίρα τους.

Η επανάσταση του 1821, η απόφαση των σκλάβων να πολεμήσουν τη σκλαβιά και να κατακτήσουν την ελευθερία, με τίμημα ακόμη και τον θάνατό τους, είναι μια στιγμή τομής στην Ιστορία των Ελλήνων, στην Ιστορία του Ανθρώπινου Γένους. Είναι εκείνο το παρελθόν που αδιάκοπα συνομιλεί με το παρόν και το μέλλον, ορίζοντας ως χρέος κάθε επόμενης γενιάς την ανυποχώρητη αντίσταση απέναντι σε κάθε μορφή τυραννίας.

Η αναμέτρηση με το ηθικό καθήκον είναι καθημερινή, αφορά τις αρχές, τις αξίες, συνολικά τον τρόπο ζωής που επιλέγουμε ως άτομα, ως κοινωνία, ως λαός. Οι προκλήσεις της σημερινής εποχής νοηματοδοτούν το σινιάλο που μας κάνουν οι πρόγονοί μας, το μήνυμα να οικοδομήσουμε μια πατρίδα ελεύθερη, με ελεύθερους ανθρώπους και αλληλέγγυες σχέσεις με τους γείτονες. Και αν το πιο μεγάλο ταξίδι ξεκινά από ένα βήμα, οι πιο μεγάλοι αγώνες ξεκινούν από τον τόπο που κατοικούμε, που εργαζόμαστε, τον τόπο που θα παραδώσουμε στα παιδιά μας.Δήμαρχος Λευκάδας,
Κωνσταντίνος Δρακονταειδής


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου