ΧΑΡΑΔΙΑΤΙΚΑ: Το ονομα προερχεται απο τη λεξη χαραδρα.
Στη φωτογραφια φαινεται μερος απο το φαραγγι (χαραδρα) στη περιοχη Καναλια - Λουμπαρδα του χωριου Χαραδιατικα Λευκαδας.

THE GRAND CANYON OF LEFKAS

Διαφημίστε την επιχείρησης σας ή καταχωρείστε τις μικρές αγγελίες σας, στο haradiatika.blogspot.com

Advertise your business or enter your classifieds in haradiatika.blogspot.com.

Πληροφορίες /Info: Email haradiatika@hotmail.com tel 6972501290-6944502069


ΤΟ AL JAZEERA και το STOPCARTELTV-GR LIVE ΣΤΟ haradiatika blog

To haradiatika εισέρχεται στο κόσμο του web tv. Το haradiatika TV είναι πλέον πραγματικότητα.

Η μετάδοση live του Al Jazeera και του StopCartelTV συνεχίζεται στις σχετικές σελίδες. Καλή ενημέρωση.

Σάββατο 14 Μαρτίου 2015

3η ημέρα στο περίπτερο της Ένωσης Ξενοδόχων στο Βουκουρέστι





NEBECO Ltd. - НЕБЕКО ООД.
business consulting, management and more!!
nebecobulgaria@gmail.com
add: 24, Uri Gagarin Str. Sandanski, Bulgaria.    cell : +306944502069,     fax: +302645092080

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
14 Μαρτίου 2015

Παρουσίαση του τουριστικού προϊόντος της Λευκάδας σε συνδυασμό με την προβολή  παραδοσιακών λευκαδίτικων προϊόντων και των παραγωγών τους στην τουριστική έκθεση ROMANIAN TOURISM FAIR TTR από 12-15 Μαρτίου 2015.
Μία πρωτοβουλία της    Ένωσης Ξενοδόχων Λευκάδας, για την υλοποίηση της δράσης 3.4 «ΠΛΑΝΟ ΕΚΘΕΣΕΩΝ IN & OUT ΜΕ ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ  ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΙΣ ΜΜΕ» που περιλαμβάνεται στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Προγράμματος «Ενίσχυση του τουριστικού προϊόντος της Λευκάδας με παράλληλη προώθηση τοπικών προϊόντων και ενσωμάτωση αρχών ισόρροπης ανάπτυξης» (ΕΣΠΑ 2007-2013).
Ανάδοχος της υλοποίησης της δράσης είναι η εταιρεία NEBECO Ltd. 
Η 3η ημέρα της έκθεση τουρισμού ΤΤR της Ρουμανίας
Μεγάλη επισκεψημότητα παρουσίασε το περίπτερο της Ένωσης Ξενοδόχων σήμερα 3η ημέρα της έκθεσης παρ’ όλη την δυνατή βροχή που είχε από το μεσημέρι και μετά.


Καθ’ όλη την ημέρα έγιναν διαδοχικές παρουσιάσεις κάθε προϊόντος και παραγωγού στο ρουμανικό κοινό. Το λάδι, το σαλάμι, τα κρασιά και το ούζο είχαν την μεγαλύτερη ανταπόκριση. Ειδικά για τα λευκαδίτικα κρασιά τα λευκά και τα ροζέ τράβηξαν περισσότερο το ενδιαφέρον του κοινού. Τα λαδοκούλουρα, τα παστέλια και τα μαντολάτα ενθουσίασαν όλους όσους επισκέπτες τα δοκίμασαν. Τα προϊόντα wish εντυπωσίασαν περισσότερο για την προσεγμένη ποιότητα και συσκευασία τους και τα σύγκριναν με προϊόντα πολυεθνικών εταιρειών και όχι με παραδοσιακά προϊόντα. Ιδιαίτερα μάλιστα θετική εντύπωση έκανε η απουσία ζάχαρης και η κατάταξή τους στα προϊόντα υγιεινής διατροφής. Κατά την παρουσίαση των τοπικών προϊόντων διανεμήθηκαν φυλλάδια και κάρτες των παραγωγών μαζί με το υπόλοιπο έντυπο υλικό της Λευκάδας.   

Η Λευκάδα αποτελεί για το Ρουμανικό κοινό κορυφαίο ελληνικό προορισμό για διακοπές. Από την μεγάλη προσέλευση του κόσμου σήμερα έγινε αντιληπτό ότι όσοι έχουν ήδη έρθει στην Λευκάδα με οργανωμένα πακέτα διακοπών προγραμματίζουν να ξαναέρθουν ιδιωτικά αυτή τη φορά και αναζητούν τα στοιχεία καταλυμάτων και τιμές. Οι εντυπώσεις από όσους έχουν επισκεφτεί την Λευκάδα είναι οι καλύτερες και από τις εμπειρίες τους ξεχωρίζουν τις παραλίες της δυτικής Λευκάδας, τις κρουαζιέρες στο Σκορπιό και τα γύρω νησιά αλλά και το μοναστήρι της Φανερωμένης. Για τον Ρουμάνο επισκέπτη ο συνδυασμός βουνού και θάλασσας  που του προσφέρει η μορφολογία της Λευκάδας, είναι πρωτόγνωρος. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου