ΧΑΡΑΔΙΑΤΙΚΑ: Το ονομα προερχεται απο τη λεξη χαραδρα.
Στη φωτογραφια φαινεται μερος απο το φαραγγι (χαραδρα) στη περιοχη Καναλια - Λουμπαρδα του χωριου Χαραδιατικα Λευκαδας.

THE GRAND CANYON OF LEFKAS

Διαφημίστε την επιχείρησης σας ή καταχωρείστε τις μικρές αγγελίες σας, στο haradiatika.blogspot.com

Advertise your business or enter your classifieds in haradiatika.blogspot.com.

Πληροφορίες /Info: Email haradiatika@hotmail.com tel 6972501290-6944502069


ΤΟ AL JAZEERA και το STOPCARTELTV-GR LIVE ΣΤΟ haradiatika blog

To haradiatika εισέρχεται στο κόσμο του web tv. Το haradiatika TV είναι πλέον πραγματικότητα.

Η μετάδοση live του Al Jazeera και του StopCartelTV συνεχίζεται στις σχετικές σελίδες. Καλή ενημέρωση.

Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2015

Το πρόγραμμα του SEABOURN ODYSSEY στο Νυδρί για φέτος.


Το κρουαζιερόπλοιο SEABOURN ODYSSEY το καλοκαίρι θα σταθμεύει στο Νυδρί για μερικές ώρες στο πλαίσιο δύο προγραμμάτων κρουαζιέρας που έχει ανακοινώσει η εταιρεία.
Συγκεκριμένα οι δύο διαδρομές αφορούν τις κρουαζέρες : 7-day greece & dalmatian delights με αναχώρηση τον Πειραιά και προορισμό την Βενετία καθώς και 7-day adriatic & greek isles με αναχώρηση την Βενετία και προορισμό τον Πειραιά. Εκτώς το Νυδρί άλλοι σταθμοί θα είναι το Triluke Bay (Sali) και το Drubnovic στη Κροατία, η Κέρκυρα, το Κατάκολο και η Μονεμβασιά.
Στο Νυδρί θα μένει από τις 8:00 το πρωί μέχρι τις 17:00 στις ημερομηνίες 12 και 20 Μαϊου, 16 και 24 Ιουνίου, 21 και 29 Ιουλίου, 25 Αυγούστου και 2 και 29 Σεπτέμβρη. Το κρουαζιερόπλοιο θα μεταφέρει το πολύ 450 άτομα στις 229 σουίτες που έχει ενώ χαρακτηρίζεται σαν το πλοίο που προσφέρει το μεγαλύτερο χώρο για κάθε επιβάτη στην αγορά της κρουαζιέρας. 
Υπάρχουν επίσης διαφορές από την συνηθισμένη παροχή υπηρεσιών στις κρουαζιέρες όπως: ο επιβάτης μπορεί να γευματίσει όπου θέλει ότι ώρα θέλει και με όποια παρέα θέλει κάθε φορά, τα ποτά συμπεριλαμβάνονται, όλες οι σουίτες έχουν θέα θάλασσα και οι περισσότερες μπαλκόνι, ακόμα και στη σουίτα κάθε πελάτη υπάρχουν οι ιδιαίτερες προτιμίσεις του σε ποτά, υπάρχει υπηρεσία παραλαβής των αποσκευών του πελάτη από το σπίτι του και τακτοποίηση των αποσκευών στη σουίτα που θα διαμείνει (ο πελάτης μπορεί να ταξιδέψει στο λιμάνι αναχώρισης χωρίς καθόλου αποσκευές), πολλά άτομα προσωπικού με εξαιρετικό service ενώ το φιλοδώριμα δεν είναι υποχρεωτικό όπως συνήθως στις κρουαζιέρες. Η SEABOURN ειδικεύεται στις luxury κρουαζιέρες και με πρόγραμμα ποιό ιδιαίτερους προορισμούς όπου μεγαλύτερα πλοία δεν πηγαίνουν. Η χαμηλότερη τιμή βέβαια για κάθε άτομο στις 7 ήμερες παραπάνω κρουαζίερες είναι 2500,00 ευρώ.
Κατά την αγκυροβόληση στο Νυδρί η εταιρέια έχει προγραμματίσει τις εξής εκδρομές :
εκδρομή με λεωφορείο στην Νικόπολη και το εκεί ανακαινισμένο μουσείο, εκδρομή στην πόλη της Λευκάδας και την Φανερωμένη με λεωφορείο και εκδομή με καράβι στη σπηλιά Παπανικολή, Μεγανήσι, Σκορπιό και Μαδουρή. Τα λεωφορεία τα έχουν κλείσει με το Kinissis.

Οι 7 ήμερες παραπάνω κρουαζιέρες συνδιάζονται με προγράμματα κρουαζιέρας 14, 17, 20, 21, 22, 27 και 32 ημερών. Σε αυτά θα προσσεγιστούν συνολικά 11 χώρες, και 46 λιμάνια. Συγκεκριμένα :
στην Ελλάδα: Σπέτσες, Αγ. Νικόλαος Κρήτης, Μύκονος, Μύρινα Λήμνου, Πάτμος, Ρόδος, Σαντορίνη,  Κως, Μόλυβος Λέσβου, Χανιά
στην Βουλγαρία : Nessebur, Varna 
στη Ρουμανία : Constanta 
στην Ισπανία : Palamos, Barcelona, Malaga 
στην Αγγλία :  Gibraltar 
στην Πορτογαλία : Funchal (Madeira) 
στις ΗΠΑ : Fort Lauderdale, Florida      

Κάποιοι πελάτες που θα επισκευτούν το Νυδρί θα έχουν πληρώσει για την κρουαζιέρα τους πάνω από 40000,00 ευρώ το άτομο.
Ελπίζουμε το πρωί της 16ης Μαϊου να γίνει η εθιμοτυπική, αλλά αναγκαία, επίσκεψη του Δημάρχου Λευκάδας και υπολοίπων φορέων πάνω στο κρουαζιερόπλοιο και η χορήγηση αναμνηστικών, πράγμα που δεν έγινε κατά την επίσκεψη των 2 πρώτων κρουαζιεροπλοίων που επισκεύτηκαν την περιοχή μας το EUROPA και το WORLD.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου