ΧΑΡΑΔΙΑΤΙΚΑ: Το ονομα προερχεται απο τη λεξη χαραδρα.
Στη φωτογραφια φαινεται μερος απο το φαραγγι (χαραδρα) στη περιοχη Καναλια - Λουμπαρδα του χωριου Χαραδιατικα Λευκαδας.

THE GRAND CANYON OF LEFKAS

Διαφημίστε την επιχείρησης σας ή καταχωρείστε τις μικρές αγγελίες σας, στο haradiatika.blogspot.com

Advertise your business or enter your classifieds in haradiatika.blogspot.com.

Πληροφορίες /Info: Email haradiatika@hotmail.com tel 6972501290-6944502069


ΤΟ AL JAZEERA και το STOPCARTELTV-GR LIVE ΣΤΟ haradiatika blog

To haradiatika εισέρχεται στο κόσμο του web tv. Το haradiatika TV είναι πλέον πραγματικότητα.

Η μετάδοση live του Al Jazeera και του StopCartelTV συνεχίζεται στις σχετικές σελίδες. Καλή ενημέρωση.

Τρίτη, 10 Φεβρουαρίου 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΥ ΛΕΥΚΑΔΑΣΣε πλήρη ετοιμότητα βρήκε ο χιονιάς την Περιφερειακή Ενότητα Λευκάδας και το Δήμο Λευκάδας και τα προβλήματα που δημιούργησε αντιμετωπίστηκαν άμεσα από τα μηχανήματά τους και το προσωπικό τους. Η συνεργασία του Αντιπεριφερειάρχη της Π.Ε Λευκάδας και του Δημάρχου Λευκάδας είχε ως αποτέλεσμα τον καλύτερο συντονισμό των προσπαθειών για την αντιμετώπιση των προβλημάτων.

Ο αρμόδιος Εντεταλμένος Σύμβουλος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Λευκάδας μαζί με τους χειριστές των μηχανημάτων  ήταν στο πόδι από νωρίς το μεσημέρι της Δευτέρας, ξεκινώντας την επιχείρηση του αποχιονισμού των ορεινών χωριών Εγκλουβής, Καρυάς, Πλατυστόμων, Βαυκερής, Αλεξάνδρου, Σφακιωτών και Εξάνθειας. Προβλήματα δημιουργεί ο παγετός καθώς όλοι οι δρόμοι λόγω του ψύχους έχουν παγώσει και γι’ αυτό το λόγο συστήνεται στους οδηγούς μεγάλη προσοχή στην οδήγηση και σίγουρα αλυσίδες  στα οχήματά τους για μεγαλύτερη ασφάλεια. Η έγκαιρη ρίψη αλατιού, σε συνδυασμό με το συνεχή εκχιονισμό, σε όλη τη διάρκεια της νύχτας, είχαν ως αποτέλεσμα να μείνουν ανοιχτοί σχεδόν όλοι οι δρόμοι των χωριών.

Σήμερα, πρόκειται να προμηθευτούμε μεγάλη ποσότητα αλατιού το οποίο θα είναι συσκευασμένο σε σακουλάκια και όποιοι έχουν ανάγκη μπορούν να απευθύνονται στους Προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων και στους αρμόδιους χωρικούς Αντιδημάρχους. Συνιστούμε η χρήση να γίνεται με φειδώ και όπου υπάρχει πραγματική ανάγκη.

Την όλοι προσπάθεια στήριξαν και στηρίζουν με αυταπάρνηση οι εργαζόμενοι του Δήμου και της Περιφερειακής Ενότητας, που ενεργοποίησαν το σύνολο του μηχανολογικού εξοπλισμού που έχουν στη διάθεσή τους. Σημαντική ήταν και είναι και η συμβολή στην όλη προσπάθεια  των Προέδρων των Τοπικών Κοινοτήτων των παραπάνω χωριών καθώς και των αντρών της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λευκάδας.

Tέλος, μόνο τα σχολεία της ορεινής Λευκάδας (Σφακιωτών και Καρυάς) θα παραμείνουν κλειστά για σήμερα. Επίσης, οι μαθητές και οι μαθήτριες που διαμένουν στις περιοχές αυτές συστήνεται να μην μετακινηθούν προς τα σχολεία της πόλης. Για αύριο θα υπάρξει νέα ανακοίνωση τις απογευματινές ώρες.


ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ                              ΔΗΜΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ
         ΛΕΥΚΑΔΑΣ
 ________________________________________________________________________ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ                                Λευκάδα 10-2-2014ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
                          

            Αύριο Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2015 λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην ευρύτερη περιοχή θα παραμείνουν κλειστές οι σχολικές μονάδες στις  Δημοτικές Ενότητες Καρυάς και Σφακιωτών και συγκεκριμένα:
·         Παιδικός Σταθμός Καρυάς
·         Νηπιαγωγεία Καρυάς και Σφακιωτών
·         Δημοτικό Σχολείο Σφακιωτών
·         Γυμνάσιο και Λυκειακές Τάξεις ΚαρυάςΑΠΟΤΟ ΔΗΜΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ                                                                                     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου