ΧΑΡΑΔΙΑΤΙΚΑ: Το ονομα προερχεται απο τη λεξη χαραδρα.
Στη φωτογραφια φαινεται μερος απο το φαραγγι (χαραδρα) στη περιοχη Καναλια - Λουμπαρδα του χωριου Χαραδιατικα Λευκαδας.

THE GRAND CANYON OF LEFKAS

Διαφημίστε την επιχείρησης σας ή καταχωρείστε τις μικρές αγγελίες σας, στο haradiatika.blogspot.com

Advertise your business or enter your classifieds in haradiatika.blogspot.com.

Πληροφορίες /Info: Email haradiatika@hotmail.com tel 6972501290-6944502069


ΤΟ AL JAZEERA και το STOPCARTELTV-GR LIVE ΣΤΟ haradiatika blog

To haradiatika εισέρχεται στο κόσμο του web tv. Το haradiatika TV είναι πλέον πραγματικότητα.

Η μετάδοση live του Al Jazeera και του StopCartelTV συνεχίζεται στις σχετικές σελίδες. Καλή ενημέρωση.

Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2015

Η Kuoni Group, Appolo αποχωρεί από το Tour operating



Η Kuoni με τη νέα της εμπορική ονομασία, “Kuoni Group” πλέον, ανακοίνωσε τη Τετάρτη 14 Ιανουαρίου, ότι μειώνει το χαρτοφυλάκιο των δραστηριοτήτων της. Στόχος της η επιτάχυνση της ανάπτυξης.
Η απόφαση αυτή δεν θα έχει καμία επίπτωση στους πελάτες ή τις τρέχουσες και μελλοντικές κρατήσεις τους, επισημαίνει η Kuoni. Όλες οι μονάδες θα συνεχίσουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους με τα συνήθη πρότυπα ποιότητας και αξιοπιστίας.

Λαμβάνοντας υπόψη τις θεμελιώδεις αλλαγές στη βιομηχανία και τη μοναδική θέση της Kuoni Group ως ο κορυφαίος πάροχος υπηρεσιών για την παγκόσμια ταξιδιωτική βιομηχανία, το Διοικητικό Συμβούλιο και Εκτελεστική Επιτροπή του Ομίλου αποφάσισε να εστιάσει τους πόρους της επιχείρησης στις βασικές δραστηριότητες στις οποίες Kuoni ήδη απολαμβάνει ηγετική θέση στην αγορά με ελκυστικές προοπτικές, τη βελτίωση δηλαδή, της εξυπηρέτησης των πελατών της για την παγκόσμια ταξιδιωτική βιομηχανία και την αύξηση της αποτελεσματικότητας με την ανάπτυξη νέων τεχνολογικών πλατφορμών και την περαιτέρω ψηφιοποίηση των επιχειρήσεών της.
Η εταιρεία στοχεύει να επεκτείνει επιλεκτικά τις υπηρεσίες της και να παρέχει τις παρέχει σε ένα ευρύτερο φάσμα πελατών με τη χρήση των δυνατοτήτων cross selling.
Η έξοδος από το tour operating περιλαμβάνει Kuoni Switzerland, UK, Benelux, Hong Kong/China and India, καθώς και συνεργασίες στη Σκανδιναβία / Φινλανδία. Επηρεάζει περίπου 3.800 άτομα και τις επιχειρήσεις που ο κύκλος εργασιών που ανήλθε το 2014 στα CHF 2,2 δισεκατομμύρια.
Στην ανακοίνωσή της η Kuoni τονίζει ότι πιστεύει ότι η εξερχόμενη επιχείρηση μπορεί να αναπτυχθεί καλύτερα υπό νέα ιδιοκτησία και ότι θα επιδιώξει διαβεβαίωση για τη συνέχιση των υφιστάμενων επιχειρήσεων και της απασχόλησης του προσωπικού.
Kuoni Travel UK
Η Kuoni Travel UK ανακοίνωσε τα εξής:
Η Kuoni Travel Group επιβεβαίωσε ότι θα επιδιώξει νέα ιδιοκτησία για τη Kuoni Travel στο Ηνωμένο Βασίλειο μετά από ανασκόπηση των παγκόσμιων επιχειρηματικών δραστηριοτήτων της.
Ο Derek Jones, διευθύνων σύμβουλος της Kuoni Travel στην Αγγλία δήλωσε ότι αυτός και η ηγετική της ομάδα  παραμένουν στη θέση τους για να επιβλέψουν τη διαδικασία και να συνεχιστούν τα φιλόδοξα σχέδια για την ανάπτυξη της Kuoni στην αγορά της Αγγλίας.
Η Kuoni Travel UK ιδρύθηκε στην αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου ακριβώς πριν από 50 χρόνια και έχει γίνει ο ηγέτης της αγοράς για ταξίδια παγκοσμίως, που πωλούν πακέτα διακοπών σε περισσότερες από 80 προορισμούς σε όλο τον κόσμο.
Η ομάδα Kuoni Travel UK περιλαμβάνει επίσης εξειδικευμένες εκδρομές όπως Carrier, Kirker, το, Ταξίδι του Ιουλίου Βερν, Βίλες κλπ.
Τα τελευταία χρόνια η εταιρεία έχει αναπτύξει ψηφιακή παρουσία της και έχει αυξηθεί ραγδαία το δικό της δίκτυο λιανικής της στην αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου. Έχει τώρα 35 επώνυμα καταστήματα Kuoni σε προσεκτικά επιλεγμένα σημεία σε όλη τη Βρετανία, συμπεριλαμβανομένων 10 Kuoni στο John Lewis.
Ο Derek Τζόουνς δήλωσε: «Στην αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου η Kuoni έχει μια αξιοζήλευτη φήμη ως ηγέτης της αγοράς για ταξίδια παγκοσμίως. Κανένα πρόβλημα για όλο το προσωπικό και τους πελάτες μας, business as usual. Αυτή είναι η πιο έντονη περίοδος για τις κρατήσεις και η επιδίωξη μας είναι να συνεχίσει να δώσουμε τα καλλίτερα πακέτα διακοπών και υπηρεσιών σε όλους τους πελάτες μας».
«Πιστεύουμε ακράδαντα ότι η εξερχόμενη επιχείρηση μπορεί να αναπτυχθεί καλύτερα υπό νέα ιδιοκτησία και εμείς θα πρέπει να συνεργαστούμε στενά με τους συναδέλφους μας στην Ελβετία για να βρεθούν οι σωστοί αγοραστές.”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου