ΧΑΡΑΔΙΑΤΙΚΑ: Το ονομα προερχεται απο τη λεξη χαραδρα.
Στη φωτογραφια φαινεται μερος απο το φαραγγι (χαραδρα) στη περιοχη Καναλια - Λουμπαρδα του χωριου Χαραδιατικα Λευκαδας.

THE GRAND CANYON OF LEFKAS

Διαφημίστε την επιχείρησης σας ή καταχωρείστε τις μικρές αγγελίες σας, στο haradiatika.blogspot.com

Advertise your business or enter your classifieds in haradiatika.blogspot.com.

Πληροφορίες /Info: Email haradiatika@hotmail.com tel 6972501290-6944502069


ΤΟ AL JAZEERA και το STOPCARTELTV-GR LIVE ΣΤΟ haradiatika blog

To haradiatika εισέρχεται στο κόσμο του web tv. Το haradiatika TV είναι πλέον πραγματικότητα.

Η μετάδοση live του Al Jazeera και του StopCartelTV συνεχίζεται στις σχετικές σελίδες. Καλή ενημέρωση.

Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2014

Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 04/12/2014





Με αφορμή τη Παγκόσμια Ημέρα για τα Άτομα με Αναπηρία στις 3 Δεκέμβρη 2014, αντιπροσωπεία της Νεολαίας Ανεξαρτήτων Ελλήνων, συμμετείχε στην πορεία διαμαρτυρίας της Εθνικής Ομοσπονδίας Τυφλών, του Πανελληνίου Συνδέσμου Τυφλών και της Εθνικής Ομοσπονδίας Κινητικά Αναπήρων προς το Υπουργείο Οικονομικών, τη Βουλή και το Μέγαρο Μαξίμου.
 Η αντιπροσωπεία με επικεφαλής την Πρόεδρο Μανταλένα Παπαδοπούλου, και τους Πέτρο Καραγιαννόπουλο – Γραμματέα Πολ. Σχεδιασμού, Μανώλη Παντελίδη –Υπ. Οργ. Λεκανοπεδίου, Αλέξανδρο Μητροβγαίνη, σύνδεσμο με τους φορείς ΑμεΑ και άλλα μέλη και στελέχη, βρέθηκε, για άλλη μια φορά, δίπλα στους συμπολίτες μας στηρίζοντας τη διαδήλωση για τα δίκαια αιτήματά τους και ενάντια στην εξαθλίωση που τους επιφέρει η μνημονιακή λαίλαπα της συγκυβέρνησης Σαμαρά Βενιζέλου. Στην συγκέντρωση έδωσε το παρών και ο Γενικός Γραμματέας του Κινήματος κ. Γιάννης Μοίρας, καθώς και ο Αναπληρωτής Γραμματέας ΑμΕΑ του Κινήματος κ. Κάτωνας Βαζαίος. 
Δυστυχώς για ακόμα μια φορά, γίναμε μάρτυρες της ανάλγητης Συγκυβέρνησης που έβαλε τις αστυνομικές δυνάμεις να εμποδίσουν τους συμπολίτες μας να φθάσουν στο Υπουργείο Οικονομικών, για να καταθέσουν τα αιτήματά τους λες και επρόκειτο για κοινούς επικίνδυνους εγκληματίες.  Όταν μετά από πιέσεις, αντιπροσωπεία των φορέων κατάφερε να μπει στο Υπουργείο δεν έγινε δεκτή από την ηγεσία, αλλά συναντήθηκε, μετά από αρκετή αναμονή για λίγα μόνο λεπτά, με στελέχη του Υπουργείου απλώς και μόνο για να καταθέσει τα αιτήματά τους, στα οποία γνωρίζουμε ότι δυστυχώς δεν υπάρχει καμία διάθεση επίλυσης.
Η Νεολαία Ανεξαρτήτων Ελλήνων, ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη σε θέματα κοινωνικής πρόνοιας, την οποία τείνει να εξαφανίσει εντελώς η Συγκυβέρνηση, συνεχίζει να συμμετέχει ενεργά και να στέκεται πάντα στο πλευρό των ευπαθών κοινωνικών ομάδων.
Δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να παίζει με τις ζωές αυτών των ανθρώπων. Αντιστεκόμαστε στις προσπάθειες εξαθλίωσης τους, προς όφελος της Τρόικα και των ξένων δανειστών. Η κυβέρνηση των προθύμων, με τα βάρβαρα μέτρα που προωθεί, θέλει να τους οδηγήσει σε πλήρη αδιέξοδο. Δεν θα τα καταφέρει. Θα μας βρει απέναντί της. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου