ΧΑΡΑΔΙΑΤΙΚΑ: Το ονομα προερχεται απο τη λεξη χαραδρα.
Στη φωτογραφια φαινεται μερος απο το φαραγγι (χαραδρα) στη περιοχη Καναλια - Λουμπαρδα του χωριου Χαραδιατικα Λευκαδας.

THE GRAND CANYON OF LEFKAS

Διαφημίστε την επιχείρησης σας ή καταχωρείστε τις μικρές αγγελίες σας, στο haradiatika.blogspot.com

Advertise your business or enter your classifieds in haradiatika.blogspot.com.

Πληροφορίες /Info: Email haradiatika@hotmail.com tel 6972501290-6944502069


ΤΟ AL JAZEERA και το STOPCARTELTV-GR LIVE ΣΤΟ haradiatika blog

To haradiatika εισέρχεται στο κόσμο του web tv. Το haradiatika TV είναι πλέον πραγματικότητα.

Η μετάδοση live του Al Jazeera και του StopCartelTV συνεχίζεται στις σχετικές σελίδες. Καλή ενημέρωση.

Τετάρτη, 5 Νοεμβρίου 2014

ΔΗΜΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ Οικία Άγγελου ΣικελιανούΔΗΜΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Σχετικά με την εγκατάσταση εργολαβίας στην οικία Άγγελου Σικελιανού.
Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 4 Νοεμβρίου, στο Δημαρχείο Λευκάδας, συνάντηση –σύσκεψη αντιπροσωπείας του Δήμου, της Εθνικής Τράπεζας και της κατασκευαστικής εταιρείας που ανέλαβε το πολύ σημαντικό – ξεχωριστό για τον τόπο μας έργο της συντήρησης – ανακαίνισης   της οικίας Άγγελου Σικελιανού.
Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Δήμαρχος κος Κων/νος Δρακονταειδής, ο Αντιδήμαρχος κος Θανάσης Περδικάρης, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος κος Γιώργος Φίλιππας, από την Εθνική Τράπεζα  ο Βοηθός Γενικός Διευθυντής Δικτύων κος Παναγιώτης Γεωργίου, ο Βοηθός Γενικός Διευθυντής Ακίνητης Περιουσίας κος Γιώργος Φράγκου και από την κατασκευαστική εταιρεία ο κος Ιωάννης Κακαβούτης και οι συνεργάτες του

 Έγινε μια σύντομη αναφορά σε τεχνικά ζητήματα που αφορούν την εγκατάσταση της εργολαβίας και το χρονοδιάγραμμα των εργασιών.
Ο κος Δήμαρχος, στη συνέχεια, τόνισε πόσο σημαντικό είναι το έργο για την γενέτειρα του Ποιητή και όχι μόνο, αναφερόμενος στην οικουμενικότητα του Άγγελου Σικελιανού. Ανέφερε ότι ήταν η επίτευξη κλίματος εμπιστοσύνης και συναίνεσης μεταξύ της Δημοτικής Αρχής και της Εθνικής Τράπεζας, παράλληλα με τις συντονισμένες και άμεσες ενέργειες των δύο πλευρών, που οδήγησαν στο σημερινό αποτέλεσμα. Τέλος κατέγραψε ως πολύ σημαντικό γεγονός το ότι σε μικρό σχετικά χρονικό διάστημα «έτρεξαν», από πλευράς ΕΤΕ, τόσο οι προεργασίες επικαιροποίησης της μελέτης όσο και οι διαδικασίες επιλογής εργολάβου, ευχαριστώντας τα στελέχη για το ιδιαίτερο ενδιαφέρον τους.
Οι εκπρόσωποι της Τράπεζας δήλωσαν ότι η στήριξη δραστηριοτήτων που αναδεικνύουν την Εθνική Κληρονομιά και προάγουν τον Πολιτισμό ήταν πάντα αναπόσπαστο τμήμα της κοινωνικής πολιτικής της Εθνικής Τράπεζας, που αφιερώνει κάθε χρόνο σημαντικά ποσά για δράσεις σε όλους τους τομείς της πολιτιστικής δημιουργίας.
Στη συνέχεια έγινε επίσκεψη – ξενάγηση στην οικία Σικελιανού. 
Λευκάδα 05 11 2014

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου