ΧΑΡΑΔΙΑΤΙΚΑ: Το ονομα προερχεται απο τη λεξη χαραδρα.
Στη φωτογραφια φαινεται μερος απο το φαραγγι (χαραδρα) στη περιοχη Καναλια - Λουμπαρδα του χωριου Χαραδιατικα Λευκαδας.

THE GRAND CANYON OF LEFKAS

Διαφημίστε την επιχείρησης σας ή καταχωρείστε τις μικρές αγγελίες σας, στο haradiatika.blogspot.com

Advertise your business or enter your classifieds in haradiatika.blogspot.com.

Πληροφορίες /Info: Email haradiatika@hotmail.com tel 6972501290-6944502069


ΤΟ AL JAZEERA και το STOPCARTELTV-GR LIVE ΣΤΟ haradiatika blog

To haradiatika εισέρχεται στο κόσμο του web tv. Το haradiatika TV είναι πλέον πραγματικότητα.

Η μετάδοση live του Al Jazeera και του StopCartelTV συνεχίζεται στις σχετικές σελίδες. Καλή ενημέρωση.

Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014

Τα πρώτα δείγματα γραφής της νέας δημοτικής αρχής


Στις 31 Αυγούστου 2014 το haradiatika blog δημοσίευσε ανακοίνωση του δημοτικού συμβούλου και μέχρι πριν λίγο αντιδημάρχου Ελλομένου Πάνου Γαζή.
Η σχετική αναρτηση είναι εδώ.

Στην ανάρτησή μας αυτή δεχθήκαμε το παρακάτω ανώνυμο σχόλιο :

"Ανώνυμος 4 Σεπτεμβρίου 2014 - 12:17 π.μ.
ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΘΗΚΕ ΤΟ ΜΠΛΟΚ ΜΕ ΤΟ ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΜΑΣ . ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΟΛΙΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ . ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ - ΕΚΠΟΣΩΠΕΙΤΑΙ ΤΟ ΜΠΛΟΚ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ"

Η απάντηση του haradiatika ήταν τότε :

"Akis  5 Σεπτεμβρίου 2014 - 12:20 μ.μ.
To haradiatika ούτε εκπροσωπεί ούτε εκπροσωπείται ούτε από πικραμένους, ιδιαίτερα μάλιστα από πικραμένους ΠΑΣΟΚΟΥΣ.

Το γεγονός της ανάλυψης των καθηκόντων των νέων συμβουλίων της τοπικής αυτοδιοίκησης Δήμου και Περιφέρειας δεν αποτελεί για εμάς σημαντικό γεγονός.

-Σημαντικό γεγονός ήταν τα αποτελέσματα των εκλογών από τις οποίες προήλθαν τα νέα αυτά συμβούλια, πράγμα που το καλύψαμε χωρίς οποιαδήποτε "πικρία".

-Σημαντικό γεγονός θα είναι τα πρώτα δείγματα γραφής των νέων συμβουλίων που θα είναι ορατά σε 2-3 μήνες, και θα τα καλύψουμε πάλι χωρίς "πικρία".
-Δεν έχουμε καλύψει σημαντικότερα γεγονότα όπως είναι η εξέλιξη της τουριστικής περιόδου, τα μποϊκοταζ των Ρώσων στις εξαγωγές μας, το ΕΝΦΙΑ, τα παιγνίδια για τις επικείμενες βουλευτικές εκλογές αλλά και για το βόλεμα των χαμένων του συστήματος κλπ. Κάποια στιγμή θα τα καλύψουμε.

Το haradiatika δεν είναι μέσο μαζικής ενημέρωσης. Δεν έχουμε ορκιστεί για πλήρη, αντικειμενική, αμερόλυπτη κάλυψη της επικαιρότητας όπως τα μεγάλα τηλεοπτικά κανάλια, όπως οι μεγάλες ημερήσιες και κυριακάτικες εφημερίδες και όπως τα τοπικά ΜΜΕ έντυπα και διαδυκτιακά.

Εμείς γράφουμε τις δικές μας απόψεις, είτε σωστές είτε λάθος και αφήνουμε ελεύθερα όποιον θέλει να μας διαβάζει, να μας κρίνει, να μας κάνει like και να μας χαρακτηρίζει όπως θέλει.

Πάντως όποιο μέλος από τα νέα συμβούλια της Τοπικής Αυτοδιοίκησης θέλει να αυτοπροβληθεί περισσότερο για την καρέκλα που κατέλαβε την 1η Σεπτέμβρη, το haradiatika ευχαρίστως θα τον προβάλει με μεγάλη φωτογραφία και με πλήρες βιογραφικό αρκεί να μας στείλει ένα e-mail με τα στοιχεία του.

Θα είναι η δική μας προσφορά στο γεγονός της ανάλυψης των καθηκόντων των νέων αρχών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης."

Ακριβώς 3 μήνες μετά έχουμε τα πρώτα δείγματα γραφής της του νέου Δημοτικού Συμβουλίου.
Δύο παραιτήσεις Αντιδημάρχων και μια παραίτηση του εντεταλμένου του Δήμου για θέματα Δημοσίων Σχέσεων.
 Επίσημες ανακοινώσεις αλλά και ανεπίσημοι ψίθηροι δείχνουν έλλειψη δημοκρατικών διαδικασιών μέσα στην ίδια δημοτική ομάδα της πλειοψηφίας (..ως Αντιδήμαρχος δεν είχα ενημέρωση, αλλά και δε συμμετείχα στη λήψη αποφάσεων για σημαντικά και μη θέματα που αφορούσαν την περιοχή μου κατά κύριο λόγο (αξιοποίηση ΣΑΤΑ Δημοτικής Ενότητας Ελλομένου,  κ.α)...), αθετήσεις υποσχέσεων και αιφνιδιαστικες αποφάσεις προς τους δημότες (...υποσχεθήκαμε ότι δε θα υπάρξουν αιφνιδιασμοί στις αποφάσεις μας... υποσχεθήκαμε ότι θα σεβαστούμε απόλυτα όποιες αποφάσεις Τοπικών Συμβουλίων λαμβάνονται ομόφωνα. Υποσχέσεις οι οποίες δεν τηρήθηκαν...), κακός συντονισμός (https://www.youtube.com/watch?v=VSjWTgvTuiA).

Η περιοχή του Ελλομένου βίωσε τα πρώτα αρνητικά δείγματα γραφής από την νέα δημοτική αρχή.
Έχασε έναν άξιο αντιδήμαρχο που η περιοχή τον επέλεξε να την αντιπροσωπεύσει δίνοντας του την πρωτιά στους σταυρούς στους υποψηφίους της δημοτικής παράταξης της πλειοψηφίας (292 σταυροί). 
Έχασε έναν άξιο εντεταλμένο σύμβουλο για θέματα δημοσίων σχέσεων (224 σταυροί)
Και τιμωρήθηκε διότι διαθέτει φτηνό νερό από πηγές και γεωτρήσεις, χωρίς να καταναλώνει το ακριβό νερό του Λούρου με όλα τα προβλήματα διανομής που έχει εκτός και εντός του Νομού.

Η περιοχή του Ελλομένου τίμησε τον Κώστα Δρακονταειδή και στις δημοτικές εκλογές από τα 600 ψηφοδέλτια που του έδωσε την πρώτη Κυριακή (841 πήρε ο Μαργέλης) τον εκτίναξε στα 1030 την δεύτερη Κυριακή (972 ο Μαργέλης). Του έδωσε μια αύξηση δηλαδή 71,66%.

Ο Κώστας Δρακονταειδής έδωσε στην περιοχή μια αύξηση 200% στο πάγιο του νερού για να πληρώσει η περιοχή τα ασημάζευτα του Λούρου. 

Η περιοχή του Ελλομένου θα συνεχίσει να αποτελεί την οικονομική καρδιά της Λευκάδας, να δίνει δουλειά στους περισσότερους Λευκαδίτες, να δίνει το τουριστικό στίγμα της Λευκάδας στον κόσμο και να προσπαθεί συνεχώς παρά τα προβλήματα της περιοχής και παρά τα εμπόδια που βάζουν στην περιοχή όλοι αυτοί που κατηγορούν τους κατοίκους και τους συμβούλους της τοπικιστές.

       

 
 

1 σχόλιο:

  1. Το ότι μεσα σε λιγες εβδομαδες αρχισαν να γελανε κυκλοι του πρωην δημαρχου (καζανα) με τα γεγονότα στη νεα δημοτική αρχη που το βαζετε
    Η επαρση δεν ηταν μόνο φαινόμενο στους πρωην. το μικρόβιο της εξουσίας ειναι σαν τον εμπολα σε σαπίζει επιθετικά και από μεσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή