ΧΑΡΑΔΙΑΤΙΚΑ: Το ονομα προερχεται απο τη λεξη χαραδρα.
Στη φωτογραφια φαινεται μερος απο το φαραγγι (χαραδρα) στη περιοχη Καναλια - Λουμπαρδα του χωριου Χαραδιατικα Λευκαδας.

THE GRAND CANYON OF LEFKAS

Διαφημίστε την επιχείρησης σας ή καταχωρείστε τις μικρές αγγελίες σας, στο haradiatika.blogspot.com

Advertise your business or enter your classifieds in haradiatika.blogspot.com.

Πληροφορίες /Info: Email haradiatika@hotmail.com tel 6972501290-6944502069


ΤΟ AL JAZEERA και το STOPCARTELTV-GR LIVE ΣΤΟ haradiatika blog

To haradiatika εισέρχεται στο κόσμο του web tv. Το haradiatika TV είναι πλέον πραγματικότητα.

Η μετάδοση live του Al Jazeera και του StopCartelTV συνεχίζεται στις σχετικές σελίδες. Καλή ενημέρωση.

Παρασκευή, 17 Οκτωβρίου 2014

Ε.Λ.Μ.Ε.ΛΕΥΚΑΔΑΣ Ένα τετράδιο για τα παιδιά της Παλαιστίνης”Η ΕΛΜΕ Λευκάδας συγκεντρώνει σχολικά είδη και συμμετέχει στην καμπάνια αλληλεγγύης “Ένα τετράδιο για τα παιδιά της Παλαιστίνης”.

Η απανθρωπιά , η βαρβαρότητα, η ιμπεριαλιστική θηριωδία δεν έχουν τελειωμό. Μέχρι στιγμής 565 μαθητές τουλάχιστον έχασαν τη ζωή τους, 3 χιλιάδες τραυματίστηκαν, 277 σχολεία καταστράφηκαν ολοσχερώς. Ε.Ε. και ΝΑΤΟ αιματοκυλούν διαρκώς τον λαό της Παλαιστίνης. Η Ελληνική κυβέρνηση είναι στο πλάι της δολοφονικής κυβέρνησης του Ισραήλ.
Μόνο η παγκόσμια αλληλεγγύη των λαών μπορεί να σταματήσει αυτή τη βαρβαρότητα.
Η Ε.Λ.Μ.Ε. Λευκάδας καλεί τους συλλόγους διδασκόντων και τους μαθητές να ανταποκριθούν στην καμπάνια αλληλεγγύης, που γίνεται με πρωτοβουλία της Π.Σ.Ο. (Παγκόσμια Συνδικαλιστική Ομοσπονδία) και της F.I.S.E(Παγκόσμια Συνδικαλιστική Οργάνωση Καθηγητών), σε συνεργασία με την “Γενική Ένωση  Παλαιστινίων Εργατών”.
Συγκεντρώνουμε τετράδια, μολύβια, γραφική ύλη, σε κάθε σχολείο μέχρι τις 25 Οκτωβρίου και στη συνέχεια τα παραδίδουμε στο σωματείο μας για να σταλούν στη “Γενική Ένωση  Παλαιστινίων Εργατών”.
Συζητάμε με τους συλλόγους διδασκόντων και με τους μαθητές μας τα πραγματικά αίτια του άδικου πολέμου ενάντια στο λαό της Παλαιστίνης, και για το δίκαιο αγώνα των Παλαιστινίων να έχουν πατρίδα, ενάντια στην κατοχή του Ισραήλ.
Μέχρι τώρα η ανταπόκριση, σε άλλους συλλόγους, στο κάλεσμα, συναδέλφων και γονιών είναι συγκινητική. Ακόμα πιο εντυπωσιακή είναι η αντίδραση των μαθητών που αμέσως αντιλαμβάνονται την ανάγκη και με μεγάλη προθυμία συμμετέχουν στην κίνηση αυτή.
Ζητάμε τη συμμετοχή όλων!
Πάρε και εσύ θέση!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου