ΧΑΡΑΔΙΑΤΙΚΑ: Το ονομα προερχεται απο τη λεξη χαραδρα.
Στη φωτογραφια φαινεται μερος απο το φαραγγι (χαραδρα) στη περιοχη Καναλια - Λουμπαρδα του χωριου Χαραδιατικα Λευκαδας.

THE GRAND CANYON OF LEFKAS

Διαφημίστε την επιχείρησης σας ή καταχωρείστε τις μικρές αγγελίες σας, στο haradiatika.blogspot.com

Advertise your business or enter your classifieds in haradiatika.blogspot.com.

Πληροφορίες /Info: Email haradiatika@hotmail.com tel 6972501290-6944502069


ΤΟ AL JAZEERA και το STOPCARTELTV-GR LIVE ΣΤΟ haradiatika blog

To haradiatika εισέρχεται στο κόσμο του web tv. Το haradiatika TV είναι πλέον πραγματικότητα.

Η μετάδοση live του Al Jazeera και του StopCartelTV συνεχίζεται στις σχετικές σελίδες. Καλή ενημέρωση.

Δευτέρα, 8 Σεπτεμβρίου 2014

Πτώχευση Tour Operator Solvex, Αγίας ΠετρούποληςΑνακοινώθηκε από τη Ρωσική Ένωση της Τουριστικής Βιομηχανίας, σήμερα Δευτέρα 8, Σεπτεμβρίου 2014, ότι μία από τις σημαντικότερες τουριστικές επιχειρήσεις στην Αγία Πετρούπολη η Solvex ανέστειλε τις δραστηριότητες της.

 
Μετά την απόφαση της Orenburg Airlines να μην εξυπηρετεί τους πελάτες της Solvex στην Αγία Πετρούπολη, λόγω αδυναμίας πληρωμής των υποχρεώσεών της.
Η Solvex Αγ. Πετρούπολης, ανακοίνωσε ότι, περίπου 9.000 πελάτες της εταιρείας βρίσκονται στο εξωτερικό. Οι περισσότεροι από αυτούς στην Ελλάδα και τη Βουλγαρία.
Η Ένωση της Τουριστικής Βιομηχανίας, λέει ότι οι τουρίστες που διαμένουν στη Βουλγαρία δεν θα έχουν κανένα πρόβλημα, καθώς η εταιρεία ανέλαβε τα έξοδα διαμονής. “Εκτός αυτού, οι διακοπείσες δραστηριότητες δεν θα επηρεάσουν τους τουρίστες, οι οποίοι σχεδιάζουν να ταξιδέψουν στη Βουλγαρία μέχρι τις 26 Σεπτεμβρίου, με τις πτήσεις της Bulgaria Air. Οι εν λόγω πτήσεις πληρώνονται, και η διαμονή καλύπτεται από τη Solvex Βουλγαρίας, “, δήλωσε ο εκπρόσωπος της Ένωσης Ιρίνα Turina.

Ο επικεφαλής της τουριστικής εταιρείας Tamara Khaletskaya δήλωσε ότι οι πολύπλοκες πολιτικές και οικονομικές συνθήκες έχουν μειώσει τη ζήτηση για τον τουρισμό, και η αλυσίδα των πτωχεύσεων στην τουριστική αγορά επηρέασε την εμπιστοσύνη για την επιχείρηση, και ως εκ τούτου οι πωλήσεις υποχώρησαν.
Η Solvex Μόσχας συνεχίζει κανονικά τις εργασίες της.
 http://news.travelling.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου