ΧΑΡΑΔΙΑΤΙΚΑ: Το ονομα προερχεται απο τη λεξη χαραδρα.
Στη φωτογραφια φαινεται μερος απο το φαραγγι (χαραδρα) στη περιοχη Καναλια - Λουμπαρδα του χωριου Χαραδιατικα Λευκαδας.

THE GRAND CANYON OF LEFKAS

Διαφημίστε την επιχείρησης σας ή καταχωρείστε τις μικρές αγγελίες σας, στο haradiatika.blogspot.com

Advertise your business or enter your classifieds in haradiatika.blogspot.com.

Πληροφορίες /Info: Email haradiatika@hotmail.com tel 6972501290-6944502069


ΤΟ AL JAZEERA και το STOPCARTELTV-GR LIVE ΣΤΟ haradiatika blog

To haradiatika εισέρχεται στο κόσμο του web tv. Το haradiatika TV είναι πλέον πραγματικότητα.

Η μετάδοση live του Al Jazeera και του StopCartelTV συνεχίζεται στις σχετικές σελίδες. Καλή ενημέρωση.

Κυριακή 31 Αυγούστου 2014

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΤΥΧΟΥΣΕΣ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΕΞ ΕΤΑΣΕΩΝ




Με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των Πανελλαδικών Εξετάσεων μία επίπονη και μακρόχρονη προσπάθεια έφθασε στο τέλος της. Θα ήθελα μέσα από την καρδιά μου, να εκφράσω τα πιο θερμά μου συγχαρητήρια στους νέους και τις νέες του Δήμου μας και ιδιαιτέρως της Δημοτικής Ενότητας Ελλομένου που είδαν τις προσπάθειές τους να ευοδώνονται με την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση και να τους ευχηθώ καλή σταδιοδρομία στη νέα τους πορεία
Θερμά συγχαρητήρια ανήκουν και στους γονείς για την πολύπλευρη στήριξη και εύχομαι να είναι πάντα υγιείς και δυνατοί, δίπλα στα παιδιά τους σε κάθε αγώνα.
Παράλληλα, συγχαίρω και τους εκπαιδευτικούς όλων των Σχολείων του Νυδριού που κατά τη διάρκεια μιας σχολικής χρονιάς, αποτελούν τη δεύτερη οικογένεια των παιδιών προσφέροντάς τους το πολύτιμο αγαθό της γνώσης.

Το Γενικό Λύκειο του Νυδριού μπορεί από τη στιγμή της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων να είναι ακόμη πιο υπερήφανο για τους μαθητές του μια και η πρώτη των πρώτων φέτος στην Λευκάδα είναι η μαθήτρια Χριστιάνα Λεβεντοπούλου η οποία πέρασε στη Νομική σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με βαθμό 19,23. Συγχαίρουμε την Χριστιάνα για την πρωτιά της, τους γονείς της,  αλλά και τους εκπαιδευτικούς του Λυκείου Νυδριού για την εξαίρετη δουλειά τους προκειμένου να έλθουν αυτές οι επιτυχίες.
Αυτόν τον αγώνα που δώσατε θέλουμε, ως νέα δημοτική αρχή να τιμήσουμε, σε μια σεμνή τελετή, την ΤΕΤΑΡΤΗ 3 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ και ώρα 7.00μ.μ στο Δημοτικό Κατάστημα Ελλομένου στο Νυδρί. Να τιμήσουμε εσένα που αγωνίστηκες, τους γονείς σου που σου συμπαραστάθηκαν και τους Δασκάλους που σε δίδαξαν. Να χειροκροτήσουμε την επιτυχία σου, που πρέπει να αποτελέσει παράδειγμα και για τους επόμενους μαθητές. Σε περιμένουμε μαζί με την οικογένειά σου και τους γνωστούς σου αυτή την ημέρα που, ο Δήμος μας θα αποδώσει οφειλόμενες τιμές σε ανθρώπους που τον τιμούν. Ένας από αυτούς είσαι και εσύ.
Τέλος, θέλω όμως να απευθυνθώ και σε όσους μαθητές και μαθήτριες, παρά την προσπάθεια που κατέβαλαν, δεν κατάφεραν να εισαχθούν σε κάποια σχολή. Οι Πανελλαδικές Εξετάσεις και η επιτυχία σε αυτές δεν αποτελεί μοναδική ευκαιρία για να πραγματοποιηθούν τα όνειρά σας. Η ζωή είναι γεμάτη προκλήσεις και ευκαιρίες για προσωπική πρόοδο και κοινωνική καταξίωση. Με μεθοδικότητα και αφοσίωση οι στόχοι γίνονται πραγματικότητα. Κι όπως λέει ο John Quincy Adams: «Να προσπαθήσεις και ας αποτύχεις, αλλά μην αποτύχεις να προσπαθήσεις».

Δημοτικός Σύμβουλος Ελλομένου Πάνος Γαζής

2 σχόλια:

  1. ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΘΗΚΕ ΤΟ ΜΠΛΟΚ ΜΕ ΤΟ ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΜΑΣ . ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΟΛΙΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ . ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ - ΕΚΠΟΣΩΠΕΙΤΑΙ ΤΟ ΜΠΛΟΚ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. To haradiatika ούτε εκπροσωπεί ούτε εκπροσωπείται ούτε από πικραμένους, ιδιαίτερα μάλιστα από πικραμένους ΠΑΣΟΚΟΥΣ.

    Το γεγονός της ανάλυψης των καθηκόντων των νέων συμβουλίων της τοπικής αυτοδιοίκησης Δήμου και Περιφέρειας δεν αποτελεί για εμάς σημαντικό γεγονός.

    -Σημαντικό γεγονός ήταν τα αποτελέσματα των εκλογών από τις οποίες προήλθαν τα νέα αυτά συμβούλια, πράγμα που το καλύψαμε χωρίς οποιαδήποτε "πικρία".

    -Σημαντικό γεγονός θα είναι τα πρώτα δείγματα γραφής των νέων συμβουλίων που θα είναι ορατά σε 2-3 μήνες, και θα τα καλύψουμε πάλι χωρίς "πικρία".

    -Δεν έχουμε καλύψει σημαντικότερα γεγονότα όπως είναι η εξέλιξη της τουριστικής περιόδου, τα μποϊκοταζ των Ρώσων στις εξαγωγές μας, το ΕΝΦΙΑ, τα παιγνίδια για τις επικείμενες βουλευτικές εκλογές αλλά και για το βόλεμα των χαμένων του συστήματος κλπ. Κάποια στιγμή θα τα καλύψουμε.

    Το haradiatika δεν είναι μέσο μαζικής ενημέρωσης. Δεν έχουμε ορκιστεί για πλήρη, αντικειμενική, αμερόλυπτη κάλυψη της επικαιρότητας όπως τα μεγάλα τηλεοπτικά κανάλια, όπως οι μεγάλες ημερήσιες και κυριακάτικες εφημερίδες και όπως τα τοπικά ΜΜΕ έντυπα και διαδυκτιακά.

    Εμείς γράφουμε τις δικές μας απόψεις, είτε σωστές είτε λάθος και αφήνουμε ελεύθερα όποιον θέλει να μας διαβάζει, να μας κρίνει, να μας κάνει like και να μας χαρακτηρίζει όπως θέλει.

    Πάντως όποιο μέλος από τα νέα συμβούλια της Τοπικής Αυτοδιοίκησης θέλει να αυτοπροβληθεί περισσότερο για την καρέκλα που κατέλαβε την 1η Σεπτέμβρη, το haradiatika ευχαρίστως θα τον προβάλει με μεγάλη φωτογραφία και με πλήρες βιογραφικό αρκεί να μας στείλει ένα e-mail με τα στοιχεία του.

    Θα είναι η δική μας προσφορά στο γεγονός της ανάλυψης των καθηκόντων των νέων αρχών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή