ΧΑΡΑΔΙΑΤΙΚΑ: Το ονομα προερχεται απο τη λεξη χαραδρα.
Στη φωτογραφια φαινεται μερος απο το φαραγγι (χαραδρα) στη περιοχη Καναλια - Λουμπαρδα του χωριου Χαραδιατικα Λευκαδας.

THE GRAND CANYON OF LEFKAS

Διαφημίστε την επιχείρησης σας ή καταχωρείστε τις μικρές αγγελίες σας, στο haradiatika.blogspot.com

Advertise your business or enter your classifieds in haradiatika.blogspot.com.

Πληροφορίες /Info: Email haradiatika@hotmail.com tel 6972501290-6944502069


ΤΟ AL JAZEERA και το STOPCARTELTV-GR LIVE ΣΤΟ haradiatika blog

To haradiatika εισέρχεται στο κόσμο του web tv. Το haradiatika TV είναι πλέον πραγματικότητα.

Η μετάδοση live του Al Jazeera και του StopCartelTV συνεχίζεται στις σχετικές σελίδες. Καλή ενημέρωση.

Δευτέρα 2 Ιουνίου 2014

Αύριο αρχίζει το διήμερο πάρτυ της Κατερίνας Ριμπολόβλεφ στο Σκορπίο.

Αύριο Τρίτη 3 Ιουνίου, αρχίζει το πάρτυ γενεθλίων της κόρης του Ντιμίτρι Ριμπολόβλεφ, Κατερίνα. Η Κατερίνα είναι η νέα ιδιοκτήτρια του Σκορπιού του Ωνάση. Το πάρτυ θα κρατήσει δύο συνεχείς ημέρες και θα πραγματοποιηθούν σε αυτό πλήθος εκδηλώσεων. Η ιδιοκτήτρια ετοιμάζει με το πάρτι γενεθλίων της την επιστροφή του Σκορπιού στην παλία του δόξα επί εποχής Ωνάση.

Ήδη όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης παγκοσμίως ετοιμάζονται να καλύψουν το γεγονός.

Μερικές μόνο λεπτομέρειες για την μεγάλη διοργάνωση που δεν είναι ευρέως γνωστά:




1) Πολλά ονόματα του γνωστού τζετ σετ ακούγονται ότι θα παρεβρεθούν, το σίγουρο είναι ότι υπάρχουν εδώ και αρκετές ημέρες δρακόντια μέτρα ασφαλείας από ιδιωτική αμερικανική εταιρεία ασφαλείας και φιλοξενούνται στο Νυδρί γύρω στα 100 άτομα που έχουν αναλάβει 24ωρη φύλαξη στο νησί και τους επισκέπτες του.

2) Κατασκευαστικές εργασίες και ανακαινήσεις στο νησί έχουν ολοκληρωθεί, ενώ τις τελευταίες ημέρες οι ιδιαίτερες εργασίες για την διοργάνωση του πάρτυ εξελίσσονται με πυρετώδεις ρυθμούς. Ιδιωτικός χώρος που συνήθως αποτελεί δημοτικό πάρκινγ για το Νυδρί, έχει παραχωρηθεί αποκλειστικά για τις ανάγκες φορτωεκφόρτωσης των προμηθειών.

3) Τούρκικη εταιρεία έχει αναλάβει την κεντρική διοργάνωση του πάρτυ, ελληνική εταιρεία έχει αναλάβει το catering, Κυπριακή εταιρεία τις κατασκευές και τις ανακαινήσεις κλπ.

4) Κατά τις νυχτερινές ώρες τις δύο αυτές ημέρες ο Σκορπιός θα είναι φωταγωγημένος από άκρη σε άκρη ώστε να ξεχωρίζει από τις δορυφορικές λήψεις.

5) Οι ηχητικές εγκαταστάσεις για την μουσική είναι τέτοιες ώστε να επιτευχθεί το ζητούμενο, δηλαδή να φτάνει ο ήχος μέχρι την παραλία του Νυδριού και τα χωριά του Μεγανησίου.

6)  Οι καλεσμένοι θα αρχίζουν να καταφθάνουν από αύριο ( σήμερα είναι ελάχιστοι) και θα φιλοξενηθούν στο νησί αλλά και στα σκάφη που θα αγκυροβολήσουν γύρω από αυτό. Θα αναχωρήσουν το πρωί της Πέμπτης.

7) Αναμένονται να αγκυροβολύσουν γύρω από το Σκορπιό 7 mega yachts γύρω στα 50 μέτρα το καθένα, εκτός βεβαίως από τα σκάφη του Ριμπολόβλεφ. Οι περισσότεροι καλεσμένοι θα διανυκτερεύσουν σε κρουαζιερόπλοιο που καταφθάνει στο νησί αύριο και θα αγκυροβολήσει εκεί.

8) Τρία σημεία του νησιού έχουν επιλεγεί όπου θα διοργανωθούν εκεί οι εκδηλώσεις. Έχουν ήδη στηθεί μεγάλες εξέδρες.

9) Ανάμεσα στις πολλές εκδηλώσεις θα περιλαμβάνεται παράσταση μπαλέτου από το Ισραήλ αλλά και επίδειξη free style  με jet ski από παγκόσμιους πρωταθλητές από την Σλοβενία όπως στο video.



10) Θέλετε να μάθετε περισσότερ; Ελάτε αυτό το διήμερο στο Νυδρί !!!


  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου