ΧΑΡΑΔΙΑΤΙΚΑ: Το ονομα προερχεται απο τη λεξη χαραδρα.
Στη φωτογραφια φαινεται μερος απο το φαραγγι (χαραδρα) στη περιοχη Καναλια - Λουμπαρδα του χωριου Χαραδιατικα Λευκαδας.

THE GRAND CANYON OF LEFKAS

Διαφημίστε την επιχείρησης σας ή καταχωρείστε τις μικρές αγγελίες σας, στο haradiatika.blogspot.com

Advertise your business or enter your classifieds in haradiatika.blogspot.com.

Πληροφορίες /Info: Email haradiatika@hotmail.com tel 6972501290-6944502069


ΤΟ AL JAZEERA και το STOPCARTELTV-GR LIVE ΣΤΟ haradiatika blog

To haradiatika εισέρχεται στο κόσμο του web tv. Το haradiatika TV είναι πλέον πραγματικότητα.

Η μετάδοση live του Al Jazeera και του StopCartelTV συνεχίζεται στις σχετικές σελίδες. Καλή ενημέρωση.

Τετάρτη, 14 Μαΐου 2014

ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΘΕΛΗΣΗ Δήλωση Κώστα Γράψα

Φίλες και Φίλοι,

Οι περισσότεροι με γνωρίζετε, όπως γνωρίζετε και τον τρόπο που έχω επιλέξει να συμμετέχω στα κοινά, να καταθέτω τις δυνάμεις μου αλλά και να δηλώνω ΟΧΙ εκεί όπου θεωρώ ότι χρειάζεται.

Σήμερα πιστεύω ότι πρέπει ΟΛΟΙ να δηλώσουμε ένα βροντερό ΟΧΙ στην περαιτέρω εξαθλίωση της χώρας μας από τα κόμματα, την αναξιοκρατία και την κλεπτοκρατία που τα συντηρεί.

Στηρίζω ενεργά, με την υποψηφιότητά μου ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ψηφοδέλτιο που δεν αποτελεί κομματικό παρακλάδι και αποτελείται από ανθρώπους οι οποίοι δεν περιμένουν τίποτα απο την εξουσία την οποία διεκδικούν. Εξουσία χωρίς Αξιοκρατία δεν υφίσταται.

Θέλουμε να δώσουμε το παράδειγμα έτσι ώστε όλοι μας να αντιληφθούμε ότι ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ τα κόμματα για να επιζήσουμε. Να σώσουμε την αξιοπρέπειά μας και με Αλληλεγγύη να διεκδικήσουμε το σεβασμό τον οποίο δικαιούμαστε, εμείς και τα παιδιά μας.

Η Καλικρατική Περιφέρεια είναι η πόρτα μας στην Ευρώπη. Είναι η Εικόνα μας και το κλειδί της ανάπτυξής μας. Δεν είναι μηχανισμός κατασπατάλησης κονδηλίων για τους υμέτερους με τρόπο που υποθηκεύει το μέλλον μας και μας εξευτελίζει Διεθνώς .

Παρακαλώ από καρδιάς να στείλουμε ένα βροντερό μήνυμα στα κόμματα και το κομματικό σύστημα που προτείνει 'στημένες' εναλλακτικές.
Με σεβασμό στον Άνθρωπο και στόχο την Αλληλεγγύη και τη δημιουργία μιας Αξιοκρατικής Κοινωνίας να ανακτήσουμε την θέση μας στην Ευρώπη και να είμαστε περήφανοι για αυτό που θα παραδώσουμε στα παιδιά μας, στα παιδιά όλων μας.

Στηρίζω το μόνο μη κομματικό ψηφοδέλτιο ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΘΕΛΗΣΗ του Χρήστου Άνθη  και ζητώ να μου δώσετε τη στήριξη να παλέψουμε για τον τόπο μας.

Ας τους δείξουμε ότι δεν φοβόμαστε πια.

ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ

Δείτε το ψηφοδέλτιό μας στο http://eptanisionthelisilefkada.blogspot.gr/2014/05/blog-post_5933.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου