ΧΑΡΑΔΙΑΤΙΚΑ: Το ονομα προερχεται απο τη λεξη χαραδρα.
Στη φωτογραφια φαινεται μερος απο το φαραγγι (χαραδρα) στη περιοχη Καναλια - Λουμπαρδα του χωριου Χαραδιατικα Λευκαδας.

THE GRAND CANYON OF LEFKAS

Διαφημίστε την επιχείρησης σας ή καταχωρείστε τις μικρές αγγελίες σας, στο haradiatika.blogspot.com

Advertise your business or enter your classifieds in haradiatika.blogspot.com.

Πληροφορίες /Info: Email haradiatika@hotmail.com tel 6972501290-6944502069


ΤΟ AL JAZEERA και το STOPCARTELTV-GR LIVE ΣΤΟ haradiatika blog

To haradiatika εισέρχεται στο κόσμο του web tv. Το haradiatika TV είναι πλέον πραγματικότητα.

Η μετάδοση live του Al Jazeera και του StopCartelTV συνεχίζεται στις σχετικές σελίδες. Καλή ενημέρωση.

Δευτέρα, 26 Μαΐου 2014

"Χάνουμε τη Θράκη". Του Κώστα Χαρδαβέλλα

Το βαθύ τουρκικό κράτος έβαλε το πόδι του από χθες το βράδυ στη Θράκη μέσω του DEB (όπως είναι η τουρκική ονομασία) του κόμματος της μουσουλμανικής μειονότητας «Ισότητα-Ειρήνη-Φιλία» του Αχμέτ Σαδίκ….

Οι δημιουργοί, οι επιτελείς και οι εμπνευστές του DEB αυτοχαρακτηρίζονται ως «Τούρκοι της Θράκης» (ενώ είναι Έλληνες μουσουλμάνοι), χρηματοδοτούνται από το τουρκικό προξενείο Κομοτηνής, από τις τουρκικές τράπεζες της Θράκης και εκτελούν τυφλά εντολές της Άγκυρας, που έχει βασικό στόχο τη διείσδυση της Τουρκίας στη Θράκη και σε ορισμένα νησιά του Αιγαίου (Ρόδος, Κως) που έχουν μεγάλο μουσουλμανικό στοιχείο. Σε δεύτερη φάση χρησιμοποιώντας τους «Τούρκους της Θράκης» η Άγκυρα σκοπεύει να στείλει στην ελληνική βουλή και στην ευρωβουλή τα δικά της «όργανα» μέσα από την Ελλάδα.
Το χειρότερο όμως είναι ότι στα χθεσινά τηλεοπτικά πάνελ, όπου πολιτικοί και δημοσιογράφοι κουβέντιαζαν για τα ποσοστά ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ, για το πόσες καρέκλες αναλογούν στη βουλή στο κάθε κόμμα μετά τα χθεσινά ποσοστά τους, με το πόσο γαλάζια ή ροζ έγινε η Ελλάδα στις περιφέρειες, ενώ κουβέντιαζαν μέχρι τα ξημερώματα για το θρίλερ Δούρου-Σγουρού, δεν έγινε ούτε κουβέντα δύο λεπτών για αυτό το επικίνδυνο εθνικά φαινόμενο της κυριαρχίας των τουρκόφωνων στη Θράκη.
Το τουρκικό DEB ήρθε πρώτο με 50% ποσοστό έναντι όλων των άλλων κομμάτων στους νομούς Ροδόπης και Ξάνθης και πήρε τους δήμους Κομοτηνής, Ιάσμου, Αρριανών, Μύκης, Τοπείρου και Αβδήρων.
Τα ποσοστά του DEB κυμαίνονται σε πολλές ορεινές περιοχές της Ροδόπης και της Ξάνθης στο 80-90%, ενώ στο 44ο εκλογικό τμήμα του ορεινού οικισμού της Κάτω Δροσινής,


επί 64 ψηφισάντων το DEP έλαβε 64 ψήφους. Οι Τουρκόφωνοι που αυτοχαρακτηρίζονται «πολίτες της τουρκικής δυτικής Θράκης» έκαναν μία πρόβα τζενεράλε μέτρησης της δύναμής τους και ο επόμενος στόχος τους είναι να μετάσχουν στις εθνικές εκλογές, ώστε να εισαγάγουν στην ελληνική βουλή τους πρώτους αντιπροσώπους τους που ουσιαστικά θα φέρνουν τη φωνή και τις απαιτήσεις της Άγκυρας μέσα στο ελληνικό κοινοβούλιο.
Πάντως, σήμερα από το πρωί στην Αθήνα, οι πανηγυρισμοί συνεχίζονται για την επιτυχία της Δούρου και την επιτυχία του Μώραλη στον Πειραιά.

πηγη:  http://citypatras.gr/

Διαβάστε επίσης :

Η "πύρρειος νίκη" των πολιτικών, έφερε μία εθνική ήττα  Εγκατέλειψε τη Θράκη για... μια χούφτα ψήφους!Γράφει ο Κωνσταντίνος Τερζής

από το tromaktiko

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου