ΧΑΡΑΔΙΑΤΙΚΑ: Το ονομα προερχεται απο τη λεξη χαραδρα.
Στη φωτογραφια φαινεται μερος απο το φαραγγι (χαραδρα) στη περιοχη Καναλια - Λουμπαρδα του χωριου Χαραδιατικα Λευκαδας.

THE GRAND CANYON OF LEFKAS

Διαφημίστε την επιχείρησης σας ή καταχωρείστε τις μικρές αγγελίες σας, στο haradiatika.blogspot.com

Advertise your business or enter your classifieds in haradiatika.blogspot.com.

Πληροφορίες /Info: Email haradiatika@hotmail.com tel 6972501290-6944502069


ΤΟ AL JAZEERA και το STOPCARTELTV-GR LIVE ΣΤΟ haradiatika blog

To haradiatika εισέρχεται στο κόσμο του web tv. Το haradiatika TV είναι πλέον πραγματικότητα.

Η μετάδοση live του Al Jazeera και του StopCartelTV συνεχίζεται στις σχετικές σελίδες. Καλή ενημέρωση.

Κυριακή 11 Μαΐου 2014

ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΘΕΡΜΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ




Λευκαδίτες, Λευκαδίτισσες αγαπητοί φίλοι και φίλες,
Μπαίνουμε στην τελική ευθεία για την τριπλή εκλογική μάχη του Μάη αποφασισμένοι, με αισιοδοξία και εμπιστοσύνη στις λαϊκές δυνάμεις.
Δεν είμαστε ούτε από αυτούς που εμφανίζονται προεκλογικά και έρχονται σαν σωτήρες του τόπου, ούτε βέβαια είμαστε σαν τις παλιές καραβάνες που ξέρουν να παίζουν καλά το παιχνίδι του λεγόμενου «αυτοδιοικητικού», ενώ στην πραγματικότητα είναι πρώτης γραμμής τοπικά στελέχη των κυβερνώντων κομμάτων.
Υπερκομματικοί - ανεξάρτητοι υποψήφιοι δεν υπήρξαν, ούτε θα υπάρξουν ποτέ. Ή είσαι εξαρτημένος από την κυρίαρχη πολιτική που εξυπηρετεί τα συμφέροντα των μεγάλων επιχειρηματικών συμφερόντων ή είσαι εξαρτημένος από τα συμφέροντα της εργατικής τάξης και των λαϊκών στρωμάτων.
Ε λοιπόν, αυτή την εξάρτηση, τη δεύτερη, εμείς την έχουμε, το παραδεχόμαστε και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό.
Καθαρά στεκόμαστε πλάι σε κάθε λαϊκό πρόβλημα, κεντρικό και τοπικό, μπαίνουμε μπροστά στον αγώνα και στη διεκδίκηση των σύγχρονων και διευρυμένων λαϊκών αναγκών.
Δεν κοροϊδεύουμε, δεν χαϊδεύουμε αυτιά για να υφαρπάξουμε ψήφους. Καλούμε τους εργαζόμενους, τους φτωχούς και μικρούς αγρότες και κτηνοτρόφους, τους επαγγελματίες, τους άνεργους, τους συνταξιούχους, τους νέους και τις νέες που πληρώνουν τις συνέπειες από την πολιτική που διαχειρίστηκε την κρίση της οικονομίας αυτού του συστήματος, να σταθούν μπροστά στις τρεις κάλπες, τοπικές- περιφερειακές- ευρωεκλογές, με ενιαίο και ταξικό κριτήριο.
Τα ψηφοδέλτια της «Λαϊκής Συσπείρωσης», που στηρίζει το ΚΚΕ, αποτελούν εγγύηση για την οργάνωση της πάλης του λαού, υπερασπίζοντας ό,τι έχει απομείνει από δικαιώματα, αντικρούοντας τα αντιλαϊκά μέτρα, ανοίγοντας το δρόμο για ριζικές αλλαγές ως το επίπεδο της εξουσίας.
Έχουμε πει την αλήθεια για όλα αυτά που ζει ο λαός μας και σε περιόδους που φάνταζαν εξωπραγματικά για κάποιους. Οι θέσεις μας, οι προβλέψεις μας αποδείχθηκαν ολόσωστες. Αναδείξαμε το ρόλο της τοπικής διοίκησης σε Δήμο και Περιφέρεια.
Τα ψηφοδέλτια της «Λαϊκής Συσπείρωσης» είναι ψηφοδέλτια που συμμετέχουν κομμουνιστές, τίμιοι αγωνιστές, άνθρωποι του μόχθου.
Είναι ψηφοδέλτια που κουβαλούν τις εγγυήσεις που το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας δίνει. Η ψήφος μας στα ψηφοδέλτια της «Λαϊκής Συσπείρωσης» με σύμβολο το γαρύφαλλο του αγώνα, αποτελεί τιμή, αναγνώριση, χαρίζει περηφάνια.
Καλούμε ανοιχτά κάθε Λευκαδίτη και Λευκαδίτισσα, κάθε αγωνιστή, κάθε ασυμβίβαστο, κάθε ριζοσπάστη, να εμπιστευτεί  και να δυναμώσει το ΚΚΕ στην Ευρωβουλή, και τη Λαϊκή Συσπείρωση σε Περιφέρεια Ιονίων Νήσων και Δήμο Λευκάδας.
ΘΕΡΜΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
ΜΕΛΟΣ ΔΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΤΑ Ν. ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου