ΧΑΡΑΔΙΑΤΙΚΑ: Το ονομα προερχεται απο τη λεξη χαραδρα.
Στη φωτογραφια φαινεται μερος απο το φαραγγι (χαραδρα) στη περιοχη Καναλια - Λουμπαρδα του χωριου Χαραδιατικα Λευκαδας.

THE GRAND CANYON OF LEFKAS

Διαφημίστε την επιχείρησης σας ή καταχωρείστε τις μικρές αγγελίες σας, στο haradiatika.blogspot.com

Advertise your business or enter your classifieds in haradiatika.blogspot.com.

Πληροφορίες /Info: Email haradiatika@hotmail.com tel 6972501290-6944502069


ΤΟ AL JAZEERA και το STOPCARTELTV-GR LIVE ΣΤΟ haradiatika blog

To haradiatika εισέρχεται στο κόσμο του web tv. Το haradiatika TV είναι πλέον πραγματικότητα.

Η μετάδοση live του Al Jazeera και του StopCartelTV συνεχίζεται στις σχετικές σελίδες. Καλή ενημέρωση.

Τετάρτη, 26 Μαρτίου 2014

Κύπρος το Θαύμα της Παναγίας

Συγκλονισμένη είναι η Κύπρος, από το Θαύμα της Παναγίας στην Βαρνάκοβα, την οποία και επισκέπτονται άνθρωποι από όλη την Ελλάδα, προκειμένου να προσευχηθούν και να ζητήσουν βοήθεια.

Το ίδιο συνέβη και σε μία οικογένεια της Κύπρου, καθώς μια νεαρή γυναίκα, η οποία ζούσε στο νησί, βρισκόταν ετοιμόγεννη σε νοσοκομείο της Κύπρου. Ο τοκετός, ωστόσο, δεν εξελίχθηκε καλά για τη μέλλουσα μητέρα, καθώς της προκλήθηκε ακατάσχετη αιμορραγία και ο γιατρός στάθηκε αδύναμος να την αντιμετωπίσει.
Ωστόσο, με τη βοήθεια διαφόρων γιατρών, η αιμορραγία περιορίστηκε, όμως κατά τη διάρκεια αντιμετώπισης του εν λόγω προβλήματος, προκλήθηκε κι άλλο ένα, ακόμη πιο επικίνδυνο, που αφορούσε σε εμβολή στον εγκέφαλο και τον πνεύμονα.
ADVERTISEMENT
Η ασθενής έπεσε σε αφασία και οι στιγμές της φαίνονταν πλέον μετρημένες, όταν η μαία-ξαδέλφη της, τηλεφώνησε στους συγγενείς της στην Αθήνα, προκειμένου να τους ενημερώσει, οι οποίοι και την προέτρεψαν να τη σταυρώσει με το λάδι, που είχε από την Παναγιά στην Βαρνάκοβα.
Όταν η μαία, προέβη σε αυτήν την κίνηση, τα βλέφαρα της ασθενούς τρεμόπαιξαν και το άλλοτε χλωμό της πρόσωπο άλλαξε όψη. Έκπληκτοι οι γιατροί διαπίστωσαν, πως η γυναίκα συνήλθε, και απέδωσαν την έκβαση της υγείας της σε Θαύμα της Παναγίας.
Όσοι πληροφορήθηκαν το γεγονός, τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Κύπρο συγκλονίστηκαν από το Θαύμα της Παναγίας, ενώ ολοένα και περισσότεροι σπεύδουν στο θαυματουργό μοναστήρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου