ΧΑΡΑΔΙΑΤΙΚΑ: Το ονομα προερχεται απο τη λεξη χαραδρα.
Στη φωτογραφια φαινεται μερος απο το φαραγγι (χαραδρα) στη περιοχη Καναλια - Λουμπαρδα του χωριου Χαραδιατικα Λευκαδας.

THE GRAND CANYON OF LEFKAS

Διαφημίστε την επιχείρησης σας ή καταχωρείστε τις μικρές αγγελίες σας, στο haradiatika.blogspot.com

Advertise your business or enter your classifieds in haradiatika.blogspot.com.

Πληροφορίες /Info: Email haradiatika@hotmail.com tel 6972501290-6944502069


ΤΟ AL JAZEERA και το STOPCARTELTV-GR LIVE ΣΤΟ haradiatika blog

To haradiatika εισέρχεται στο κόσμο του web tv. Το haradiatika TV είναι πλέον πραγματικότητα.

Η μετάδοση live του Al Jazeera και του StopCartelTV συνεχίζεται στις σχετικές σελίδες. Καλή ενημέρωση.

Κυριακή 23 Μαρτίου 2014

Πολιτιστικός και Εξωραϊστικός Σύλλογος Περιγιαλίου Λευκάδας "τ'αηδονάκι": Οι κάτοικοι του Περιγιαλίου δημιουργούν πολιτιστικ...



Πολιτιστικός και Εξωραϊστικός Σύλλογος Περιγιαλίου Λευκάδας "τ'αηδονάκι": 
Χθες Σάββατο 22 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο VAYA στο Περιγιάλι, η τρίτη συνάντηση κατοίκων του Περιγιαλίου με σκοπό την δημιουργία πολιτιστικού συλλόγου της περιοχής. Παρουσιάστηκε το διαμορφωμένο καταστατικό του συλλόγου και πραγματοποιήθηκαν οι τελευταίες τροποποιήσεις μέσα από την συζήτηση που αναπτύχθηκε.
Τυπώθηκαν οι τελευταίες σελίδες του καταστατικού και ο Πίνακας ιδρυτικών μελών όπου υπογράφηκε από τους παρευρισκόμενους. Μέχρι στιγμής έχει υπογραφεί από 60 περίπου ιδρυτικά μέλη ενώ έχουν ήδη πληρώσει το δικαίωμα εγγραφής τους πάνω από 70 μέλη. 
Επίσης επιλέχθηκε το έμβλημα του συλλόγου και αναμένεται η οριστική γραφιστική του αποτύπωση ώστε να ενσωματωθεί στο κείμενο του καταστατικού.  
Το πλήρες καταστατικό αυτή την στιγμή υπόκειται στον τελευταίο ορθογραφικό και συντακτικό έλεγχο και θα εκτυπωθεί σε κάποια αντίτυπα για όσους από τα μέλη επιθυμούν να κρατήσουν αντίγραφο. Επίσης θα αναρτηθεί στο παρόν ιστολόγιο του συλλόγου που σήμερα διαμορφώθηκε μετά τη σχετική απόφαση των παρευρισκομένων.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ



1)Το παρόν ιστολόγιο του συλλόγου είναι υπό κατασκευή και υπό διαμόρφωση και παρακαλούμε όλους την επιείκεια τους και την υπομονή τους μέχρι την οριστική διαμόρφωση του περιεχομένου του.
2)Η άμεση έναρξή του και η εισαγωγή του στον κυβερνοχώρο μόλις σε μερικές ώρες, έγινε δυνατή διότι υπήρχε ήδη κάποιο έτοιμο πρότυπο με διαφορετικό περιεχόμενο και για τον λόγο αυτό κάποιοι σύνδεσμοι παραπέμπουν σε άλλες σελίδες άσχετες με τον Σύλλογο και οι οποίες θα αντικατασταθούν σύντομα.
3)Αυτή την στιγμή και για πολύ λίγο, μόνο η "Αρχική σελίδα" και το κουμπί "Ενημέρωση" με ηλεκτρονική διεύθυνση http://perigiali-lekada.blogspot.gr/ αποτελεί ενημερωτικό υλικό του συλλόγου.
4)Το παρόν ιστολόγιο κατασκευάστηκε και διαχειρίζεται από την ομάδα του haradiatika.blogspot.gr και παραχωρείται δωρεάν στον σύλλογο "τ' αηδονάκι" του Περιγιαλίου Λευκάδας. Με την ολοκλήρωση των διαδικασιών ίδρυσης και ενεργοποίησης του συλλόγου θα παραχωρηθεί επίσημα στο ΔΣ που θα προκύψει και το περιεχόμενο του θα αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του συλλόγου. 
5)Μέσα από το παρόν ιστολόγιο θα πραγματοποιείται η ενημέρωση σε όλα τα μέλη για τις εξελίξεις στον Σύλλογο και θα δημοσιεύονται οι όποιες προσκλήσεις για συναντήσεις των μελών. Παρακαλούμε όλα τα μέλη να το σώσετε στα "αγαπημένα" και να το επισκέπτεστε τακτικά.
6)Για οποιαδήποτε πληροφορία, παρατήρηση κλπ σχετικά με το ιστολόγιο απευθυνθείτε στον Άκη στο e-mail: hotevaya@otenet.gr ή στο τηλέφωνο 6944502069.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου