ΧΑΡΑΔΙΑΤΙΚΑ: Το ονομα προερχεται απο τη λεξη χαραδρα.
Στη φωτογραφια φαινεται μερος απο το φαραγγι (χαραδρα) στη περιοχη Καναλια - Λουμπαρδα του χωριου Χαραδιατικα Λευκαδας.

THE GRAND CANYON OF LEFKAS

Διαφημίστε την επιχείρησης σας ή καταχωρείστε τις μικρές αγγελίες σας, στο haradiatika.blogspot.com

Advertise your business or enter your classifieds in haradiatika.blogspot.com.

Πληροφορίες /Info: Email haradiatika@hotmail.com tel 6972501290-6944502069


ΤΟ AL JAZEERA και το STOPCARTELTV-GR LIVE ΣΤΟ haradiatika blog

To haradiatika εισέρχεται στο κόσμο του web tv. Το haradiatika TV είναι πλέον πραγματικότητα.

Η μετάδοση live του Al Jazeera και του StopCartelTV συνεχίζεται στις σχετικές σελίδες. Καλή ενημέρωση.

Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

Ψάχνει για καινούργιο υποψήφιο Δήμαρχο η ΝΔ στη Λευκάδα?




Σύμφωνα με το meganisinews ο Θανάσης Καββαδάς  απέσυρε την υποψηφιότητα του για δήμαρχος Λευκάδας. Καββαδάς όπως γνωρίζουμε όλοι είναι βαρύ πολιτικό  όνομα για την Λευκάδα


 αλλά ο Θανάσης ίσως δεν έχει πολιτογραφηθεί  πλήρως Λευκαδίτης <<κάτοικος της πόλης Λευκάδας>> είναι ακόμα <<Χωριάτης από το Κατωχώρι >> πως μπορεί να γίνει  ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ?
Έτσι, λίγες μόλις ημέρες μετά την ανακοίνωση του χρίσματος του Θανάση Καββαδά για το Δήμο της Λευκάδας από την Συγγρού κι ενώ ο υποψήφιος είχε οργανώσει σχεδόν πλήρες ψηφοδέλτιο στην νότια Λευκάδα κι έμπαινε  δυναμικά στο παιχνίδι της διεκδίκησης της δημαρχίας, ξαφνικά διαπίστωσε ότι  από τον πολύ στενό «κομματικό του κύκλο» άνθρωποι  άρχισαν να τραβούν το «χαλάκι» πάνω στο οποίο επί σειρά ετών πατούσε.
Η εξέλιξη αυτή φέρεται  να απογοήτευσε σε τόσο μεγάλο βαθμό τον υποψήφιο για τον δήμο της Λευκάδας , ώστε  την ίδια μέρα δήλωσε προς τα στελέχη του κόμματος την απόσυρση του ενδιαφέροντός του για την διεκδίκηση του δημαρχιακού θώκου, πράγμα που οι κακές γλώσσες θέλουν να μην «θορύβησε» ιδιαίτερα την τοπική οργάνωση της ΝΔ στη Λευκάδα.
Έτσι, το «σήριαλ» υποψήφιος δήμαρχος  της ΝΔ για την Λευκάδα ετοιμάζει νέα επεισόδια, με  hapy-end εκείνο της σιωπηρής στήριξης του προερχόμενου από το ΠΑΣΟΚ  Σπύρου Μαργέλη για τη δημαρχία στη Λευκάδα ως αντάλλαγμα της στήριξης  υποψηφιότητας της ΝΔ του Περιφερειάρχη Σπύρου Σπύρου στην Περιφέρεια  Ιονίων Νήσων από το ΠΑΣΟΚ.
Όσο για τον ίδιο τον κ. Θ. Καββαδά, παρά τις προτροπές φίλων και γνωστών να κατέβει τελικά ως ανεξάρτητος, προτίμησε ν΄αποσυρθεί διαμηνύοντας από τούδε και στο εξής προς πάσα κατεύθυνση: «γαία πυρί μειχθήτω»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου