ΧΑΡΑΔΙΑΤΙΚΑ: Το ονομα προερχεται απο τη λεξη χαραδρα.
Στη φωτογραφια φαινεται μερος απο το φαραγγι (χαραδρα) στη περιοχη Καναλια - Λουμπαρδα του χωριου Χαραδιατικα Λευκαδας.

THE GRAND CANYON OF LEFKAS

Διαφημίστε την επιχείρησης σας ή καταχωρείστε τις μικρές αγγελίες σας, στο haradiatika.blogspot.com

Advertise your business or enter your classifieds in haradiatika.blogspot.com.

Πληροφορίες /Info: Email haradiatika@hotmail.com tel 6972501290-6944502069


ΤΟ AL JAZEERA και το STOPCARTELTV-GR LIVE ΣΤΟ haradiatika blog

To haradiatika εισέρχεται στο κόσμο του web tv. Το haradiatika TV είναι πλέον πραγματικότητα.

Η μετάδοση live του Al Jazeera και του StopCartelTV συνεχίζεται στις σχετικές σελίδες. Καλή ενημέρωση.

Πέμπτη, 5 Δεκεμβρίου 2013

O"Άγιος Βασίλης" επισκέπτεται την Λευκάδα με την μορφή του Ριμπολόβλεφ

Πλησιάζουν τα Χριστούγεννα και ο Ρώσος μεγιστάνας θέλησε να δείξει την ικανοποίησή του για την μέχρι σήμερα "συνεργασία" με τους τοπικούς φορείς και το δήμο Λευκάδας. Ο Ντιμίτρι Ριμπολόβλεφ αποφάσισε να κάνει "ακριβά" δώρα στους κατοίκους του πανέμορφου νησιού.
 Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του enikos.gr,η πρώτη δωρεά του Ριμπολόβλεφ στην Λευκάδα, μερικούς μήνες μετά την αγορά του Σκορπιού, θα ανακοινωθεί τις επόμενες ώρες στο δημοτικό συμβούλιο και είναι στην πραγματικότητα, διπλή για την Λευκάδα. Η εταιρεία του επιχειρηματία ,Μυκήναι Α.Ε, με δύο επιστολές της, μία προς το νοσοκομείο Λευκάδας και άλλη μία προς το δήμο Λευκάδας, κάνει γνωστό ότι προτίθεται να δωρήσει ένα πλήρως εξοπλισμένο ασθενοφόρο στο νοσοκομείο και ένα φορτηγό ανατρεπόμενο με αρπάγη στο δήμο Λευκάδας.115.000 ευρώ η αξία της "δωρεάς"

Συγκεκριμένα με έγγραφο που θα κατατεθεί αύριο προς το Δ.Σ. του Γενικού Νοσοκομείου Λευκάδας η εταιρεία ζητά την αποδοχή της δωρεάς επισημαίνοντας: " Άναγνωρίζοντας την μεγάλη προσπάθεια στον τομέα των υπηρεσιών περίθαλψης στη νήσο προτιθέμεθα να παραχωρήσουμε δωρεά στις υπηρεσίες του ΓΝΛ ένα καινούριο ασθενοφόρο. Παρακαλούμε για την αποδοχή". Αντίστοιχο έγγραφο , λένε οι πληροφορίες μας, ότι παραδόθηκε στο δήμο Λευκάδας που αναφέρει : "Αναγνωρίζοντας την μεγάλη προσπάθειάς σας για την εύρυθμη λειτουργία του δήμου προτιθέμεθα να παραχωρήσουμε δωρεάν στο δήμο σας ένα φορτηγό ανατρεπόμενο με αρπάγη." Να σημειωθεί ότι το ασθενοφόρο είναι κινητή μονάδα και η αξία του ξεπερνά τα 80.000 ευρώ ενώ η αξία του φορτηγού με τον ειδικό αυτό εξοπλισμό φτάνει τις 35.000 ευρώ.


1 σχόλιο:

  1. ΞΟΔΕΥΤΙΚΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΧΕΙΣΕ ΠΟΛΥ ΙΔΡΩΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΔΩΡΕΑ .ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΓΑΛΜΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΛΕΥΚΑΔΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή