ΧΑΡΑΔΙΑΤΙΚΑ: Το ονομα προερχεται απο τη λεξη χαραδρα.
Στη φωτογραφια φαινεται μερος απο το φαραγγι (χαραδρα) στη περιοχη Καναλια - Λουμπαρδα του χωριου Χαραδιατικα Λευκαδας.

THE GRAND CANYON OF LEFKAS

Διαφημίστε την επιχείρησης σας ή καταχωρείστε τις μικρές αγγελίες σας, στο haradiatika.blogspot.com

Advertise your business or enter your classifieds in haradiatika.blogspot.com.

Πληροφορίες /Info: Email haradiatika@hotmail.com tel 6972501290-6944502069


ΤΟ AL JAZEERA και το STOPCARTELTV-GR LIVE ΣΤΟ haradiatika blog

To haradiatika εισέρχεται στο κόσμο του web tv. Το haradiatika TV είναι πλέον πραγματικότητα.

Η μετάδοση live του Al Jazeera και του StopCartelTV συνεχίζεται στις σχετικές σελίδες. Καλή ενημέρωση.

Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2013

Μήπως μας δουλεύει ο Τσίπρας με την πρόταση μομφής ή πάει να ανεβάσει τα ποσοστά της συγκυβέρνησης εν όψη του προσωπικού του εκλογικού αγώνα;




alexis

Ενώ ετοιμάζεται για τα ταξίδια του σε Γερμανία και Αμερική !! ο Τσίπρας καταθέτει πρόταση μομφής ενώ γνωρίζει ότι οι Βουλευτές της ΝΔ είναι 127 και του Πασοκ 28.

Σύνολο ΚΑΤΑ της πρότασης μομφής το λιγότερο 155 Βουλευτές και άρα η πρόταση απορρίπτεται.



Από την άλλη μεριά δεν θα έχουμε 145 Βουλευτές ΥΠΕΡ γιατί κάποιοι είναι φυλακή, κάποιοι ανεξάρτητοι και της ΔημΑρ θα αρρωστήσουν, κάποιοι θα πουν παρόν και ενδέχεται κάποιοι να αποχωρίσουν γιατί συνηθίζονται κάτι τέτοια (δηλώση του ΚΚΕ  πριν λίγο είναι ότι θα ψηφίσει ΥΠΕΡ παρ' όλο που κατακρίνει την κίνηση του ΣΥΡΙΖΑ για παραπλάνηση του λαού).



Το ποιό πιθανό είναι να απορριφθεί η πρόταση μομφής με ποσοστό  επί των ψηφισάντων Βουλευτών πάνω από 55%.



ΤΡΑΓΙΚΟ αν αναλογιστεί κανείς ότι ΝΔ και Πασόκ μαζί πήραν κάτω από 42% στις εκλογές οι οποίες είχαν ας θυμηθούμε 37,5% αποχή.

Δηλαδή από το σύνολο του εκλογικού σώματος ΝΔ και Πασοκ πήραν μόλις το 15,75% και ο Τσίπρας θα τους ανεβάσει με την μομφή «επικοινωνιακά» στο 55%.



Μάλλον ο Τσίπρας έδωσε καλή πάσα για αυτογκόλ μια που δεν θέλει μάλλον να κυβερνήσει αλλά απλώς να συντηρήσει το πολιτικό κατεστημένο που τον έκανε αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Μπορεί να πήρε και ανάλογες εντολές απ' έξω για να φανεί η συγκυβέρνηση δυνατή και να περάσει τα νέα μέτρα όταν ο λαός θα ασχολείται με ανούσιες μομφές.

Λέτε οι Βουλευτές της ΝΔ και του Πασόκ που διαφωνούν με την φορολόγηση των αγροτικών ακινήτων να ψηφίσουν ΥΠΕΡ της μομφής; Φυσικά δεν υπάρχει περίπτωση για κάτι τέτοιο και δεν τους βάζει ο Τσίπρας ούτε σε δύσκολη θέση αφού την έκανε την πρόταση για την ΕΡΤ θέμα που έχει κλείσει για όλους (εκτώς βέβαια από τους εργαζόμενους) από αρχές καλοκαιριού.

Ελπίζουμε βέβαια να κάνουμε λάθος!!.


ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ
Το σίγουρο είναι ότι ο λαός έχει ήδη ξεχάσει με κάτι τέτοια την κατρακύλα της τηλεθέασης της συνέντευξης του Πρωθυπουργού (21,3%) στον Πρετεντέρη προχθές ενώ απέναντι ο Χατζηνικολάου με ένα κακό πλην ελαχίστων πάνελ, με τσακωμούς και με κοινό να τους κράζει έπιασε 23,7% .





1 σχόλιο:

  1. ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΟ ΑΡΘΡΘΟ 142 ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΔΥΣΠΙΣΤΙΑΣ : "Πρόταση δυσπιστίας δεν μπoρεί να υπoβληθεί πριν περάσει εξάμηνo από την απόρριψη πρoηγoύμενης όμoιας πρότασης, εκτός αν υπoγράφεται από την απόλυτη πλειoψηφία τoυ όλoυ αριθμoύ των Boυλευτών".
    ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΕΞΑΜΗΝΟ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΒΑΣΗ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΝΑ "ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ". Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΚΟΤΙΖΕΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή