ΧΑΡΑΔΙΑΤΙΚΑ: Το ονομα προερχεται απο τη λεξη χαραδρα.
Στη φωτογραφια φαινεται μερος απο το φαραγγι (χαραδρα) στη περιοχη Καναλια - Λουμπαρδα του χωριου Χαραδιατικα Λευκαδας.

THE GRAND CANYON OF LEFKAS

Διαφημίστε την επιχείρησης σας ή καταχωρείστε τις μικρές αγγελίες σας, στο haradiatika.blogspot.com

Advertise your business or enter your classifieds in haradiatika.blogspot.com.

Πληροφορίες /Info: Email haradiatika@hotmail.com tel 6972501290-6944502069


ΤΟ AL JAZEERA και το STOPCARTELTV-GR LIVE ΣΤΟ haradiatika blog

To haradiatika εισέρχεται στο κόσμο του web tv. Το haradiatika TV είναι πλέον πραγματικότητα.

Η μετάδοση live του Al Jazeera και του StopCartelTV συνεχίζεται στις σχετικές σελίδες. Καλή ενημέρωση.

Δευτέρα 8 Απριλίου 2013

Σταματήσαν σήμερα τα ταξί τη μεταφορά μαθητών στη Φιλιππιάδα.




Με έγγραφό του προς τον αντιπεριφερειάρχη, τον προϊστάμενο οικονομικού της Π.Ε. Πρέβεζας αλλά και τους διευθυντές των σχολείων και τους διευθυντές της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, το Σωματείο Ταξί Φιλιππιάδας ανακοίνωσε ότι από σήμερα σταματάει την μεταφορά των μαθητών.
Όπως τονίζει το Σωματείο στο έγγραφό του, από τον Μάρτιο του 2012 οι ιδιοκτήτες ταξί είναι απλήρωτοι γεγονός που τους έχει πλήξει οικονομικά.
Αδυνατούν πλέον να ανταπεξέλθουν στην μεταφορά των μαθητών, αφού η καθυστέρηση της πληρωμής έχει δημιουργήσει σοβαρά οικονομικά προβλήματα και τους έχει αφήσει εκτεθειμένους απέναντι στην πληρωμή καυσίμων, ασφαλιστικών εισφορών, Φ.Π.Α. αλλά και τις υποχρεώσεις του απέναντι στις τράπεζες.
«Θα θέλαμε να ζητήσουμε συγνώμη από τις οικογένειες που πλήττονται από αυτήν μας την απόφαση. Ευελπιστούμε στην κατανόηση του προβλήματος μας και την όσο το δυνατό γρηγορότερη επίλυση του» καταλήγει η ανακοίνωση.
 (πηγή: http://www.zougla.gr/greece/article/stamatoun-ta-taksi-ti-metafora-ma8iton-sti-filipiada)



Έχει αρχίσει ένα ντόμινο διακοπής μεταφοράς μαθητών σε όλη την Ελλάδα διότι οι μεταφορείς, ταξί και λεωφορεία, είναι απλήρωτοι για ένα χρόνο και επιβαρύνονται από τις τσέπες τους ακόμα και για τα καύσιμα των μεταφορών της δημόσιας παιδείας, αναγκάζονται να κόβουν κανονικά τα σχετικά τιμολόγια που παραμένουν απλήρωτα, αλλά να καταβάλλουν κανονικά το ΦΠΑ και τέλος να γίνονται και συνεχείς περικοπές στις συμβάσεις. Περιοχές σε όλη την Ελλάδα που έχουν σταματήσει μετακινήσεις είναι Χίος, Κατερίνη, Βέροια, Χαλκιδική, Ανατ. Αττική, Θέρμη Θεσ/νίκης κλπ.
Στην Ήπειρο μόνο το Σωματείο ΤΑΧΙ Φιλιππιάδας πρώτο διεκδικεί με κινητοποιήσεις τα αυτονόητα και σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες ο Περιφερειάρχης Ηπείρου κ. Καχριμάνης, μέσω υπαλλήλου  του, προσπαθεί εκβιαστικά να σταματήσει τις κινητοποιήσεις της Φιλιππιάδας για να μην αποτελέσουν ντόμινο για όλη την Ήπειρο.

Οι φωτο είναι από τις κινητοποιήσεις του δυναμικού σωματείου στο Σύνταγμα το 2011

Η ανακοίνωση του Σωματείου ΤΑΧΙ Φιλιππιάδας.




Μετά λύπη μας σας ανακοινώνουμε οτι αδυνατούμε πλέον να συνεχίσουμε την μεταφορά των μαθητών στα Σχολεία,διότι έχουμε πληγεί οικονομικά τα μέγιστα.Oι μεταφορείς αδυνατούν να ανταπεξέλθουν στο υψηλό κόστος των ταξί,στην προμήθεια πετρελαίου,στην πληρωμή ασφαλιστικών εισφορών στον Ο.Α.Ε.Ε καθώς και στην πληρωμή ΦΠΑ και ως εκ τούτο τα εξώδικα απο τις τράπεζες φθάνουν το ένα μετά το άλλο και έχουμε προ πολλού ξεπεράσει τις αντοχές μας. καθώς δεν έχουν ακόμα εξοφληθεί από την Περιφέρεια Ενότητα Πρέβεζας για τις υπηρεσίες μεταφοράς που προσέφεραν βάσει υπογεγραμμένων συμβάσεων κατα το 2012.

Η οφειλή της περιφεριακής ενοτητας πρεβεζας προς τα Μέλη του Σωματείου μας που εκτελούν δρομολόγια μεταφοράς μαθητών έχει ξεπερασει τον ενα χρονο οφειλων.Ειμαστε απληρωτοι από την 01-03-2012 εως και σήμερα.Επίσης για την σχολική χρονιά 2012-2013 αρχικά έχουμε υπογράψει συμβάσεις με 17% μείωση.Το κερασάκι ειναι η απομείωση του 10% με τν πλέον εκβιαστικό τρόπο σε δρομολόγια που εκτελέσαμε το 2011-2012.

Σας γνωστοποιούμε ότι από της 8-4-2013 ημέρα Δευτέρα σταματάμε την μεταφορά των μαθητών τα μέλη του Σωματείου Ταξί Φιλιππιάδας και ολόκληρου του Δήμου Ζηρού.
Κλείνοντας θα θέλαμε να ζητήσουμε συγνώμη απο τις οικογένειες που πλήττονται απο αυτήν μας την απόφαση.
Ευελπιστούμε στην κατανόηση του προβλήματος μας και την όσο το δυνατό γρηγορότερη επιλυσή του.


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΠΑΛΙΑΤΣΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

  

1 σχόλιο:

  1. κάποιοι θέλουν να γίνουν πού@@@@ες χρησιμοποιώντας τους κό@@@ς των άλλων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή