ΧΑΡΑΔΙΑΤΙΚΑ: Το ονομα προερχεται απο τη λεξη χαραδρα.
Στη φωτογραφια φαινεται μερος απο το φαραγγι (χαραδρα) στη περιοχη Καναλια - Λουμπαρδα του χωριου Χαραδιατικα Λευκαδας.

THE GRAND CANYON OF LEFKAS

Διαφημίστε την επιχείρησης σας ή καταχωρείστε τις μικρές αγγελίες σας, στο haradiatika.blogspot.com

Advertise your business or enter your classifieds in haradiatika.blogspot.com.

Πληροφορίες /Info: Email haradiatika@hotmail.com tel 6972501290-6944502069


ΤΟ AL JAZEERA και το STOPCARTELTV-GR LIVE ΣΤΟ haradiatika blog

To haradiatika εισέρχεται στο κόσμο του web tv. Το haradiatika TV είναι πλέον πραγματικότητα.

Η μετάδοση live του Al Jazeera και του StopCartelTV συνεχίζεται στις σχετικές σελίδες. Καλή ενημέρωση.

Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2013

Βλαντιμίρ Φράνς (Vladimir Franz) : Πέμπτος στις Τσέχικες Εκλογές, μαζί του όμως οι νέοι.



Καθηγητής Δραματικών Τεχνών στην Ακαδημία Εφαρμοσμένων Τεχνών της Πράγας, ζωγράφος, συνθέτης αλλά και απόφοιτος Νομικής περιλαμβάνει το βιογραφικό του Franz. Την νομική δεν την άσκησε ποτέ, όμως κατέβηκε χθες στις εκλογές για Πρόεδρος της Δημοκρατίας της Τσεχίας. 

Εκκεντρικός  για πολλούς λόγο των  tattoo που φέρει.

 


Ο ίδιος όμως λέει :
 "The art of tattooing is accompanying mankind since time immemorial. In addition to the original magic and ritual function, it represents also an aesthetic function. Of course - an aesthetic point of view is a matter of each free individual. Tattooing is an expression of free will, not touching the freedom of others. It is an expression of permanent and unchangeable decision to stand up for your opinion, in both good and bad. (...) My tattooing is result of a long-term sophisticated concept, not a sudden emotion."



Τα αποτελέσματα των εκλογών παρακάτω.


 Στο χθεσινό πρώτο γύρο των Προεδρικών εκλογών ο Franz ήρθε πέμπτος με ποσοστό 6,84% και περίπου 352000 ψήφους. Στον δεύτερο γύρο πέρασαν οι Miloš Zeman και Karel Schwarzenberg και οι δύο με ποσοστά κοντά στο 24% και με 1200000 ψήφους ο καθένας.

Ο Franz δήλωνε ότι δεν είναι πολιτικός και δεν γνωρίζει οικονομικά. Κατέβηκε για πρώτη φορά στην πολιτική κατ'ευθείαν για το ανώτατο αξίωμα και κέρδισε την υποστήριξη των νέων. Ο νόμος στην Τσεχία δίνει την δυνατότητα σε όποιον πολίτη μαζέψει 50000 υπογραφές να μπορεί να κάτέβει για υποψήφιος Πρόεδρος της Δημοκρατίας στις εκλογές. Ο Franz μάζεψε 80000 υπογραφές χωρίς να έχει πολιτικό κόμμα.


Κάντε like στη σελίδα του στο facebook , όχι για τα τατουάζ, αλλά γιατί περισσότερο τώρα από ποτέ έχουμε όλοι ανάγκη από ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ που δεν είναι "πολιτικοί".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου