ΧΑΡΑΔΙΑΤΙΚΑ: Το ονομα προερχεται απο τη λεξη χαραδρα.
Στη φωτογραφια φαινεται μερος απο το φαραγγι (χαραδρα) στη περιοχη Καναλια - Λουμπαρδα του χωριου Χαραδιατικα Λευκαδας.

THE GRAND CANYON OF LEFKAS

Διαφημίστε την επιχείρησης σας ή καταχωρείστε τις μικρές αγγελίες σας, στο haradiatika.blogspot.com

Advertise your business or enter your classifieds in haradiatika.blogspot.com.

Πληροφορίες /Info: Email haradiatika@hotmail.com tel 6972501290-6944502069


ΤΟ AL JAZEERA και το STOPCARTELTV-GR LIVE ΣΤΟ haradiatika blog

To haradiatika εισέρχεται στο κόσμο του web tv. Το haradiatika TV είναι πλέον πραγματικότητα.

Η μετάδοση live του Al Jazeera και του StopCartelTV συνεχίζεται στις σχετικές σελίδες. Καλή ενημέρωση.

Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013

Βόμβα στο The Mall στο Μαρούσι.






Δύο υπάλληλοι εταιρείας σεκιούριτι, τραυματίστηκαν ελαφρά από έκρηξη που σημειώθηκε περίπου στις 10:50 το πρωί σήμερα Κυριακή στον πρώτο όροφο στο εμπορικό κέντρο The Mall Athens στο Μαρούσι. Παρά το γεγονός ότι τα εμπορικά καταστήματα είναι σήμερα κλειστά, σε αυτά υπήρχε προσωπικό που διενεργούσε απογραφή της αποθήκης. Επίσης κάθε Κυριακή πολλές οικογένειες επισκέπτονται το εμπορικό κέντρο κυρίως στον τελευταίο όροφο όπου λειτουργούν καταστήματα εστίασης, καφέ και ψυχαγωγίας όπως Bowling αλλά και οι κινηματογράφοι Village.

Στη συνέχεια μάθετε:
Το The Mall αποτελούσε πιθανό στόχο και ήταν υπό "φρούρηση" από την ΕΛΛΑΣ ή όχι;
Ποιοί μαθητές σχολείου από την Λευκάδα ήταν στο The Mall 15 ώρες πριν την έκρηξη;

Μία ώρα περίπου πριν την έκρηξη έγιναν 2 προειδοποιητικά τηλεφωνήματα στην «Ελευθεροτυπία» και στην ιστοσελίδα zougla.gr. Πραγματοποιήθηκε εκκένωση του εμπορικού κέντρου, των γύρω δρόμων και η διακοπή του σταθμού του προαστυακού στην περιοχή μέσα σε μόλις  6 λεπτά, πράγμα που σημαίνει την ετυμότητα που υπήρχε για τέτοιου είδους χτύπημα.

Σήμερα (τυχαία ίσως ????) στην Καθημερινή της Κυριακής ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Δένδιας δηλώνει ότι από τον περασμένο Νοέμβριο διαθέτει η ΕΛΑΣ πληροφορίες, για επικείμενο τρομοκρατικό χτύπημα. Για τον λόγο αυτό φροντίζει το επίσημο κράτος να χάνει από τις φυλακές το καλοκαίρι τον 42χρονο δημιουργό της οργάνωσης «Επαναστατικός Αγώνας», Νίκο Μαζιώτη, ενώ παρ' όλο τον επικοινωνιακό ντόρο στα ΜΜΕ, για τις .συλλήψεις ένος 29χρονου και μιας 25χρονης που κατηγορούνται για συμμετοχή στη «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς» παίρνεται  απόφαση να αφεθούν ελεύθεροι.
Μόλις χθες η τρίτη τάξη γυμνασίου του Μουσικού Σχολείου της Λευκάδας βρισκόταν στο Τhe Mall στα πλαίσια εκδρομής στην Αθήνα. Μεταξύ των 15 χρονων παιδιών από την Λευκάδα υπήρχαν κάποια που έχουν επισκευτεί το εμπορικό κέντρο αρκετές φορές, και χθές τους προβλημάτισε και συζητούσαν μεταξύ τους όχι μόνο για την υπάρξη πολλών σεκιουριτάδων αλλά και για την κινητοποίηση που τους διέκρινε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου