ΧΑΡΑΔΙΑΤΙΚΑ: Το ονομα προερχεται απο τη λεξη χαραδρα.
Στη φωτογραφια φαινεται μερος απο το φαραγγι (χαραδρα) στη περιοχη Καναλια - Λουμπαρδα του χωριου Χαραδιατικα Λευκαδας.

THE GRAND CANYON OF LEFKAS

Διαφημίστε την επιχείρησης σας ή καταχωρείστε τις μικρές αγγελίες σας, στο haradiatika.blogspot.com

Advertise your business or enter your classifieds in haradiatika.blogspot.com.

Πληροφορίες /Info: Email haradiatika@hotmail.com tel 6972501290-6944502069


ΤΟ AL JAZEERA και το STOPCARTELTV-GR LIVE ΣΤΟ haradiatika blog

To haradiatika εισέρχεται στο κόσμο του web tv. Το haradiatika TV είναι πλέον πραγματικότητα.

Η μετάδοση live του Al Jazeera και του StopCartelTV συνεχίζεται στις σχετικές σελίδες. Καλή ενημέρωση.

Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2012

Τραγικό τέλος για τον Κυριάκο Κονιδάρη

Η κηδεία θα γίνει την Παρασκευή 9 Νοεμβρίου στις 11:30 πμ 
στον Ιερό Ναό Παναγίας Θεοτόκου 
στο Νυδρί Λευκάδας




Ο δημοτικός σύμβουλος Κυριάκος Κονιδάρης, τραυματίστηκε θανάσιμα σήμερα το πρωί μόλις είχε επιστρέψει από κυνήγι. Σύμφωνα με πληροφορίες εκπυρσοκρότησε το οπλισμένο κυνηγετικό του όπλο (το οποίο βρισκόταν μέσα στη θήκη του) ,στην προσπάθεια του να το βάλει στο αυτοκίνητο του. Τα σκάγια τον βρήκαν στην μηριαία αρτηρία . Ο θάνατος του προήλθε στο νοσοκομείο από ακατάσχετη αιμορραγία παρόλο τις μεγάλες προσπάθειες των γιατρών. Τραγικές φιγούρες τα δύο μικρότερα παιδιά του που αγνοώντας τον χαμό του πατέρα τους παρακολουθούσαν τα μαθήματά τους κανονικά στο δημοτικό σχολείο. Η σωρός του έχει μεταφερθεί στη Πάτρα για νεκροψία. Μόλις γνωρίσουμε πληροφορίες για την κηδεία θα σας ενημερώσουμε.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
O Κυριάκος Κονιδάρης γεννήθηκε στο Νυδρί Λευκάδας. Ολοκλήρωσε την δευτεροβάθμια εκπαίδευση στον Πειραιά, όπου και υπήρξε πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων Μαθητών. Σπούδασε στην Σ.Ε.Υ.Π. Αθηνών και συμμετείχε στο Δ.Σ. των σπουδαστών της σχολής. Εργάστηκε ως οικοδόμος και τυπογράφος παράλληλα με τις σπουδές του.
Με ειδικότητα κρυοβιολογίας του εργαστηρίου Κυτταρολογίας/Παθολογοανατομίας και Μεταμόσχευσης Μυελού & Κρυοβιολογίας του αντικαρκινικού νοσοκομείου «Άγιος Σάββας», εργαζόταν μέχρι σήμερα στο εργαστήριο αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκάδας.
Άσκησε πλούσια συνδικαλιστική, κοινωνική και αυτοδιοικητική δράση. Διακρίθηκε ως εκπρόσωπος των εργαζομένων στο νοσοκομείο «Άγιος Σάββας», ως εκλεγμένο μέλος του Επιστημονικού Συμβουλίου Νοσοκομείου Λευκάδας και Περιφερειακού Συμβουλίου Υγείας Ιονίων Νήσων, του ΟΚΑΝΑ Λευκάδας και του Συμβουλίου Εθνικού Δικτύου Νοσοκομείων Προαγωγής Υγείας
Μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Ελλομένου από το 1998 έως το 2010, στο οποίο διετέλεσε και Πρόεδρος. Μέχρι σήμερα ήταν δημοτικός σύμβουλος Δήμου Λευκάδας, με την δημοτική κίνηση «Όλοι για τη Λευκάδα». Στις τελευταίες εκλογές ο Κυριάκος Κονιδάρης ήταν υποψήφιος βουλευτής Λευκάδας με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου