ΧΑΡΑΔΙΑΤΙΚΑ: Το ονομα προερχεται απο τη λεξη χαραδρα.
Στη φωτογραφια φαινεται μερος απο το φαραγγι (χαραδρα) στη περιοχη Καναλια - Λουμπαρδα του χωριου Χαραδιατικα Λευκαδας.

THE GRAND CANYON OF LEFKAS

Διαφημίστε την επιχείρησης σας ή καταχωρείστε τις μικρές αγγελίες σας, στο haradiatika.blogspot.com

Advertise your business or enter your classifieds in haradiatika.blogspot.com.

Πληροφορίες /Info: Email haradiatika@hotmail.com tel 6972501290-6944502069


ΤΟ AL JAZEERA και το STOPCARTELTV-GR LIVE ΣΤΟ haradiatika blog

To haradiatika εισέρχεται στο κόσμο του web tv. Το haradiatika TV είναι πλέον πραγματικότητα.

Η μετάδοση live του Al Jazeera και του StopCartelTV συνεχίζεται στις σχετικές σελίδες. Καλή ενημέρωση.

Παρασκευή, 2 Νοεμβρίου 2012

Επίσημη απάντηση από το Σύλλογο Γονέων του Δημοτικού για το θέμα της γιορτής του νηπιαγωγείου και τη Χρυσή ΑυγήΘέμα: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΝΥΔΡΙΟΥ
Ανακοίνωση για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου

Το τελευταίο διάστημα με αφορμή τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου αρκετά ακούγονται και γράφονται. Επειδή κάποιοι προσπαθούν να εμπλέξουν τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου μας ξεκαθαρίζουμε ότι:

Η διοργάνωση της Γιορτής, αποτελεί ευθύνη των Διδασκόντων του Σχολείου μας για τους οποίους, ο Σύλλογός μας εκφράζει την εμπιστοσύνη του για το σημαντικό εκπαιδευτικό έργο που επιτελείται. Όσον αφορά δημοσιεύσεις που είδαν το φως της δημοσιότητας στο διαδίκτυο ο Σύλλογός μας δηλώνει ότι ουδεμία σχέση έχει. 

Κάποιοι προσπάθησαν να εμπλέξουν μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου μας με ανώνυμη επιστολή που εστάλη σε πολιτικό σχηματισμό μέσω του επαγγελματικού του φαξ. Το ίδιο το μέλος δηλώνει πως ουδεμία σχέση έχει με την αποστολή του επίμαχου φαξ. Καταδικάζουμε ενέργειες που στρέφονται κατά της προσωπικότητας του μέλους χωρίς καμία διερεύνηση απ’ όπου κι αν προέρχονται.

Για την καλύτερη ενημέρωση των Γονιών και κάθε ενδιαφερόμενου πολίτη, αναρτήσαμε στον διαδικτυακό μας τόπο http://dimotiko-nidri.blogspot.gr όλες τις δραστηριότητες του Σχολείου μας τόσο με φωτογραφικό όσο και με οπτικοακουστικό υλικό. 
Καλό είναι όποια προβλήματα εντοπίζουν οι γονείς ή όποιες παρατηρήσεις υπάρχουν, να τις θέτουν ενώπον των θεσμικών μας οργάνων προκειμένου και λύσεις να δίνονται αλλά και ν’ αποφεύγονται διογκώσεις και υπερβολές που βλάπτουν την εκπαίδευση την παιδιών μας.

Ο Σύλλογός μας αγωνίζεται και θα συνεχίσει ν’ αγωνίζεται για την επίλυση των προβλημάτων που αφορά το σχολείο μας και την εκπαίδευση γενικότερα.

Από το Δ.Σ.

1 σχόλιο:

  1. Το Δ.Σ. ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΝΥΔΡΙΟΥ διαψέυδει-επιβεβαιώνει ή δεν είναι σε θέση να γνωρίζει εάν το περιστατικό ανάρτησης Αβανικών σημαιών στο συγκεκριμένο σχολείο είναι αληθινό ή όχι.Εφόσον προφανώς γνωρίζει (αυτός είναι και ο ρόλος του έλωστε) για την αλήθεια του περιστατικού, γιατί δεν καταδικάζει το συγκεκριμένο γεγονός, παρά αρκείται;Σαφώς ως Σύλλογος Γονέων & κηδεμόνων ουδεμία ευθύνη έχει για το περιστατικό, αλλά θα πρέπει να πάρει σαφή θέση, και να καταδικάσει τα τέτοιου τύπου ανθελληνικά φαινομένα, και να ζητήσει τήν πειθαρχική και νομική δίωξη των ιθυνόντων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή