ΧΑΡΑΔΙΑΤΙΚΑ: Το ονομα προερχεται απο τη λεξη χαραδρα.
Στη φωτογραφια φαινεται μερος απο το φαραγγι (χαραδρα) στη περιοχη Καναλια - Λουμπαρδα του χωριου Χαραδιατικα Λευκαδας.

THE GRAND CANYON OF LEFKAS

Διαφημίστε την επιχείρησης σας ή καταχωρείστε τις μικρές αγγελίες σας, στο haradiatika.blogspot.com

Advertise your business or enter your classifieds in haradiatika.blogspot.com.

Πληροφορίες /Info: Email haradiatika@hotmail.com tel 6972501290-6944502069


ΤΟ AL JAZEERA και το STOPCARTELTV-GR LIVE ΣΤΟ haradiatika blog

To haradiatika εισέρχεται στο κόσμο του web tv. Το haradiatika TV είναι πλέον πραγματικότητα.

Η μετάδοση live του Al Jazeera και του StopCartelTV συνεχίζεται στις σχετικές σελίδες. Καλή ενημέρωση.

Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

Οι τουρίστες αποφεύγουν τις πληγείσες από την κρίση στην Ευρωζώνη χώρες


Τα ταξίδια στην Ελλάδα, την Πορτογαλία και την Ιταλία έχουν μειωθεί σημαντικά και οι Βρετανοί αποφεύγουν ακόμη και την "αγαπημένη" τους Ισπανία, σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία που δημοσιεύθηκαν από την BAA Airports Limited.
 Τα στοιχεία που συνέλλεξε η BAA Airports Limited δείχνουν ότι υπάρχει μια μείωση 11% του αριθμού όσων ταξίδευψαν αεροπορικώς από το αεροδρόμιο Heathrow στην Πορτογαλία και την Ελλάδα τον τελευταίο μήνα και κατά 9% μείωση του αριθμού των πτήσεων μεταξύ του Heathrow και της Ιταλίας. Οι πτήσεις μεταξύ Heathrow και Ισπανίας είχαν μείωση 2,5%.



Γενικά, η συνολική αεροπορική κίνηση του Ηνωμένου Βασιλείου από όλα τα αεροδρόμια της ΒΑΑ μειώθηκε κατά μόλις 0,1% σε σύγκριση με το Μάιο του 2011, πτώση η οποία αποδίδεται στο Πάσχα που “έπεσε” αργά πέρυσι και ο βασιλικός γάμος, που ενίσχυσε τα ταξίδια το Μάιο του 2011.

Ο διευθύνων σύμβουλος της BAA, Colin Matthews, δήλωσε ότι η μείωση στα ταξίδια μεταξύ του Ηνωμένου Βασιλείου και των οικονομικώς ανεπαρκών χωρών της Ευρωζώνης απέδειξε γιατί ήταν ζωτικής σημασίας για τη Βρετανία να οικοδομήσει αεροπορικούς δεσμούς με μακρινούς προορισμούς, των οποίων οι οικονομίες είναι σε φάση ανάπτυξης.

“Η συνεχής προσαρμοστικότητα των αεροδρομίων μας απέναντι στην οικονομική αναταραχή είναι ενθαρρυντική. Όμως, ο αντίκτυπος της κρίσης στην Ευρωζώνη εξακολουθεί να είναι αισθητός, με απότομη πτώση του αριθμού των επιβατών στις περισσότερο πληγείσες χώρες. Γι’αυτό η Βρετανία θα πρέπει επειγόντως να οικοδομήσει καλύτερες σχέσεις με τις χώρες των οποίων οι οικονομίες αναπτύσσονται, όπως η Κίνα, η Ινδία και η Βραζιλία. Αλλά με τον κεντρικό αερολιμένα του Ηνωμένου Βασιλείου, το Heathrow, να είναι ήδη πλήρης, η Γαλλία και η Γερμανία παρουσιάζουν καλύτερα αποτελέσματα και εμείς μένουμε πίσω”.

πηγη:http://traveldailynews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου