ΧΑΡΑΔΙΑΤΙΚΑ: Το ονομα προερχεται απο τη λεξη χαραδρα.
Στη φωτογραφια φαινεται μερος απο το φαραγγι (χαραδρα) στη περιοχη Καναλια - Λουμπαρδα του χωριου Χαραδιατικα Λευκαδας.

THE GRAND CANYON OF LEFKAS

Διαφημίστε την επιχείρησης σας ή καταχωρείστε τις μικρές αγγελίες σας, στο haradiatika.blogspot.com

Advertise your business or enter your classifieds in haradiatika.blogspot.com.

Πληροφορίες /Info: Email haradiatika@hotmail.com tel 6972501290-6944502069


ΤΟ AL JAZEERA και το STOPCARTELTV-GR LIVE ΣΤΟ haradiatika blog

To haradiatika εισέρχεται στο κόσμο του web tv. Το haradiatika TV είναι πλέον πραγματικότητα.

Η μετάδοση live του Al Jazeera και του StopCartelTV συνεχίζεται στις σχετικές σελίδες. Καλή ενημέρωση.

Σάββατο 28 Απριλίου 2012

ΝΥΔΡΙ Έναρξη καλοκαιρινής σαιζόν 2012


Πανέτοιμο το  Νυδριου να υποδεχθεί την νέα σαιζόν 2012 .Οι επιχειρηματίες σιγά σιγά έχουν ανοίξει τις επιχρίσεις τους περιμένοντας τους πρώτους τουρίστες να πάρουν ανάσα από την χειμερινή νάρκη που ήταν ,ο  δήμος έχει καθαρίσει το χώρο της παραλίας όπου δεν μπορούμε να παραβλέψομε  και τον χειμώνα την κρατούσε σε καλή κατάστασης . Ευχόμαστε  καλή σαιζόν  για το 2012.
Δεν μπορούμε όμως να πούμε ότι συμβαίνει το ίδιο και στο γειτονικό Δημοτικό διαμέρισμα Νιοχωρίου στον οικισμό Καληθέα (Μεγάλο Αυλάκι) ,είτε είναι χειμώνας  η καλοκαίρι .Δήμος και τοπικός Πάρεδρος δεν υπάρχουν γατί ? Μήπως πρέπει και εκεί να φτιαχτεί Πολιτιστικός Σύλλογος για να καθαρίζει και να νοικοκυρεύει το χωριό όπως στα Χαραδιατικα και στη Ράχη? Μήπως αυτοί οι πολίτες ανήκουν σε άλλο δήμο η είναι πολίτες δεύτερης κατηγορίας  ? Δήμαρχε  γιατί τόση Αδιαφορία?
Δεν γνωρίζω τι γίνεται σε αλλά δημοτικά διαμερίσματα και παρακαλώ οποίος θέλει να γράψει κάτι για το χωριό του το μπλοκ είναι στη διάθεση του .

                                        Μια εικόνα χίλιες λέξεις.


 
Δεντρίλια 10 ετών  και πλέον γιατί τα ξεριζώσατε ? Τι σας έφταιξαν ?Φυτευτήκαν από ιδιώτες της περιοχής και προστατευόταν, τα μοναδικά που είχαν μείνει όρθια από τους απρόσεχτους μικροπολιτές από την πανήγυρη της Αγίας Κυριακής, γιατί τα ξεριζώσατε ,γιατί τόση κακία?
                                              Χειμώνας
 
Υ.Γ. Τα προηγούμενα χρόνια ο παραλιακός αυτός χώρος ήταν πολύ καλύτερος .

1 σχόλιο:

  1. Πάρεδρος=SINDAXI NA PARO,NE REEEE γιατί τα TA ξεριζώσατε?? NA TA VALETE STON XERETE ??PIOS EDOSE DIATAGI??KE PIOS MAL TIN EKTELESE?? ELEOS TO VLIHO NA DITE THA KLISOUN TO XORIO I DIMOTES SE LIGES MERES, TO ASTHMA APO TIN SKONI STOU KATIKOUS PAI SINEFO, KE TO ALO EVALAN EXAERISTIKO GIA TA SKATA STIN ISODO TOU HORIOU DEXIA ELEOS EPANERXOME THE SAS PSOFISOUME PROTA 6 /5/2012 GIAAA SAS

    ΑπάντησηΔιαγραφή