ΧΑΡΑΔΙΑΤΙΚΑ: Το ονομα προερχεται απο τη λεξη χαραδρα.
Στη φωτογραφια φαινεται μερος απο το φαραγγι (χαραδρα) στη περιοχη Καναλια - Λουμπαρδα του χωριου Χαραδιατικα Λευκαδας.

THE GRAND CANYON OF LEFKAS

Διαφημίστε την επιχείρησης σας ή καταχωρείστε τις μικρές αγγελίες σας, στο haradiatika.blogspot.com

Advertise your business or enter your classifieds in haradiatika.blogspot.com.

Πληροφορίες /Info: Email haradiatika@hotmail.com tel 6972501290-6944502069


ΤΟ AL JAZEERA και το STOPCARTELTV-GR LIVE ΣΤΟ haradiatika blog

To haradiatika εισέρχεται στο κόσμο του web tv. Το haradiatika TV είναι πλέον πραγματικότητα.

Η μετάδοση live του Al Jazeera και του StopCartelTV συνεχίζεται στις σχετικές σελίδες. Καλή ενημέρωση.

Δευτέρα 9 Απριλίου 2012

Νυδρί Μεγάλο Αυλάκι Πεζοδρόμηση 2012




Τελικά τι γίνεται με την πεζοδρόμηση του Νυδριου εφέτος ?Από ότι μαθαίνομαι (από ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες) σε συνάντηση που είχαν  κάποιοι επαγγελματίες  της παραλίας  με τον δήμο θα αρθεί το μέτρο απαγόρευσης της κυκλοφορίας των αυτοκινήτων από της 11 η ώρα και θα μετατεθεί μόνο τις βράδυνες ώρες.
Με τον κεντρικό δρόμο που έχει κλίσει κυριολεκτικά τους επαγγελματίες του Μεγάλου Αυλακιού τους καλοκαιρινούς μήνες  τι γίνεται?
Θα πρέπει να πάνε και αυτοί στο δήμαρχο να κάνουν κάποια ρύθμιση ,και τι  είδους ρύθμιση ? Αφού το περιβόητο σχέδιο δεν έχει προχωρήσει για να υπάρξει η δυνατότητα να ανοίξουν κάποιοι δρόμοι παράλληλοι η κάθετοι του επαρχιακού για να υπάρξει πρόσβαση καλύτερη από τη σημερινή σε κατοικίες και επιχειρήσεις.(Αλλά ξέχασα με τι χρήματα θα ανοιχτούν οι δρόμοι?)
Θέλουμε να ρωτήσομε τον Δήμαρχο αν ήταν ικανοποιημένος την περασμένη καλοκαιρινή περίοδο 2011 με τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που έκανε στην περιοχή του Ελλομένου και αν έχει ο ίδιος ιδία άποψη  σε όλο το μήκος της παραλιακής ζώνης της ευρείας περιοχής Νυδριου?
Σας παραθέτομε ποιο κάτω ένα σχεδιάγραμμα της περιοχής για να σας διευκολύνομαι.

6 σχόλια:

  1. arxisan pali ta organa gia ton pezodromo blepo. ikanopoiimenoi kai disarestimenoi giros 2os.
    Ego den mporo na katalabo pos akrobatoume sta dio akra. Ton maio tha prosgionete aeroplano ston pezodromo afou den tha iparxei oute autokinito oute pezos kai olo to xeimona den mporouse na perasei ena amaksi mesa apo to nidri logo tis anarxis stathmeysis.Mipos epitides afinoume to mpaxalo tora gia na paroume ta akraia metra meta. Athanati elada ponaei kefali kobei kefali. sorry gia ta greeglish.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έκτακτη επικαιρότητα

    Η Ryanair δεν μπόρεσε να κλίσει τις πτήσεις το Μάιο στο Ακτιο αλλά ο δήμαρχος και η παρέα του κατάφεραν να την προσγειώσουν στο πεζόδρομο του Νυδριου ,καλό κι αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΩΠΟΥ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΜΕΜΟΝΟΜΕΝΩΝ ΕΠΑΓΚΕΛΜΑΤΙΩΝ.....ΚΥΡΙΟΙ ΔΗΜΑΡΧΕ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΕΚΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗΣ ΨΗΦΩΝ-ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ....(ΠΕΛΑΤΙΑΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ...ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΤΡΟΙΚΑ ΕΔΩ...?????????????)...ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΑΥΛΑΚΙ.....ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΤΙΜΙΑ,ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ( ΣΤΙΣ ΕΠΟΔΙΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΙΣ ΚΡΙΣΗΣ) ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΕΠΑΓΚΕΛΜΑΤΙΕΣ Η ΣΕΖΟΝ ΝΑ ΞΕΚΙΝΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗΜΑΙΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΞΕΚΙΝΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ????????????
    ΙΣΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΦΙΛΙΤΙΜΟ ΖΗΤΑΜΕ.........ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΧΑΣΑΙ Ε??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ΑΝΩΤΑΤΗ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ......(Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΙΑΡΧΗΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΥΘΕΡΕΣΙΑ.....,ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΟΓΟ?).....Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΟΙΜΑΤΑΙ?.....ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΨΗΦΟΥΣ ΞΥΠΝΑΕΙ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΒΟΥΚΙ ΤΗΣ...?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αφού τους ψηφίσατε λουστήτε τους τώρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ ΤΟΥ .ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΤΕ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή