ΧΑΡΑΔΙΑΤΙΚΑ: Το ονομα προερχεται απο τη λεξη χαραδρα.
Στη φωτογραφια φαινεται μερος απο το φαραγγι (χαραδρα) στη περιοχη Καναλια - Λουμπαρδα του χωριου Χαραδιατικα Λευκαδας.

THE GRAND CANYON OF LEFKAS

Διαφημίστε την επιχείρησης σας ή καταχωρείστε τις μικρές αγγελίες σας, στο haradiatika.blogspot.com

Advertise your business or enter your classifieds in haradiatika.blogspot.com.

Πληροφορίες /Info: Email haradiatika@hotmail.com tel 6972501290-6944502069


ΤΟ AL JAZEERA και το STOPCARTELTV-GR LIVE ΣΤΟ haradiatika blog

To haradiatika εισέρχεται στο κόσμο του web tv. Το haradiatika TV είναι πλέον πραγματικότητα.

Η μετάδοση live του Al Jazeera και του StopCartelTV συνεχίζεται στις σχετικές σελίδες. Καλή ενημέρωση.

Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

ΝΥΔΡΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ KAI ΔΥΣΑΡΕΣΤΗΜΕΝΟΙ


Τα πρώτα συμπεράσματα από τα μέτρα που παρθήκαν από το κλείσιμο του επαρχιακού δρόμου Λευκάδας βασιλικής στο κέντρο του Νυδριου είναι εμφανή και διφορούμενα .
1) ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ :Καταστηματάρχες ειδών λαϊκής τέχνης , καφέ κεντρικού δρόμου και οι δημοτικοί σύμβουλοι της περιοχής που πρότειναν το μέτρο στο δημοτικό συμβούλιο(αν είναι).
2)ΔΥΣΑΡΕΣΤΗΜΕΝΟΙ : Οι υπόλοιποι καταστηματάρχες του κεντρικού δρόμου ,ενοικιαζόμενα δωμάτια και οι καταστηματάρχες του παραλιακού δρόμου καφέ και εστιατορίων , οι κάτοικοι και οι επιχειρήσεις, Των δρόμων εκτροπής Νυδριου Μεγάλου Αυλακιού
και στο σύνολο τους όλοι οι επιχειρηματίες σε όλο το μεγάλο Αυλάκι .

ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΕΝΟΤΗΤΑ ΧΩΡΙΣΤΑ.
Πρώτη ενότητα ευχαριστημένων για να δουλέψουν οι επιχειρήσεις τους θέλουν πεζούς και όχι αυτοκίνητα οπότε το πέτυχαν .Έβγαλαν τα αυτοκίνητα από τον δρόμο και συνάμα ανέβασαν τους πεζούς από την παραλία και στο κεντρικό δρόμο οπότε αύξησαν τους υποψηφίους πελάτες οι οποίοι την ώρα της βόλτας μπορεί και να ψωνίσουν κάτι.

ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗΜΕΝΩΝ
ΠΡΩΤΟ ΣΚΕΛΟΣ της δεύτερης ενότητας καταστηματαρχών οι οποίοι στη πλειονότητα τους δούλευαν με του επιβάτες των αυτοκινήτων για ολιγόλεπτη στάση για ψώνια ,δεν δουλεύουν πλέον διότι δεν εισέρχονται πλέον στο χώρο αυτοκίνητα και αυτά του είδους τα καταστήματα είναι η πλειοψηφια στο σύνολο των καταστημάτων.
ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΚΕΛΟΣ αυτής της ενότητα οι καταστηματάρχες της παραλίας βλέπουν του λιγοστούς φέτος τουρίστες να εγκαταλείπουν τον χώρο της παραλίας και να μετακινούνται στο κεντρικό δρόμο με αποτέλεσμα να σηρικνονωνται οι εισπράξεις τους με απρόβλεπτες συνέπιες στου ιδίους και γενικότερα στην τοπική οικονομία .
ΤΡΙΤΟ ΣΚΕΛΟΣ αυτής της ενότητα οι επαγγελματίες και οι κάτοικοι πριν και μετά το κλείσιμο του δρόμου .
1)Οι κάτοικοι και οι επιχειρήσεις στη αρχή του κλεισμένου δρόμου όταν η κίνηση είναι ήπια δεν εμφανίζουν μεγάλο πρόβλημα ,όταν όμως η κίνηση είναι αυξημένη γίνετε συνωστισμός και μποτιλιάρισμα διότι ο δρόμος που δόθηκε να εξέλθουν τα αυτοκίνητα προς τον περιφερειακό είναι κακός έως ακατάλληλος για διπλή κατεύθυνση και όχι μόνο.
2) Οι κάτοικοι και οι επιχειρήσεις μετά το κλείσιμο του δρόμου στο χώρο του Μεγάλου Αυλακιού είναι αυτοί που σε αυτές τις ρυθμίσεις της κυκλοφορίας έχουν και θα έχουν στο μέλλον το μεγαλύτερο πρόβλημα.
Μετά το βραδινό κλείσιμο η είσοδος στο χωριό αποκόπτετε οι επιχειρήσεις βλέπουν πελάτη με το κιάλι ,διότι κανένας δεν κάνει βόλτες στο περιφερειακό και μετά να έλθει μέσα στο χωριό για να ψωνίσει από κάποιο μαγαζί η να ενοικιάσει δωμάτιο.
Όσον αφορά όταν η κίνηση είναι αυξημένη ( όπως την ημέρα του Αγίου Πνεύματος)γίνετε το αδιαχώρητο ,στο δρόμο που δίνουν για είσοδο στο χωριό έχει τα ιδία προβλήματα με τον αντίστοιχο του Νυδριου που δίνουν για έξοδο στενός ακατάλληλος για διπλή κατεύθυνση και όχι μόνο.
Ο παραλιακός δρόμος από ferry boat μέχρι δρόμο Κοζάκου και φούρνου Θερμού έγινε δρόμος υψηλής κυκλοφορίας διότι στην είσοδο του χωριού εισρέουν αυτοκίνητα από τη νότια Λευκάδα χωρίς να ξέρουν ότι δρόμος είναι κλειστός με αποτέλεσμα να ακολουθούν το δρόμο της παραλίας για επιστροφή στο περιφερειακό .
Κύριοι αυτό δείχνει ότι δεν έγινε καμιά κυκλοφοριακή μελέτη και όλα αυτά έγιναν πρόχειρα και αυτό μας το λέει ο δήμαρχος στο συμβούλιο .

Αποσπασμα τοποθέτησης ΔΗΜΑΡΧΟΥ: Η λειτουργία είναι αυτή που θα αναδείξει αν η απόφασή μας θα είναι σωστή.<< ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΤΑΣ>>

Λείπαμε κύριοι σύμβουλοι της ενότητας του πριν δήμου Ελλομενου που θέλω να πιστεύω ότι με το υπερβάλλον ζήλο σας θέλετε να παράγετε έργο για τον τόπο μας, αλλά δυστυχώς παραπλανώντας ολόκληρο το δημοτικό συμβούλιο ίσως χωρίς να το θέλετε θα κάνετε ζημιά, η θα ωφεληθούν οι λίγοι
.
Δεν πάει ο τόπος μπροστά έτσι κύριοι θέλει συναίνεση αυτογνωσία και ιδιαιτέρα ισονομία.

Αυτά τα μετρά όπως είναι δομημένη η περιοχή δεν βοηθούν προς την ανάπτυξη το αντίθετο αποτέλεσμα φέρνουν. Μακάρι να διαψευστώ και θα είμαι ο πρώτος που θα το επικροτήσω δημόσια ,ζω και εργάζομαι σε αυτό τον τοπο30 και πλέον χρόνια ίσως και πιο πολλά χρόνια από κάποιους εσάς και έχω δικαίωμα να ανησυχώ όπως όλοι οι κάτοικοι της περιοχής είτε συμφωνούν μαζί σας είτε όχι.

Υ.Γ. Οποιαδήποτε μελέτη και εάν κάνετε προς αυτή την κατεύθυνση χωρίς την ολοκλήρωση του Πολεοδομικού Σχεδίου Πόλις και των δυο οικισμών Νυδριου Μεγάλου Αυλακιού δεν θα έχει καμία εφαρμογή.

Με εκτίμηση,

ΚΟΝΙΔΑΡΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

Κάτοικος Μεγάλου Αυλακιού επαγγελματίας 33 ολόκληρα χρόνια.

12 σχόλια:

  1. ΔΗΜΑΡΧΕ ΛΕΙΠΑΜΕ ΕΙΧΕΣ ΔΙΚΙΟ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΝΥΔΡΙΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΟΜΕ ΟΙ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΤΗΣ ΠΛΙΟΨΗΦΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΟΥ ΡΙΝΓΚ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΑΝ ΣΑΚΟΣ ΤΟΥ ΜΠΟΞ .
    ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΈΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ.

    Α ΞΕΧΑΣΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ.
    ======++++++========

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 3 ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΥΔΡΙ ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ Ο 1 ΑΝΕΝΕΡΓΟΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΟΙ ΑΛΛΟΙ 2 ΣΤΑ ΧΑΡΑΚΩΜΑΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΙ 3 ΣΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΜΕ 3 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ .ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΑΥΞΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΧΑΒΑ ΤΟΥΣ.ΕΦΘΑΣΑΜΕ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΓΝΩΣΗΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ [ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΑΘΛΙΑ ΗΤΑΝ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ]ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΞΕΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΟΡΙΟ.Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΚΑΠΝΙΣΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ [ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ]ΑΚΟΜΑ ΗΧΟΥΝ ΣΤΑ ΑΥΤΙΑ ΜΟΥ ΟΙ ΒΑΡΙΣΗΜΑΝΤΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΜΠΕΙ ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΘΟΥΝ ΟΙ ΝΟΜΟΙ [ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΕΝΝΟΟΥΣΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΥΠΑΡΞΗ ΠΛΗΡΗ ΑΣΥΔΟΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΛΑΣΟΥΝΕ ΚΑΙ ΨΗΦΟΥΣ .ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ΝΑ ΔΙΟΙΚΙΣΕΤΕ ΠΗΓΕΝΕΤΕ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΘΑΝΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ.ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΠΟΨΕ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΓΙΑ ΕΛΕΝΧΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ .ΟΜΩΣ ΣΑΝ ΓΝΗΣΙΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΑΝ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΝ.ΕΤΣΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ 2 ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙΟΙ ΑΛΛΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΦΙΛΟΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΓΙΝΑΝ ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΤΑ ΕΙΠΑ ,ΒΓΗΚΕ Η Δ.ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ .ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ [ΕΚΤΕΝΗ ]ΛΙΑΝ ΠΡΟΣΕΧΩΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΥΡΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ [ΕΛΛΟΜΕΝΟΥ ]ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΕΤΕ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΝ [ΡΟΥΦΙΑΝΩΝ ΠΟΥ ΑΠΟ 2 ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΕΓΙΝΑΝ 3]ΑΣ ΤΑ ΠΑΡΑΤΗΣΕΤΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.Ο ΤΟΠΟΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΟΥΤΕ ΣΕ ΕΣΑΣ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ.ΑΣΕ ΠΟΥ ΦΗΜΟΛΟΓΕΙΤΕ ΟΤΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΝΑΤΕ ΑΛΛΑΞΟΚΟΛΙΕΣ.Ο ΣΟΦΟΣ ΛΑΟΣ ΛΕΕΙ ΤΟΝΑ ΧΕΡΙ ΝΙΒΕΙ ΤΑΛΛΟ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΑΥΤΟΣ ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΝΟΗΣΗ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΟ Π.Σ. ΣΤΗ ΖΑΚΥΝΘΟ.ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο .Κ.ΤΙΠΟΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΜΕΙΣ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΑΥΛΑΚΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΑΛΛΑ & ΓΙΑ TA ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΔΡΟΜΟ ΔΙΑΦΥΓΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ !!!!!!!!!!!! ΔΕΝ ΘΕΛΟΜΕ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΑΝΕ ΟΙ ΠΕΖΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ , ΕΜΕΙΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΓΕΝΝΗΣΕΙ ΑΛΛΗ ΜΑΝΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Η ΠΑΡΟΙΜΙΑ ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ Ο ΤΡΟΧΟΣ ΘΑ !!!!!!!!!!!!! ΚΑΙ Ο ΦΤΩΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η ΛΥΣΗ ΛΟΙΠΟΝ ΦΙΛΕ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΡΑΞΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΠΟΛΕΩΣ ΝΥΔΡΙΟΥ -Μ.ΑΥΛΑΚΙΟΥ .ΠΕΡΙΓΙΑΛΙΟΥ .ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΦΙΛΕ ΟΤΙ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΘΑ ΤΑ ΠΡΟΧΩΡΕΙΣΟΥΝ ? ΕΓΩ ΣΟΥ ΛΕΩ ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ Ο ΠΕΤΡΟΣ Ο ΚΑΒΒΑΔΑΣ ΚΑΙ Ο ΘΟΔΩΡΑΚΗΣ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΩΣ ΟΙ ΦΑΜΙΛΙΕΣ [ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ]ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΟ ΧΕΡΙ ΒΑΘΕΙΑ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ.ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΠΟΙΟ ΠΟΛΛΑ .ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΧΝΑΝΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΝΟΜΟΙ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ.ΠΑΝΤΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΜΑΓΑΖΙΑ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΧΩΡΙΣ ΑΔΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΤΙΡΙΟ ΜΕ ΡΕΥΜΑ ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΚΤΙΡΙΟ ΜΕ ΨΥΓΕΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΧΩΡΙΣ ΤΟΥΑΛΛΕΤΕΣ Κ.Λ.Π. ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑΤΙ ?ΓΙΑΤΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΠΑΡΕΔΡΟΥ ΣΤΟ ΝΥΔΡΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟΝ ΕΚΛΕΚΤΟ ΤΗΣ [ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΤΡΙΚΟΥΠΗ] . ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΕΥΝΟΜΟΥΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ .ΕΛΕΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. siga ta lahana den masaei apo tetoia o armenos oyte kio tahydromos den milame gia ton mpousko .komatoskyla toy kerata aytoi tous ftynoyn kai nomizoyn oto psihalizei

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΚΑΛΑ ΑΠΟΡΩ ΜΗΠΩΣ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΜΠΑΝΑΝΙΑ ?ΜΕ ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΩΣ ΝΑ ΠΑΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ? ΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ? ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΠΟΥ ΓΑΒΓΙΖΑΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΕΝΟΙ ΤΟΥΣ ΑΙΡΕΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΧΑΘΕΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΟΥΣ ΠΗΡΑΝ ΧΑΜΠΑΡΙ.ΟΙ ΑΙΡΕΤΟΙ ΦΕΝΕΤΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΕΣΕΙ ΣΕ ΛΗΘΑΡΓΟ Η ΕΙΝΑΙ ΔΕΣΜΙΟΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΔΟΘΕΙ ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ .ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΕΤΕ ΠΗΓΕΝΕΤΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΡΘΑΤΕ Ο ΤΟΠΟΣ ΔΕΝ ΦΤΕΕΙ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑΣ ΙΔΙΩΤΗΣ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΧΩΡΟΥ [ ΟΙΚΟΠΕΔΟΥ ]ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΑΔΕΙΑ ΝΑΙ Η ΟΧΙ ? ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΛΗΣ ΠΡΟΒΛΕΠΟΝΤΕ ΧΩΡΟΙ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ ?[ΔΗΜΟΣΙΟΙ]ΑΠΟ ΠΟΙΟ ΚΩΔΙΚΟ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΤΑ ΠΑΡΚΙΝ ?ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΚΑΤΑΛΗΛΑ ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ? Η ΜΗΠΩΣ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΕ ΑΠΟ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΕΞΟΡΥΞΗ ΑΔΡΑΝΩΝ ΥΛΙΚΩΝ ? Η ΛΕΞΗ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΙ ΑΙΡΕΤΟΙ [ΕΛΛΟΜΕΝΟΥ ]?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΛΕΝΕ ΚΑΤΙ ΑΠΛΟ. NO CAR, NO MONEY.
    ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ. ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ, ΔΕΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΧΡΗΜΑ.
    ΙΣΩΣ ΓΙΑΥΤΟ ΕΧΟΥΝ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΛΑΤΙΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  12. Έχεις δίκιο φίλε αλλά εδώ στην Ελλάδα λέμε ότι όποιος δεν έχει μυαλό είναι για τα μπάζα και εμείς εδώ είμαστε όλοι για τα μπάζα. Ένας παρατηρητής εκ του Μακρόθεν

    ΑπάντησηΔιαγραφή