ΧΑΡΑΔΙΑΤΙΚΑ: Το ονομα προερχεται απο τη λεξη χαραδρα.
Στη φωτογραφια φαινεται μερος απο το φαραγγι (χαραδρα) στη περιοχη Καναλια - Λουμπαρδα του χωριου Χαραδιατικα Λευκαδας.

THE GRAND CANYON OF LEFKAS

Διαφημίστε την επιχείρησης σας ή καταχωρείστε τις μικρές αγγελίες σας, στο haradiatika.blogspot.com

Advertise your business or enter your classifieds in haradiatika.blogspot.com.

Πληροφορίες /Info: Email haradiatika@hotmail.com tel 6972501290-6944502069


ΤΟ AL JAZEERA και το STOPCARTELTV-GR LIVE ΣΤΟ haradiatika blog

To haradiatika εισέρχεται στο κόσμο του web tv. Το haradiatika TV είναι πλέον πραγματικότητα.

Η μετάδοση live του Al Jazeera και του StopCartelTV συνεχίζεται στις σχετικές σελίδες. Καλή ενημέρωση.

Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

ΝΥΔΡΙ ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΗ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ


ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ
ΝΥΔΡΙ ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΗ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ

Επιχειρηματίες σε κατάσταση πολέμου δυο, ομάδες με ανεξέλεγκτες καταστάσεις και ο δήμος απλός παρατηρητής
Η σχιζοφρένια στο μεγαλείο της .Το τοπικό Συμβούλιο της πριν κοινότητας Νυδριου πήρε απόφαση να κλήση ο δρόμος και ο Δήμαρχος με το Δημοτικό Συμβούλιο την αποδεχτήκαν. Το τοπικό συμβούλιο της πριν κοινότητας Νεοχωριου γιατί δεν ρωτήθηκε για τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που έγιναν και τους αφορούν ? Πήραν την σύμφωνη γνώμη του ? Όχι. Ξεχνάτε κύριοι ότι ο δρόμος αυτός ενώνει τους δυο οικισμούς ?Με τι σχεδιασμό εκτρέψατε όλη την κυκλοφορία στο Μεγάλο Αυλάκι και δημιουργήσατε όντως μεγάλο πρόβλημα στην καθημερινότητα των κατοίκων και την λειτουργία των επιχειρήσεων γιατί χρησιμοποιείτε δυο μετρά και δυο σταθμά για το ίδιο θέμα ? Μήπως πέσατε σε πλάνη κύριε Δήμαρχε? Πάντως έχετε χρόνο να επανορθώσετε ,και δεν είναι δικαιολογία όπως λένε κάποιοι πως δεν πρόκειται να ασχοληθούν άλλο με τα κοινά για αυτό τον λόγω μπορούν να σχεδιάζουν και να προτείνουν ότι τους κατεβάσει ο νους αδιαφορώντας για την άλλη άποψη . Πάντως στην Δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα(αν υπάρχει). Κάντε μια βόλτα στη περιοχή και συνομιλήστε με του πολίτες δεν κάνει κακό ας τους πλησιάσετε και όταν δεν είναι εκλογές.

Υ.Γ. Οι ανεξάρτητες αρχές και οι υπηρεσίες του νομού και της Περιφέρειας τι λένε για όλα αυτά που συμβαίνουν στην περιοχή ?Γιατί την τιμωρούν ?

Με εκτίμηση,


Κάτοικος Μεγάλου Αυλακιού

18 σχόλια:

  1. Ε
    ξαγριώθηκαν καταστηματάρχες της Πλατείας Παλαιού Δεσποτικού στα Τρίκαλα, όταν είδαν δύο Δημοτικούς Αστυνομικούς να εμποδίζουν την κυκλοφορία οχημάτων προς την οδό Ιπποκράτους και να απειλούν με κλήσεις όσους θα το επιχειρούσαν.

    Αμέσως σημειώθηκε ένταση, καθώς επιχειρηματίες και κάτοικοι, όπως δηλώνουν στο trikalanews.gr, επικαλούνται προσωπική δέσμευση του Αντιδημάρχου Τρικκαίων Απόστολου Κολότσιου ότι αυτός ο δρόμος δεν θα κλείνει ως πεζόδρομος, αλλά θα είναι ως «ήπιας κυκλοφορίας», μετά την προσφυγή των κατοίκων και των καταστηματαρχών που απέδειξαν με τον νομικό σύμβουλό τους Ασήμη Κουρσόπουλο ότι υπήρχε τεχνικό πρόβλημα στη μετατροπή του δρόμου ως πεζόδρομου και μέχρι το θέμα να εξεταστεί στο Δημοτικό Συμβούλιο.

    Ωστόσο όμως οι Δημοτικοί Αστυνομικοί, έκλειναν τον δρόμο και οι αντιδρώντες καταστηματάρχες, κάλεσαν την Αστυνομία για να υποβάλλουν μηνύσεις.

    Σύμφωνα με την καταγγελία τους, η Αστυνομία τους αρνούνταν την αποστολή περιπολικού και χρειάστηκαν πιέσεις για να σταλεί περιπολικό αλλά και μηχανή με Αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ.

    Όταν οι καταστηματάρχες εξήγησαν πως θέλουν τα στοιχεία των δημοτικών Αστυνομικών, οι Αστυνομικοί άρχισαν να ζητούν τα στοιχεία των καταγγελλόντων και μόνο όταν επενέβη ο δικηγόρος των καταγγελλόντων, πήραν τα στοιχεία των δημοτικών Αστυνομικών και σχηματίστηκε η σχετική αναφορά, ώστε αύριο το πρωί να υποβληθούν οι μηνύσεις.

    Λόγω ότι οι δημοτικοί Αστυνομικοί δήλωσαν πως εκτελούν εντολές της Δημοτικής Αρχής, η μήνυση θα γίνει και κατά παντός υπευθύνου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ego ithela na rotiso ti ginete me ta parkin ? giati an alitheyei oti gia to parkin sto megalo aylaki o idioktitis thelei oyte ligo oyte poli 21000 eyro yparhei megalo provlima.as mas poyn apo ton dimo posa lefta plirosan to 2010 gia to parkin ayto alla kai gia ola ta alla ksehorista apo ti kondylia ? me ti kodikoys ?kai ton tropo pliromis . [ ennoo meso trapezis meso eforias pos ? ]kai to poio simantiko logo tis oikonomikis katastasis ayta ta hrimata dilononte stin eforia ? den mporei to SDOE na kyniga toys fylakes ton nekrotafeion kai alloi na forodiafeygoyn .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΛΕΣ ΦΙΛΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΤΟ 2010 ΠΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΚΟΝΟΜΗΣΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΔΟΥΛΕΥΑΝ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΜΕ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ ΔΗΘΕΝ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ola sto fos . ean nomizoyn merikoi oti itane i einai sotires oi oti kapoioi einai as katsoyn na klosisoyn ta avga toys kai as to voylosoyn .o kosmos tohei toympano kiaytoi kryfo kamari giayto pliri diafaneia gia osoys heirizonte hrimata toy koinoy [ eite einai syllogoi ] h otidipote .eftase i ora tis alitheias .koroida den yparhoyn o topos einai mikros kai oloi gnorizomaste metaksy mas poly kala .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΙ ΩΡΑΙΟ ΘΕΑΜΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΘΕΙ....ΣΤΑΝ ΚΑΙ ΣΚΑΜΠΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ ? Ο ΕΥΡΩΝ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΒΕΡΜΟΥΔΑ .ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΚΑΝ ΟΤΑΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΡ=ΤΑΡΧΕΣ ΝΑ ΓΕΜΙΣΟΥΝ ΤΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ ΜΕ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΟΥΛΑΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ .ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟ ΔΙΝΟΥΝ ΟΙ ΠΕΡΙΞ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ ......ΕΛΕΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΑΝΤΩΣ ΑΠΟΨΕ Ο ΑΝΗΨΙΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜ.ΣΥΜΒ. ΤΑ ΕΜΑΣΕ ΤΑ ΣΤΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΑΜΠΟ ΑΠΟ ΤΟ ΔΡΟΜΟ .ΛΕΤΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΤΟ ΜΠΛΟΚ[ΤΟΥ ΛΑΚΗ ]?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΩΡΑΙΑ ΝΤΑΒΑΝΤΟΥΡΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ.ΩΡΑΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥΣ .ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΝ .ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ ΔΕΝ ΡΩΤΑΓΑΝ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΓΩ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΑΝ Η ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΗ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ?ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΑ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗΣ ΠΡΙΝ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΟΥ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΥ.ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΙΟΣ ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΠΗΡΕ ΤΗΛ. ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΤΙΣ 2 ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ??ΜΑΛΛΟΝ ΑΥΠΝΙΕΣ ΘΑ ΕΙΧΕ..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΔΗΜΑΡΧΕ ΠΡΟΣΕΧΕ ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ. Η ΈΝΤΑΣΗ ΣΤΟ ΝΥΔΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟ ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑ ,ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΧΕΙΡΟΔΙΚΗΣΕ ΠΡΟΣ ΤΟΠΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΑΠΕΙΛΟΥΝΤΑΙ ΜΗΝΗΣΕΙΣ ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΚΑΛΕΣΕ ΛΑΪΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ. ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ . ΜΗΝ ΚΡΥΒΕΣΑΙ . Ο ΕΓΩΙΣΜΟΣ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ,Η ΑΝΕΧΕΙΑ ΦΕΡΝΕΙ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ .ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ .ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΘΑ ΣΚΟΤΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟΥ ΦΤΑΙΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΣ . ΕΛΕΟΣ!!!! ΕΙΣΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΝΥΔΡΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑΤΙ-ΓΙΑΤΙ-ΓΙΑΤΙ

    ΚΑΛΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ?Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΤΙ ΛΕΙΕ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ?ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΜΟΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟ ΔΡΟΜΟ ?Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΙ ΛΕΕΙ ΟΤΑΝ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ? ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΚΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΞΕΤΑΖΕΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΕΣ ?ΕΑΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ?ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΠΛΗΡΩΣ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΦΑΝΕΙΑ ?ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΑΡΑΠΛΑΝΟΥΝ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΡΟΣ ΙΔΙΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ?ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΤΙ ΛΕΕΙ ?ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑΤΙ ΚΑΜΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΕΝ ΠΑΡΕΥΜΕΝΕΙ ?ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΥΡΡΑΞΗ? ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΗΣ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗ 1] ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΩΝ Δ.Σ.ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΥ ΕΛΕΝΧΟΝΤΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΟΜΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ.2]ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΙΓΟΝΤΑΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΣΟΥ ΑΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΙΣ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΛΥΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΕΚΥΠΤΟΥΝ Π.Χ .ΚΑΝΟΥΝ ΕΚΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΔΟΘΕΙ ΣΤΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΝΟΜΙΜΑ [ΓΙΑΥΤΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΠΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ ΟΤΙ Η ΔΙΕΛΕΥΣΗ ΓΙΝΕΤΕ ΜΕ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΥΘΥΝΗ]ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΘΕΤΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ .ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΠΑΡΚΙΝ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ .ΤΩΡΑ ΑΝ ΑΛΗΘΕΥΟΥΝ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΡΚΙΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ [ΠΟΥ ΒΑΣΕΙ ΤΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ]ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΟΡΙΖΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΩ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΑΚΟΥΣΩΝ ΑΚΟΥΣΩΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΡΥΘΜΙΣΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΠΡΟΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ ΠΟΥ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΔΟΘΕΙ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ . ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ? ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΧΕΣ ΔΙΚΙΟ ΟΤΙ ΣΤΗ ΠΡΑΞΗ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΑΣ(ΣΑΣ) ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΗ .
    ΕΙΝΑΙ ? ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΝΥΔΡΙΟΥ? ΓΙΑΤΙ ΔΙΕΡΕ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ ? ΣΕ ΤΙ ΑΠΟΣΚΟΠΕΙ ? ΚΟΣΜΕ ΤΟΥ ΝΥΔΡΙΟΥ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΑΣ ΛΥΣΤΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ,ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΛΟΙ ΓΕΛΑΝΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ .

    ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΝΥΔΡΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΟΠΟΥ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ ΘΑ ΦΥΓΩ ΠΑΛΙ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΥΔΡΙ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΠΑΝΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΞΑΝΑ ΕΛΘΩ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΔΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΟΙ ΚΛΩΣΟΥΡΕΣ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΑΥΓΑ ΤΟΥΣ ΤΩΡΑ [ΚΛΩΣΑΝΕ ]ΤΑ ΚΟΚΟΡΙΑ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ.ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΞΕΧΑΡΑΞΟΥΝΕ ΟΙ ΚΟΤΕΣ .ΝΥΔΡΙ Η ΑΠΟΛΥΤΗ [ΕΤΕΡΟΧΡΟΝΙΚΑ ]ΣΗΨΗ ΚΑΙ ΔΙΑΦΘΟΡΑ.ΑΦΟΥ ΠΛΕΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΘΕΙ ΑΝΟΣΙΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΥΠΟΜΕΙΝΟΥΜΕ .ΚΑΛΑ ΟΙ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΙ ΤΟΠΙΚΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΘΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΧΡΟΝΟ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ [ ΤΑ ΛΕΝΕ ΕΞΑΛΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ] .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΑΡΜΕΝΕ ΙΖΕΤΕ ΣΤΡΑΒΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΑΒΑ ΤΑ ΠΕΛΑΓΑ.ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΓΩΓΗ ΓΙΑ ΔΙΑΦΥΓΟΝΤΑ ΚΕΡΔΗ ? ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΑΡΜΕΝΕΙΖΕΤΕ ΙΣΙΑ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ....Η ΑΠΟΓΝΩΣΗ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ . ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ Ε.Ο.Τ. ΓΙΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ Η ΕΝΟΙΚΙΑΖΩΜΕΝΑ ΔΩΜΑΤΙΑ Η ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΩΝ [ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΠΟΔΗΛΑΤΑΚ.Λ.Π.]ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΟ ΧΩΡΟ ΓΙΑ ΠΑΡΚΙΝ?ΑΝ ΝΑΙ ΓΙΑΤΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ? ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΒΕΒΑΙΑ ΟΙ ΑΙΡΕΤΟΙ ΝΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ. ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΕΓΩ ΣΑΝ ΔΗΜΟΤΗΣ ΝΑ ΕΠΙΒΑΡΥΝΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ .Α ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΤΑ ΗΜΕΡΟΠΛΟΙΑ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΚΙΝ ? ΞΕΡΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Η μεγαλύτερη παρενέργεια της πεζοδρόμησης του Νυδριου είναι μια ,ότι δεν μπορεί να επισκεφτεί το Νυδρι κάποιος ο οποίος μένει εκτός Νυδριου για αυτό το λόγω οι στρουκτούρες να βάλουν άλλη μια πινακίδα ότι το Νυδρι είναι περιοχή μόνο για μέλη του κλαμπ και δεν μπορεί κανένας άλλος να το επισκέπτη .(για αυτούς που μένουν στο Νυδρι Σερβους,Βοσνιους Ρουμάνους κ.τ.λ.)!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΑΝ ΚΑΙ ΞΕΧΑΣΕΣ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΑΝΩΝΥΜΕ ΑΛΛΑ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΛΗΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ 1982? ΟΤΑΝ ΒΑΛΕΙΣ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΟΥ ΜΑΓΕΙΡΑ ΣΚΑΤΑ ΘΑ ΜΑΓΕΙΡΕΨΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Η ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΣΗ ΤΟΥ ΝΥΔΡΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΜΗΛΟ ΤΟΥ ΧΟΤΖΑ ( ΠΑΝΩ ΣΕ ΚΑΡΙΟΛΑ ) ΤΟ ΡΥΘΜΙΖΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΟΚΟΥΝ ΓΙΑ ΟΦΕΛΗΘΟΥΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΑΛΛΩΝ , ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ . ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΘΕΤΕ , ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΛΙΩΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΓΑΙΝΕΙ , ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΙ ΑΚΕΙΒΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ.
    ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΑΥΛΑΚΙ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΕ ΧΑΒΟΥΖΑ ΤΟΥ ΝΥΔΡΙΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή