ΧΑΡΑΔΙΑΤΙΚΑ: Το ονομα προερχεται απο τη λεξη χαραδρα.
Στη φωτογραφια φαινεται μερος απο το φαραγγι (χαραδρα) στη περιοχη Καναλια - Λουμπαρδα του χωριου Χαραδιατικα Λευκαδας.

THE GRAND CANYON OF LEFKAS

Διαφημίστε την επιχείρησης σας ή καταχωρείστε τις μικρές αγγελίες σας, στο haradiatika.blogspot.com

Advertise your business or enter your classifieds in haradiatika.blogspot.com.

Πληροφορίες /Info: Email haradiatika@hotmail.com tel 6972501290-6944502069


ΤΟ AL JAZEERA και το STOPCARTELTV-GR LIVE ΣΤΟ haradiatika blog

To haradiatika εισέρχεται στο κόσμο του web tv. Το haradiatika TV είναι πλέον πραγματικότητα.

Η μετάδοση live του Al Jazeera και του StopCartelTV συνεχίζεται στις σχετικές σελίδες. Καλή ενημέρωση.

Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

Σχεδόν "ορφανή" η Λευκάδα από πολιτευτές των Ανεξάρτητων Ελλήνων.




Τον πλήρη διαχωρισμό της από οποιαδήποτε σύνδεση με τους Ανεξάρτητους Έλληνες ανακοίνωσε χθες η Ερρίκα Κουτρούλη υποψήφια με το Κίνημα για τον Νομό Λευκάδας στις  περσινές διπλές εκλογές. Η επιλογή των Υποψήφιων Βουλευτών του κόμματος για την Λευκάδα δέχτηκε το πρώτο πλήγμα αμέσως μετά τις πρώτες εκλογές με την αποχώρηση του υποψηφίου Γεράσιμου Μελά για προσωπικούς !!! λόγους και χθες έγινε η αποχώρηση της κ. Κουτρούλη, που πέρυσι εμφανίστηκε στο ψηφοδέλτιο της Λευκάδας δια μαγείας !!! Παραμένει μόνο και αυτός σε αφάνεια ο τρίτος υποψήφιος κ. Σαραντίδης σαν πολιτευτής των ΑΝ.ΕΛ για την Λευκάδα.

Το Κίνημα των ΑΝ. ΕΛ. κατηγορείται !!! από οπαδούς των συστημικών κομμάτων του πολιτικού μας συστήματος σαν μέλος του ίδιου συστήματος. Το Κίνημα και ο Πρόεδρος κ. Καμμένος έχουν πέσει επανειλημμένως  στις παγίδες που το πολιτικό σύστημα εξουσίας στήνει συνεχώς για να διατηρήσει την κυριαρχία του. Έχει δεχθεί στις τάξεις του πολιτευτές με προσωπικές φιλοδοξίες, άλλους που "φυτεύτηκαν" εκ του πονηρού για να σαμποτάρουν το κίνημα και να επιστρέψουν στη βάση τους με σκοπό να δημιουργήσουν δεξαμενή ψήφων για τα κόμματα που θεωρούν ότι κατέχουν το αποκλειστικό δικαίωμα κυβέρνησης ή συγκυβέρνησης. Δυστυχώς πέτυχε ο σκοπός τους. Σφάλματα πολλά έκανε και ο Πρόεδρος. Κυρίως στην επιλογή πολλών αξιωματούχων του κόμματος. Ενώ αποτέλεσε και αποτελεί την πνοή του Κινήματος, χάθηκε στην "μετάφραση" προσπαθώντας να κάνει το κόμμα σε λίγους μήνες τρίτη πολιτική δύναμη. Το αποτέλεσμα ήταν να συγκεντρώσει την προσοχή και τα "πυρά" του πολιτικού συστήματος πριν ένα χρόνο και να μείνει "αφύλακτος" χώρος για την μεγαλειώδη ανάπτυξη της Χρυσής Αυγής.  
Το αποτέλεσμα ήταν να δυσαρεστήσει και να δυσαρεστεί πολλούς που αναζητούσαν και αναζητούν μια λύση στην "σάπια" πολιτική σκηνή.  

Σήμερα το "σύστημα" οργανώνει τις τακτικές του για τις Δημοτικές και Ευρωπαϊκές εκλογές. Οι ανταγωνιστές τους κινδυνεύουν να ξαναπέσουν στα ίδια λάθη. Ο λαός συνεχίζει να αποχαυνώνεται στους καναπέδες μπροστά από τις τηλεοράσεις αδύναμος να αντισταθεί στην ημιμάθεια που του προσφέρεται.
Όταν τα λάθη οδηγούν σε μάθηση, η ελπίδα ξαναγεννιέται. Όταν η έπαρση όμως κυριαρχεί η αποτυχία επαναλαμβάνεται.

Το haradiatika blog  ασχολήθηκε με τους Ανεξάρτητους Έλληνες εδώ και ένα χρόνο σχολιάζοντας τα θετικά και καυτηριάζοντας τα σφάλματα. Χαρακτηριστικές είναι οι αναρτήσεις στις 4/5/2012 "Τα δύο κόμματα που σίγουρα αξίζουν την προσοχή σας..." και στις 22/12/2012 "Τα video από το άτυπο συνέδριο-συνάντηση των "αγανακτισμένων" ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ."

Τα εκλογικά αποτελέσματα που έφεραν οι επιλογές του κόμματος για την Λευκάδα είναι εδώ.

Επανερχόμενοι στην Κ. Κουτρούλη παραθέτουμε αυτούσια την ανακοίνωσή της από την σελίδα της στο facebook.
" Είμαι η Έρρικα Κουτρούλη, υποψήφια βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων στο νομό Λευκάδος. Με την παρούσα επιστολή θέλω να υποβάλλω την παραίτηση μου από πολιτευτής και μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του κινήματος.
Τις τελευταίες ημέρες παρακολουθώ με λύπη τη φθίνουσα πορεία ενός οράματος που ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις. Οι κρίσιμες στιγμές της οποίες περνάει η χώρα μας απαιτούν μεγάλη πολιτ
ική σοβαρότητα, κάτι το οποίο το κίνημα πλέον δεν διαθέτει.
Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες ξεκίνησαν την πολιτική τους πορεία υπό μια πολύ ξεχωριστή σημαία, η οποία φοβάμαι ότι έχει υποσταλεί πλέον, έχει ποδοπατηθεί και έχει γίνει ένα κουρελιασμένο πανί. Δεν υπάρχει τίποτα το οποίο να έχει απομείνει σε αυτό το κίνημα το οποίο να θυμίζει κάτι από τον αρχικό, καλό εαυτό μας. Καμία εσωτερική δομή δεν λειτουργεί και δεν υπάρχει ξεκάθαρη πολιτική πορεία είτε εντός είτε εκτός βουλής. Ακόμα περιμένω το ‘νέο’ πολιτικό πρόγραμμα το οποίο υποτίθεται ότι θα ψηφιζόταν στο Ιδρυτικό Συνέδριο .Δυστυχώς με ευχολόγια και δηλώσεις δεν παράγεται πολιτική .
Επιλέγω να αποχωρήσω λίγο πριν την τελική κατάρρευση, η οποία φοβάμαι ότι θα έρθει σύντομα. Εξάντλησα κάθε περιθώριο καλής θέλησης, αρνούμενη να δώ το προφανές ίσως από πολιτική απειρία, ίσως από μια μικρή ελπίδα ότι θα αποδειχθούν λάθος οι φόβοι μου. Δυστυχώς, επιβεβαιώνονται κάθε μέρα και επιλέγω να διαχωρίσω πλήρως εαυτόν από οποιαδήποτε σύνδεση με τον συγκεκριμένο πολιτικό φορέα."

Έρρικα Κουτρούλη  ( https://www.facebook.com/errika.koutrouli )


.    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου